Το Facebook διαθέτει κάθε διαχειριστή σελίδας πρέπει να ξέρει

Ο οδηγός σας για τα πάντα από τις δημοσκοπήσεις του Facebook για τον προγραμματισμό μηνυμάτων

Ως διαχειριστής σελίδας στο Facebook , αναζητάτε πάντα τρόπους βελτίωσης της απόδοσης της σελίδας σας ή βρείτε ευκολότερους τρόπους ενημέρωσης της σελίδας . Εδώ είναι έξι χαρακτηριστικά σελίδων Facebook που κάθε χρήστης δύναμης πρέπει να χρησιμοποιήσει.

1. Ρυθμίστε τις φωτογραφίες στη χρονολογική σειρά σας

Οι φωτογραφίες αποτελούν ουσιαστικό μέρος της εμπειρίας Facebook. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλες οι φωτογραφίες σας φαίνονται εξαιρετικά στο Timeline του Facebook σας. Για παράδειγμα, εάν μια φωτογραφία είναι εκτός κέντρου, επανατοποθετήστε φωτογραφίες που έχετε δημοσιεύσει, για να βεβαιωθείτε ότι φαίνονται όσο το δυνατόν μεγαλύτερες όταν οι χρήστες κάνουν περιήγηση στο χρονικό σας πλαίσιο. Δείτε πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι εικόνες θα εμφανίζονται με τον τρόπο που θέλετε:

Πώς να καθορίσετε τις εικόνες στο χρονοδιάγραμμά σας:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο μολυβιού "Επεξεργασία ή κατάργηση" στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Επιλέξτε "Επανατοποθέτηση φωτογραφίας".
  3. Κάντε κλικ και σύρετέ το μέχρι να βρίσκεται σε καλύτερη θέση.

2. Καρφίτσες θέσεις προς τα πάνω

Εάν κάνατε μια σημαντική ανακοίνωση στη σελίδα σας στο Facebook, ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ο καθένας που έρχεται στη σελίδα σας βλέπει πρώτα είναι να "περάσει" τη θέση στην κορυφή.

Πώς να προσαρτήσετε μια ανάρτηση:

  1. Πηγαίνετε στη θέση που θέλετε να προωθήσετε.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Μολύβι στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Επιλέξτε Pin to Top. Αυτή η ανάρτηση θα παραμείνει στην κορυφή του χρονοδιαγράμματος για επτά ημέρες ή μέχρι να προστεθεί μια άλλη θέση.

3. Αλλαγή φωτογραφίας εξωφύλλου

Μια εμπνευσμένη φωτογραφία εξώφυλλου κάνει μεγάλη διαφορά. Η φωτογραφία του εξώφυλλου είναι ένας καλός τρόπος για να κάνετε μια πρώτη εντύπωση γιατί είναι το πρώτο πράγμα που θα δουν οι άνθρωποι όταν επισκέπτονται τη σελίδα σας στο Facebook. Το Facebook σας ενθαρρύνει να αλλάξετε την εικόνα του εξωφύλλου σας όσο συχνά θέλετε. Γιατί λοιπόν να μην επωφεληθείτε από αυτό το χώρο για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας ή ακόμα και να γιορτάσετε τους θαυμαστές σας; (Εάν δεν έχετε αλλάξει πρόσφατα την φωτογραφία του εξώφυλλου σας, ανατρέξτε εδώ για να τον ενημερώσετε εύκολα .)

4. Δημιουργήστε μια δημοσκόπηση

Ένας απλός τρόπος για να εμπλέξετε τους οπαδούς σας και να αυξήσετε τη βάση των φίλων σας είναι να τους ρωτήσετε τι σκέφτονται για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Ό, τι θέλετε να ρωτήσετε, το Εφαρμογές Facebook Ερωτήσεις καθιστά εύκολο το χειρισμό ενός ερωτήματος. Το Facebook Questions είναι μια εφαρμογή Facebook που σας επιτρέπει να λαμβάνετε συστάσεις, να διεξάγετε δημοσκοπήσεις και να μαθαίνετε από τους οπαδούς σας και άλλους ανθρώπους στο Facebook.

Πώς να κάνετε μια ερώτηση με το Facebook Ερωτήσεις:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί "Ask Question" στο επάνω μέρος της αρχικής σας σελίδας.
  2. Εισαγάγετε μια ερώτηση και κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη επιλογών ψηφοφορίας", αν θέλετε να δημιουργήσετε τις δικές σας επιλογές απάντησης (αν δεν δημιουργήσετε επιλογές απόκρισης τότε η ερώτησή σας θα είναι ανοιχτή).
  3. Επιλέξτε ποιος μπορεί να δει τη δημοσκόπηση σας χρησιμοποιώντας τον επιλογέα κοινού.
  4. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση όπου οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τις δικές τους επιλογές απάντησης, βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί το πλαίσιο "Να επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να προσθέσει επιλογές".

5. Επισημάνετε τις θέσεις

Εάν θέλετε να κάνετε πιο συγκεκριμένες τις θέσεις, επισημάνετε τις . Η ανάρτηση, οι εικόνες ή το βίντεο θα επεκταθούν σε ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα, διευκολύνοντας την προβολή τους.

Πώς να επισημάνετε μια ανάρτηση

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί "Άστρο" στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε ανάρτησης για να το επισημάνετε.

6. Προγραμματισμός

Το Facebook έχει μια λειτουργία γνωστή ως "Προγραμματισμός", η οποία επιτρέπει στους διαχειριστές σελίδων να προγραμματίζουν αναρτήσεις, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον, χωρίς τη χρήση ιστοτόπων τρίτων. Μια προειδοποίηση είναι, αν δεν έχετε συμπεριλάβει την ημερομηνία ίδρυσης της εταιρείας σας, ο χρονοδιάγραμμα χρονοδιαγράμματος δεν θα είναι διαθέσιμος. Για να προσθέσετε την ημερομηνία ίδρυσης, κάντε κλικ στο "Milestone" και προσθέστε την ημερομηνία ίδρυσης της εταιρείας σας.

Τι είναι καλό για τον προγραμματισμό του Facebook

Τι είναι κακό για τον προγραμματισμό του Facebook

Πώς να προγραμματίσετε μια δημοσίευση με το Facebook

  1. Επιλέξτε τον τύπο της ανάρτησης που θέλετε να προσθέσετε στη σελίδα σας.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρολόι στο κάτω αριστερό μέρος του εργαλείου κοινής χρήσης.
  3. Επιλέξτε το μελλοντικό (ή παρελθόν) έτος, μήνα, ημέρα, ώρα και λεπτό, όταν θέλετε να εμφανιστεί η ανάρτησή σας.
  4. Κάντε κλικ στο Πρόγραμμα.

Πρόσθετες αναφορές που παρέχονται από τον Mallory Harwood