Η προβολή της τηλεόρασης Hisange H7B της σειράς 4K Ultra HD

Σε λίγα μόλις χρόνια, το κόστος της κατοχής μιας τηλεόρασης 4K Ultra HD έχει μειωθεί δραματικά, και ένα παράδειγμα είναι η σειρά Hisense H7B. Αυτή η σειρά μοντέλων δεν κοστίζει μόνο κάτω από $ 999, αλλά προσφέρει πολύ περισσότερα από όσα αναμένετε.

Εκτός από την επίπεδη οθόνη, το λεπτό προφίλ και τη φυσική ανάλυση οθόνης 4K , η σειρά Hisense H7B προσφέρει επίσης τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

βίντεο

Μέγεθος οθόνης 50 ή 55 ιντσών - Παρέχει μεγάλη περιοχή προβολής.

Οπίσθιος φωτισμός LED πλήρους σειράς - Η σειρά HISB της σειράς Hisense ενσωματώνει ένα σύστημα οπίσθιου φωτισμού πλήρους σειράς που παρέχει ένα ομοιόμορφο μαύρο επίπεδο σε ολόκληρη την επιφάνεια οθόνης (χωρίς τοπική μείωση όμως).

Φαινόμενο ανανέωσης οθόνης 120Hz με προστιθέμενη SMR (ομαλή απόκριση κίνησης) για ελαχιστοποίηση θολώματος κίνησης και jitter.

Ήχος

DBX-TV Total Sonics: Αν και για την καλύτερη εμπειρία τηλεόρασης οικιακού κινηματογράφου είναι η καλύτερη επιλογή η χρήση ενός εξωτερικού ηχοσυστήματος surround ήχου, το Hisense ενσωματώνει μια σουίτα τεχνολογιών βελτίωσης ήχου από το DBX που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την απόδοση ήχου από το ενσωματωμένο ηχοσύστημα H7B και τα ηχεία. Αυτές οι τεχνολογίες περιλαμβάνουν: Το Total Surround (παρέχει ένα ευρύ soundfield) και το Total Volume (σταθεροποιεί τον όγκο σε διαφορετικά προγράμματα / εμπορικό περιεχόμενο και κανάλια). Η σειρά H7B υποστηρίζει επίσης αποκωδικοποίηση και μετάδοση Dolby Digital .

Συνδεσιμότητα:

HDMI: Η σειρά H7B διαθέτει 4 εισόδους HDMI. Δύο από τις εισόδους συμβατές με HDMI 2.0 και HDCP 2.2. Οι υπόλοιπες δύο είσοδοι HDMI είναι συμβατές με HDMI 1.4 / HCDP 2.0.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η σειρά H7B δεν είναι συμβατή με 3D ή HDR .

Συστατικό / Σύνθετο : Υπάρχει σύνολο συνδέσεων βίντεο κοινόχρηστου στοιχείου / σύνθετου σήματος . Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε ταυτόχρονα να συνδέσετε ταυτόχρονα μια συσκευή συνιστώσας και σύνθετης πηγής στην τηλεόραση. Αυτό είναι σημαντικό να σημειώσετε εάν διαθέτετε ένα παλιό VCR ή / και συσκευή αναπαραγωγής DVD που δεν διαθέτει συνδέσεις HDMI.

Αναλογική ήχος : Υπάρχει ένα σύνολο στερεοφωνικών αναλογικών εισόδων ήχου που μοιράζονται με τις εισόδους συνιστωσών / σύνθετου βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε ήχο που προέρχεται από μια συνιστώσα και μια σύνθετη πηγή βίντεο ταυτόχρονα.

Ψηφιακή οπτική: Υπάρχει μία ψηφιακή οπτική έξοδος για τη σύνδεση της τηλεόρασης σε ένα εξωτερικό σύστημα ήχου.

Ακουστικά: Το Hisense παρέχει υποδοχή ακουστικών στη σειρά H7B που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιδιωτική ακρόαση ή μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για σύνδεση με εξωτερικό ηχοσύστημα, μέσω προσαρμογέα καλωδίου 3,5mm-RCA, εάν η παρεχόμενη ψηφιακή οπτική έξοδος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταχειρισμένος.

USB : Η σειρά H7B διαθέτει 1 θύρα USB 3.0 και 2 θύρες USB 2.0 για πρόσβαση στο περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε συμβατές μονάδες flash και συσκευές. Οι θύρες USB μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση ενημερώσεων υλικολογισμικού εάν απαιτείται αυτή η μέθοδος.

Ethernet / LAN / Wifi : Η σειρά H7B παρέχει επιλογές σύνδεσης Ethernet και Wifi που παρέχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε συσκευές συμβατές με DLNA , καθώς και σε επιλεγμένες υπηρεσίες Internet Streaming.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

4 επεξεργαστής πυρήνα: Περιλαμβάνει επεξεργαστή 4 πυρήνων για αποτελεσματική λειτουργία των χαρακτηριστικών τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένων των μενού εφαρμογών συνεχούς ροής.

Συμβατό με το HEVC και το VP9 : Η σειρά H7B διαθέτει ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές HEVC και VP9, ​​οι οποίοι επιτρέπουν πρόσβαση σε ροή 4K από πηγές όπως το Netflix και το YouTube.

Περισσότερες πληροφορίες

Επίσης, ελέγξτε την επίσημη σελίδα προϊόντων της σειράς Hisense H7B.