8 Business Online Backup Services Ανασκόπηση

Κατάλογος των εταιρειών που προσφέρουν Online Backup για Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Πελάτες

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για επιχειρήσεις δεν είναι πάντα διαδικτυακό αντίγραφο ασφαλείας για καταναλωτές με διαφορετικό όνομα και υψηλότερη τιμή. Τα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για επιχειρήσεις και επιχειρήσεις προσφέρουν συχνά σοβαρά πλεονεκτήματα, όπως προηγμένη διαχείριση χρηστών, ευφυείς πίνακες ελέγχου, υποστήριξη για επιχειρήσεις και πολλά άλλα.

Φυσικά, ο καταναλωτής και η διαδικτυακή εφεδρική επιχείρηση μοιράζονται σημαντικά χαρακτηριστικά: πάντα με εφεδρεία, με έμφαση στην ασφάλεια και φυσικά με τη γνώση ότι τα σημαντικά δεδομένα που διατηρούν την επιχείρησή σας δεν θα χαθούν ποτέ.

Παρακάτω είναι σύντομες κριτικές για κάθε αξιόπιστη online υπηρεσία backup που έχω ακούσει. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν έχω χάσει έναν πάροχο ή χρειάζεται μια ενημέρωση.

Σημείωση: Ανατρέξτε στη λίστα " Συνδεδεμένες εφεδρικές υπηρεσίες online " εάν ενδιαφέρεστε για ένα εφεδρικό σχέδιο για το σπίτι ή το γραφείο στο σπίτι σας. Ίσως θελήσετε επίσης να διαβάσετε τις Συνήθεις ερωτήσεις για τις απαντήσεις σε απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με το σπίτι, την επιχείρηση και το online backup επιχειρήσεων.

01 από 08

Carbonite Business

© Carbonite, Inc.

Ο άνθρακας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό και προσφέρει μερικά πολύ δημοφιλή σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τους καταναλωτές . Τα επιχειρησιακά online backup σχέδια είναι επίσης πολύ δημοφιλή.

Τα επιχειρηματικά σχέδια της Carbonite συνοδεύονται από ένα διοικητικό πίνακα ελέγχου , την υποστήριξη κρυπτογράφησης 128 bit Blowfish, απεριόριστους υπολογιστές και επιλογές για μεγαλύτερη υποστήριξη εγκατάστασης και ανάκτησης από ό, τι θα βρείτε στα μη επιχειρηματικά τους σχέδια.

Ο Carbonite έχει τρία επιχειρηματικά σχέδια: Core , με χωρητικότητα 250 GB . Power , με χωρητικότητα αποθήκευσης 500 GB αλλά και με ένα backup για διακομιστές. και Ultimate που περιλαμβάνει και 500 GB , αλλά προστατεύει φυσικούς και εικονικούς διακομιστές, καθώς και την ανάκτηση εικόνας και γυμνού μετάλλου, μεταξύ άλλων.

Τα επιχειρηματικά σχέδια backup του Carbonite είναι συμβατά με το HIPAA και υποστηρίζουν έναν απεριόριστο αριθμό συσκευών . Πρόσθετος χώρος εφεδρικής αποθήκευσης μπορεί να γίνει σε βήματα των 100 GB για $ 99.99 / έτος .

Όπως μπορείτε να δείτε, τα επιχειρηματικά σχέδια της Carbonite είναι δομημένα λίγο διαφορετικά από κάποια από τα άλλα που έχω αναθεωρήσει, οπότε ας δούμε δύο παραδείγματα, ώστε να είναι πιο εύκολο να συγκριθούν:

Μια επιχείρηση με 5 υπολογιστές (χωρίς κεντρικούς υπολογιστές) με χωρητικότητα που δεν υπερβαίνει τα 250 GB του συνολικού απαιτούμενου χώρου είναι η καλύτερη με 3ετή προπληρωμή του επιχειρηματικού σχεδίου της Carbonite Core για 777,57 δολάρια (που είναι περίπου 21,60 δολάρια το μήνα ).

Με 25 υπολογιστές και 1 TB χώρου backup cloud απαιτείται, μια μεγαλύτερη επιχείρηση (με servers) παίρνει την καλύτερη διαπραγμάτευση με τριετή προπληρωμή του επιχειρηματικού σχεδίου της Carbonite Power . Λόγω της ανάγκης να προστεθούν 500 GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου στο σχέδιο, το συνολικό ποσό θα ήταν $ 3,119.82 (περίπου $ 86,66 / μήνα ).

Δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας της επιχείρησής σας με ανθρακίτη

Ελέγξτε τα σχέδια διακομιστή του Carbonite εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για ζωντανές εφαρμογές ή βάσεις δεδομένων όπως SQL, Exchange ή Oracle.

Σημείωση: Η επιλογή Safe Core είναι διαθέσιμη μέσω της επιλογής MULTIPLE COMPUTERS στον ιστότοπο της Carbonite, ενώ το Safe Power και το Safe Ultimate είναι διαθέσιμα μέσω του COMPUTERS + SERVERS . Περισσότερο "

02 από 08

CrashPlan για μικρές επιχειρήσεις

© Code42 Software, Inc.

Το CrashPlan για μικρές επιχειρήσεις είναι μια άλλη από τις αγαπημένες μου online backup υπηρεσίες. Το CrashPlan κρυπτογραφεί τα δεδομένα σε 448-bit, καθιστώντας το μία από τις πιο ασφαλείς υπηρεσίες.

Μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα για το CrashPlan είναι απεριόριστη εκδοχή, υποστήριξη για μια πολύ μεγάλη ποικιλία λειτουργικών συστημάτων, εφαρμογές για κινητά για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες smartphone και εύκολη στη χρήση διεπαφή.

Το CrashPlan έχει μόνο ένα, πολύ απλό σχέδιο: απεριόριστα δεδομένα για $ 10.00 / month / computer .

Για παράδειγμα, για μια επιχείρηση με 5 υπολογιστές , θα έχετε χώρο για απεριόριστα δεδομένα για $ 50.00 / μήνα .

Μια μεγαλύτερη επιχείρηση, για παράδειγμα με 25 υπολογιστές , θα έχει λογαριασμό 250,00 δολάρια / μήνα . Απεριόριστα δεδομένα εδώ, φυσικά.

Το επιχειρηματικό τους σχέδιο προσφέρει μπόνους που θα εκτιμήσουν πολύ μεγάλες οργανώσεις (πάνω από 200 υπολογιστές), όπως δημόσιες / ιδιωτικές επιλογές σύννεφου, όρια δεδομένων και πολλά άλλα. Επικοινωνήστε μαζί τους για την τιμολόγηση. Περισσότερο "

03 του 08

Backblaze για Επιχειρήσεις

© Backblaze, Inc.

Το Backblaze είναι μια άλλη φανταστική υπηρεσία online backup. Τα πάντα για αυτό είναι απλά, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης, της λειτουργίας και της τιμολόγησης.

Το Backblaze έχει ένα μόνο σχέδιο: απεριόριστη αποθήκευση για $ 50 / υπολογιστή / έτος . Σε αντίθεση με κάποιες άλλες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε απευθείας σύνδεση, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για το μέγεθος του εφεδρικού χώρου που θα χρειαστείτε.

Ορισμένα απλά μαθηματικά θα σας δώσουν ένα παράδειγμα πραγματικού κόσμου: μια επιχείρηση με 5 υπολογιστές μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ενός απεριόριστου αριθμού δεδομένων για το αντίστοιχο ποσό των $ 20,83 / μήνα με το Backblaze.

Μια επιχείρηση με 25 υπολογιστές μπορεί να υποστηρίξει απεριόριστα δεδομένα με το Backblaze για περίπου $ 104,17 / μήνα με προπληρωμή ενός έτους.

Το Backblaze διατηρεί τα κρίσιμα επιχειρηματικά σας δεδομένα πολύ ασφαλή, χρησιμοποιώντας ένα κλειδί 128-bit για την κρυπτογράφηση δεδομένων και την αποθήκευση αυτού του κλειδιού με κρυπτογράφηση RSA 2048-bit.

Το επιχειρηματικό σχέδιο της Backblaze έχει ένα ελάχιστο 5 υπολογιστών. Εάν η επιχείρησή σας διαθέτει λιγότερους από πέντε υπολογιστές, μπορείτε πάντα να εγγραφείτε για την τυπική υπηρεσία τους. Δείτε το Backblaze Review για περισσότερες πληροφορίες.

Αγοράστε Backup Επιχειρήσεων από Backblaze

Εάν σας απασχολεί η ανάπτυξη και η διαχείριση ενός ακόμα προγράμματος λογισμικού ή εάν έχετε λάβει αποφάσεις σχετικά με το τι πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τους υπολογιστές του υπαλλήλου σας, ή εάν είστε ανήσυχοι για την υπερκάλυψη των χρεώσεων λόγω της ανάγκης αλλαγής των εφεδρικών δεδομένων σας, τότε το Backblaze είναι η online υπηρεσία backup που αναζητά η επιχείρησή σας.

Αν χρειάζεστε να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας ενός διακομιστή, μπορείτε να πληρώσετε $ 5 / month / TB με το πρόγραμμα B2 Cloud Storage . Περισσότερο "

04 του 08

SOS Business

© SOS Online Backup

Το SOS έχει ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στον κόσμο σε όλο τον κόσμο, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η επιχειρησιακή διαδικτυακή υποστήριξη αντιγράφων ασφαλείας τους δεν απογοητεύει.

Με το SOS έχετε συγκεντρωτική διαχείριση, απεριόριστη έκδοση αρχείων, κρυπτογράφηση 256-bit AES καθώς και προσαρμοσμένα κλειδιά κρυπτογράφησης, backup NAS και εξωτερικές συσκευές, εφαρμογές για κινητά, υποστήριξη για απεριόριστα Η / Υ, υπολογιστές Mac και smartphones και πολλά άλλα.

Το SOS Business έρχεται σε επτά σχέδια. Για παράδειγμα, εξετάστε μια απαίτηση αποθήκευσης 250 GB ή 1.000 GB . Αντίστοιχα, αυτά τα σχέδια θα έφταναν στα $ 50.00 / month και $ 158.33 / month εάν προπληρώσετε για ένα έτος υπηρεσίας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πληρώνετε για ένα εφεδρικό σχέδιο σε μηνιαία βάση, αλλά το κόστος ανά μήνα είναι τότε πιο ακριβό από το να πηγαίνετε στη μονοετή διαδρομή.

Δεδομένου ότι τα σχέδια της SOS βασίζονται όχι στον αριθμό των υπολογιστών, αλλά στον ηλεκτρονικό αποθηκευτικό χώρο αποθήκευσης που χρειάζεται η επιχείρησή σας, είναι πολύ απλό να προσδιορίσετε πόσο θα σας εξυπηρετήσει η υπηρεσία επιχειρηματικής τους τάξης με βάση το μέγεθος της εταιρείας σας.

Αγοράστε ένα σχέδιο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας SOS

Το Infrascale Backup είναι η υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας enterprise-class της SOS, με υποστήριξη για λειτουργικά συστήματα διακομιστών, Microsoft Exchange, SQL, περισσότερα από 1 TB εφεδρικού χώρου και γυμνή μεταλλική απεικόνιση. Περισσότερο "

05 του 08

MozyPro

© Mozy Inc.

Το Mozy είναι ένας σοβαρός παίκτης στον κόσμο των online backup επιχειρήσεων. Ήταν εύκολα ο πιο δημοφιλής πάροχος ποιότητας για πολλά χρόνια και είναι πλέον μια δημοφιλής επιλογή για τους επιχειρηματικούς και επιχειρηματικούς πελάτες. Η ιδιοκτησία και η υποστήριξη της EMC Corporation δεν βλάπτει.

Όπως συμβαίνει με όλες τις υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας της επιχείρησης, η ασφάλεια είναι μια μεγάλη υπόθεση με το MozyPro. Έχετε την επιλογή κρυπτογράφησης 256-bit AES χρησιμοποιώντας το δικό σας κλειδί ή την κρυπτογράφηση 448-bit Blowfish αν αφήσετε τη Mozy να την διαχειριστεί.

Το MozyPro διατηρεί μέχρι 180 ημέρες εκδόσεις αρχείων, έτσι ώστε να μπορείτε να ακυρώσετε τις αλλαγές που έγιναν πριν από έξι μήνες.

Τα σχέδια MozyPro βασίζονται στην αποθήκευση που χρειάζεστε και αν χρειάζεστε ή όχι διακομιστές - όλα τα σχέδια επιτρέπουν την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από έναν απεριόριστο αριθμό υπολογιστών .

Ας πάρουμε μια μικρή επιχείρηση με 5 υπολογιστές και μια συνολική εφεδρική ανάγκη 250 GB . Σε αυτό το παράδειγμα, το MozyPro διαχειρίζεται $ 110,98 / μήνα , ή τόσο χαμηλά όσο $ 67,98 / μήνα με προπληρωμή 2 ετών.

Μια ελαφρώς μεγαλύτερη επιχείρηση, με 25 υπολογιστές και 1 TB αποθηκευτικών αναγκών, θα είχε $ 409,98 / μήνα με την MozyPro, ελαφρώς λιγότερη με 2ετή προκαταβολή.

Σημείωση: Οι τιμές εδώ είναι για απεριόριστους διακομιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Οι τιμές είναι ελαφρώς λιγότερες χωρίς διακομιστές και ακόμη πιο φθηνές εάν προπληρώνετε για ένα ή δύο χρόνια.

Εγγραφείτε στο MozyPro

Η Mozy προσφέρει επίσης online backup από την επιχείρηση, η οποία δεν είναι εκπληκτικό που ονομάζεται MozyEnterprise. Προσφέρει την πρόσθετη υποστήριξη και τις δυνατότητες που θα περιμένατε από μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που προορίζεται για μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Περισσότερο "

06 του 08

SugarSync για Επιχειρήσεις

© SugarSync, Inc.

Η SugarSync είναι μια άλλη εταιρεία που προσφέρει online backup για επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικά επιχειρησιακής κλάσης όπως ζωντανή υποστήριξη και διοικητικό ταμπλό διορίζουν το επιχειρηματικό σχέδιο της SugarSync εκτός από τα πολύ δημοφιλή καταναλωτικά σχέδια τους.

Το SugarSync προσφέρει ένα σχέδιο 1.000 GB που ξεκινάει με 3 χρήστες με επιπλέον χρήστες που τρέχουν $ 13 / month / user . Εδώ είναι μερικά σενάρια που θα σας βοηθήσουν να συγκρίνετε SugarSync Business με τις υπόλοιπες online backup υπηρεσίες της επιχείρησής μου στη λίστα μου:

Μια επιχείρηση με πέντε χρήστες θα πάρει 1.000 GB online backup χώρο για $ 81.00 / month .

Μια επιχείρηση χρηστών 25 πρέπει να μοιράζεται τα ίδια 1.000 GB χώρο για περίπου $ 275.00 / month .

Οι εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, η εύκολη κοινή χρήση αρχείων, η κρυπτογράφηση 256-bit AES και το απομακρυσμένο σκούπισμα δεδομένων είναι μερικές ακόμη από τις πολλές εξαιρετικές δυνατότητες που έχετε στο SugarSync for Business.

Αγοράστε SugarSync για επιχειρηματικό σχέδιο

Εάν έχετε περισσότερους από τρεις χρήστες, ίσως μπορέσετε να πάρετε μια καλύτερη διαπραγμάτευση με αυτό που έχω υπολογίσει παραπάνω, επικοινωνώντας μαζί τους για ένα Προσαρμοσμένο σχέδιο. Αυτός είναι ο τρόπος για να πάει επίσης, αν χρειάζεστε περισσότερα από τα 1.000 GB στο πρότυπο επιχειρηματικό τους σχέδιο.

Λιγότεροι από τρεις χρήστες; Η υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του cloud της SugarSync είναι ένα καλύτερο στοίχημα. Περισσότερο "

07 του 08

OpenDrive Business Unlimited

© OpenDrive

Το OpenDrive προσφέρει επίσης ένα online backup business plan, που ονομάζεται Business Unlimited, το οποίο, όπως μπορείτε να μαντέψετε, προσφέρει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για τα αποθηκευμένα αρχεία επιχειρήσεων.

Εκτός από την απεριόριστη αποθήκευση στο σχέδιο Business Unlimited , το OpenDrive προσφέρει υποστήριξη για backup από έναν απεριόριστο αριθμό υπολογιστών, χωρίς όρια μεγέθους αρχείου, απεριόριστο εύρος ζώνης αποστολής (backup), 256 AES προσαρμοσμένα κλειδιά κρυπτογράφησης, μια κονσόλα διαχείρισης για διαχείριση, 99 εκδόσεις και πολλά άλλα.

Για μια επιχείρηση 5 χρηστών, η απεριόριστη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο σύννεφο τρέχει $ 497 / έτος, ή $ 41,42 / μήνα .

Μια επιχείρηση των 25 χρηστών λαμβάνει απεριόριστο εφεδρικό χώρο για $ 1.487 / έτος, ή $ 123.92 / μήνα .

Εγγραφείτε για το OpenDrive Business Unlimited

Και οι δύο επιλογές από το παραπάνω σχέδιο είναι με την επιλογή προπληρωμής ενός έτους. Οι τιμές είναι λίγο υψηλότερες αν σκοπεύετε να πληρώσετε κατά το μήνα. Περισσότερο "

08 από 08

Επιχειρήσεις Zoolz

© Zoolz Intelligent Cloud

Το Zoolz Business έχει πολλά προεπιλεγμένα σχέδια από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε, τα οποία περιλαμβάνουν χώρο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για απεριόριστο αριθμό υπολογιστών και διακομιστών. Η αποθήκευση αυτών των σχεδίων κυμαίνεται από 1 TB έως 50 TB +.

Για να διευκολύνετε τα πράγματα, η Zoolz σάς επιτρέπει να δημιουργείτε το δικό σας σχέδιο. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο "Μίξη και αντιστοίχιση", μπορείτε να ορίσετε ακριβώς πόσα υπολογιστές ή διακομιστές χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, πόση χώρο χρειάζεστε και εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Cold Storage ή / και Instant Storage .

Για παράδειγμα, λέτε ότι έχετε 5 υπολογιστές που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, με συνολική απαίτηση χώρου αποθήκευσης 250 GB . Ο φθηνότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χτίσετε το δικό σας σχέδιο και να λάβετε 300 GB στιγμιαίας / θερμής αποθήκευσης για τόσο χαμηλά όσο $ 240 / έτος ($ 20.00 / μήνα). Αν προτιμούσατε απλώς τη Cold Storage , επιλέγοντας το μικρότερο κοντινότερο ποσό των 500 GB, το κόστος θα μειωνόταν στα $ 200 / έτος ($ 16,67 / μήνα)

Όταν δημιουργείτε το δικό σας σχέδιο, μπορείτε να συνδυάσετε την Άμεση Αποθήκευση και την Ψυχρή Αποθήκευση , αλλά μερικές φορές είναι πιο λογικό να κολλήσετε σε ένα.

Αν ο οργανισμός σας απαιτεί 1 TB χώρου για 25 χρήστες , η επιλογή 1 TB Cold Storage σάς φέρνει σε $ 400.00 / έτος , ενώ η Hot Storage (άμεση αποθήκευση) θα αυξήσει την τιμή στα 800,00 δολάρια το χρόνο. Ωστόσο, 500 GB και των δύο τύπων αποθήκευσης (ίσο με 1 TB συνολικά) σημαίνει ότι πληρώνετε 600,00 δολάρια / έτος.

Εγγραφείτε για την επιχείρηση Zoolz

Το Zoolz Business έχει επίσης πολλά χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν: τα αρχεία σας δεν διαγράφονται ποτέ από το λογαριασμό σας όταν αφαιρούνται από έναν υπολογιστή, μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία απευθείας στον ιστότοπο του Zoolz, τα δικαιώματα για τους χρήστες να μπορούν να διαχειρίζονται κεντρικά, και αποθηκεύονται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 256-bit AES και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Δεν υπάρχουν περισσότερες επιχειρήσεις Online Backup Services;

Απολύτως. Προς το παρόν, εξετάζουμε μια σειρά πρόσθετων υπηρεσιών backup για επιχειρήσεις από εταιρείες όπως το Iron Mountain, το Barracuda, το Rackspace, το NETGEAR, το SpiderOak και πολλά άλλα. Θα δείτε τους όλους αναθεωρημένους και κατατάσσονται σύντομα. Αυτό είναι συντακτικό περιεχόμενο. Εντούτοις, ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση εάν εγγραφείτε για μια υπηρεσία που αναφέρεται παραπάνω.