Δημιουργία και αποστολή ηλεκτρονικών καρτών βίντεο

Χρησιμοποιήστε έναν από αυτούς τους ιστότοπους για μια ευχετήρια κάρτα βίντεο

Οι κάρτες βίντεο είναι ένας τρόπος διασκέδασης για να στείλετε ηλεκτρονικά χαιρετισμούς. Αφού δημιουργήσετε την κάρτα σας βίντεο σε έναν από τους ιστοτόπους που αναφέρονται εδώ, μπορείτε να στείλετε την κάρτα στον παραλήπτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δημοσιεύοντας στο Facebook ή άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων . Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους απαιτούν τη μεταφόρτωση φωτογραφιών ή βίντεο, παρόλο που μερικοί απλώς επιτρέπουν την εξατομίκευση κειμένου στις κάρτες αποθεμάτων βίντεο. Εδώ είναι οι κορυφαίοι ιστοχώροι για τη δημιουργία και την αποστολή online video κάρτες.

01 από 07

Κουνουπιέρα

Το Rattlebox έχει μια τεράστια επιλογή των καρτών βίντεο για όλες τις περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που είναι κατάλληλα μόνο για ένα ενήλικο ακροατήριο. Το κείμενο που συνοδεύει οποιαδήποτε από αυτές τις εναλλακτικές κάρτες γραφικών είναι εξατομικευμένο. Το Rattlebox σίγουρα δεν είναι ο δικτυακός τόπος του πατέρα σας.

Απλά επιλέξτε ένα από τα πρότυπα βίντεο και προσαρμόστε το κείμενο για την περίσταση. Αυτός ο ιστότοπος δεν απαιτεί να ανεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο ή εικόνες για να δημιουργήσετε μια αξέχαστη κάρτα οθόνης. Περισσότερο "

02 του 07

JibJab

Με το JibJab, μπορείτε να δημιουργήσετε και να στείλετε δροσερές κάρτες γραφικών που περιλαμβάνουν εικόνες του εαυτού σας ή των φίλων σας. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις δημιουργίες του JibJab, είναι γενικά μουσικά σάτιρα με πραγματικά κεφάλια σε κινούμενα σώματα. Το JibJab προσφέρει κάρτες βίντεο για όλες τις περιπτώσεις, από το "Baby" έως το "Συγγνώμη". Απλά πρέπει να φορτώσετε ένα headshot και ο ιστότοπος φροντίζει όλα τα υπόλοιπα. Ορισμένες κάρτες οθόνης είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να γίνετε μέλος πρόσβαση σε πολλά από τα σχέδια κάρτας βίντεο.

03 του 07

Αμερικανικές ευχές

Στείλτε την οικογένεια και τους φίλους σας αστείες τραγούδια βίντεο ευχετήριες κάρτες από τις αμερικανικές ευχές. Η παροχή πληροφοριών σχετικά με τους παραλήπτες, τα χόμπι, την εργασία και τον ιστότοπο δημιουργεί ένα εξατομικευμένο τραγούδι που θα συνοδεύει οποιαδήποτε μεγάλη συλλογή προτύπων κάρτας οθόνης.

Είτε θέλετε το William Shatner, μια χορωδία ευαγγέλιου, είτε ένα πειρατικό σκυλί για να τραγουδήσετε τους εξατομικευμένους στίχους σας, το American Greetings καλύπτεστε.

Περισσότερο "

04 του 07

Κάρτες γραφικών Animoto

Το Animoto βάζει τις φωτογραφίες και το βίντεό σας σε μια όμορφη κινούμενη ψηφιακή κάρτα. Θα χρειαστεί να γίνετε μέλος της Animoto για να δημιουργήσετε μια κάρτα, αλλά το τέλος είναι εύλογο λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα του προϊόντος. Αυτός ο ιστότοπος είναι λιγότερο για την κίνηση των φωτογραφιών σας παρά για μια επαγγελματική παρουσίαση ενός βίντεο που μπορεί να συνοδεύεται από μουσική και το λογότυπο της εταιρείας σας. Περισσότερο "

05 του 07

Inviter

Μεταφορτώστε το δικό σας βίντεο ή φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του Inviter μαζί με όλα τα στοιχεία του συμβάντος για να δημιουργήσετε μια πρόσκληση βίντεο για μια ομάδα ανθρώπων. Αυτός ο ιστότοπος διαφέρει επειδή προσφέρει προσαρμοσμένα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανακατευθύνουν σε μια σελίδα επισκέπτη, η οποία είναι επίσης προσαρμόσιμη ανάλογα με το συμβάν. Αντιγράψτε και επικολλήστε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ατόμων που θέλετε να προσκαλέσετε και στείλτε την πρόσκληση με ένα κλικ. Περισσότερο "

06 του 07

RenderForest

Το Renderforest διαθέτει πρότυπα κάρτας βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας γραφικών γενεθλίων 3D. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα της εταιρείας μαζί με τον online επεξεργαστή βίντεο για να προωθήσετε την επιχείρησή σας ή να ευχηθείτε σε έναν φίλο σας "Happy Birthday". Το Renderforest χρησιμοποιεί το κεφάλι σας και δημιουργεί ένα κινούμενο βίντεο για σας παρόμοιο με το JibJab, τον γνωστότερο ξάδερφό του. Περισσότερο "

07 του 07

SeeMyMarriage.com

Το SeeMyMarriage.com προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από κάρτες αποθήκευσης ημερομηνίας και γαμήλιες προσκλήσεις που είναι διαθέσιμες σε διάφορες μορφές βίντεο, όπως το μοντέρνο, το παραδοσιακό, το κινούμενο, το ιστορικό, το βόρειο ινδικό και ο γάμος προορισμού. Ο ίδιος ο ιστότοπος δημιουργεί το βίντεο χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες που συνοδεύει την επιλογή του προτύπου.

Περισσότερο "