Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας v7.301

Μια πλήρης αναθεώρηση του Backup Maker, ενός προγράμματος δωρεάν λογισμικού αντιγράφων ασφαλείας

Το BackUp Maker είναι δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που υποστηρίζει μια ποικιλία προορισμών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Υπάρχουν μοναδικές ρυθμίσεις στον Backup Maker που δεν έχω δει σε παρόμοια προγράμματα, όπως η εκτέλεση αντιγράφου ασφαλείας χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις υπό όρους και συμβάντα συστήματος, όπως ανίχνευση USB .

Κατεβάστε το BackUp Maker

Σημείωση: Αυτή η κριτική είναι του BackUp Maker v7.301, η οποία κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου 2018. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

BackUp Maker: Μέθοδοι, Πηγές & amp; Προορισμοί

Οι τύποι των υποστηριζόμενων εφεδρικών αντιγράφων, καθώς και ο υπολογιστής που μπορεί να επιλεγεί για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και όπου μπορούν να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας, είναι οι σημαντικότερες πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός προγράμματος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Ακολουθούν αυτές οι πληροφορίες για τον Backup Maker:

Υποστηριζόμενες μέθοδοι δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας:

Πλήρης δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αυξημένο αντίγραφο ασφαλείας και διαφορικό αντίγραφο ασφαλείας υποστηρίζονται.

Υποστηριζόμενες εφεδρικές πηγές:

Τα δεδομένα μπορούν να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας από έναν τοπικό σκληρό δίσκο , φάκελο δικτύου ή εξωτερική μονάδα δίσκου .

Υποστηριζόμενες Backup Destinations:

Ο BackUp Maker μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας ZIP σε τοπική ή εξωτερική μονάδα δίσκου, δίσκο CD / DVD, φάκελο δικτύου ή διακομιστή FTP.

Περισσότερες πληροφορίες για το Maker BackUp

Οι σκέψεις μου στο Maker Backup

Με μια σειρά προηγμένων ρυθμίσεων, υπάρχουν πολλά που σας αρέσουν στο BackUp Maker.

Τι μου αρέσει:

Η πρώτη μου σκέψη κατά τη χρήση του Backup Maker είναι πόσο απλός είναι ο οδηγός για τη δημιουργία μιας νέας εργασίας. Τα βήματα είναι εύκολο να ακολουθήσουν καθώς σας περπατά όλη τη διαδικασία. Αυτό κάνει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πολύ εύκολη, ακόμη και για τους αρχάριους χρήστες υπολογιστών.

Μου αρέσει επίσης ότι ο BackUp Maker δημιουργεί ένα αντίγραφο ασφαλείας ως απλό αρχείο ZIP για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα εξαγωγής αρχείων για να ανακτήσετε τα περιεχόμενα.

Ορισμένα προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεν επιτρέπουν κρυπτογράφηση και συμπίεση, οπότε είναι ωραίο το BackUp Maker να καταφέρει να προσθέσει αυτό το σύνολο χαρακτηριστικών.

Εκτιμώ επίσης τις μοναδικές επιλογές για ρυθμίσεις υπό όρους. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε μια εργασία που θα εκτελεστεί όταν μια συγκεκριμένη συσκευή USB είναι συνδεδεμένη καθώς και όταν ένα συγκεκριμένο αρχείο / φάκελος βρίσκεται στη συσκευή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδυάσετε και τις δύο αυτές επιλογές για να δημιουργήσετε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον για την εκκίνηση μιας εργασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Τι δεν μου αρέσει:

Ορισμένα προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σας επιτρέπουν να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλαπλούς τύπους αντιγράφων για να επιτρέψετε μεγαλύτερη ευελιξία κατά την επαναφορά δεδομένων, όπως απλό αντίγραφο ή διαφορετικό τύπο αρχειοθέτησης. Δυστυχώς, το BackUp Maker επιτρέπει μόνο backup ZIP.

Το BackUp Maker επίσης δεν επιτρέπει τον κωδικό πρόσβασης που προστατεύει ολόκληρη τη διεπαφή του προγράμματος. Αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει πάντα σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά σίγουρα θα ήταν μια ωραία προσθήκη σε όλα τα υπόλοιπα αυτά τα προηγμένα χαρακτηριστικά.

Κατεβάστε το BackUp Maker