Πώς να χρησιμοποιήσετε τις έρευνες για το Facebook App για να εμπλέξετε τους ανεμιστήρες της σελίδας σας

Χρησιμοποιήστε δημοσκοπήσεις και έρευνες για να κάνετε ερωτήσεις και να ζητήσετε απόψεις

Ένας τρόπος για να εμπλέξετε τους οπαδούς της σελίδας σας στο Facebook και να αυξήσετε τη βάση των φίλων σας είναι να τους θέσετε ερωτήσεις σχετικά με το τι σκέφτονται. Ως επιχειρηματικός διαχειριστής σελίδας Facebook , μπορείτε να ζητήσετε απόψεις σχετικά με ένα νέο σύνθημα που θα χρησιμοποιηθεί στην επόμενη εκστρατεία μάρκετινγκ ή σε ένα νέο προϊόν. Όποια και αν είναι η ερώτηση που θέλετε να ρωτήσετε, η εφαρμογή Surveys for Facebook καθιστά εύκολη την πραγματοποίηση. Η δέσμευση των οπαδών σας με μια έρευνα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λάβετε σχόλια και να δημιουργήσετε ένα buzz γύρω από το εμπορικό σήμα σας.

Ρωτήστε τους ερωτώμενους της σελίδας χρησιμοποιώντας τις έρευνες για το Facebook

Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, η διαμόρφωση μιας έρευνας διαρκεί μόνο πέντε λεπτά. Οι έρευνες για το Facebook σάς επιτρέπουν να λαμβάνετε συστάσεις, να διεξάγετε δημοσκοπήσεις και να μαθαίνετε από τους θαυμαστές σας και άλλα άτομα που επισκέπτονται την επιχειρηματική σας σελίδα στο Facebook. Το Facebook δεν επιτρέπει στις σελίδες να αλληλεπιδρούν άμεσα με τις εφαρμογές, αλλά ως διαχειριστής, μπορείτε να δημιουργήσετε την έρευνα με τον προσωπικό σας λογαριασμό και να την μοιραστείτε στη σελίδα σας.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε έρευνες για το Facebook

Συνδεθείτε στο Facebook και μεταβείτε στη σελίδα App Surveys apps.facebook.com/my-surveys/. Εάν προηγουμένως έχετε απενεργοποιήσει την ενσωμάτωση του Facebook με εφαρμογές, παιχνίδια και ιστότοπους, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε ξανά. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Facebook. Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογές και στο Εφαρμογές, ιστότοποι και πρόσθετες εφαρμογές, κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία> Ενεργοποίηση πλατφόρμας .

Η εταιρεία προσφέρει διάφορα σχέδια:

Πώς να κάνετε μια ερώτηση με τις έρευνες για το Facebook

Στη σελίδα εφαρμογών "Ερευνες" στο Facebook, κάντε κλικ στο κουμπί "Νέα έρευνα" για να ξεκινήσετε την πρώτη σας έρευνα. Θα περπατήσετε στα βήματα. Εάν ξεκινήσετε με ένα δωρεάν σχέδιο, σας παρουσιάζονται δύο επιλογές.

Κάθε μία από τις επιλογές συνοδεύεται από εκπαιδευτικό βίντεο. Αφού κάνετε την επιλογή σας πατώντας το κουμπί Get Started, η εφαρμογή σάς καθοδηγεί στα βήματα για να δημιουργήσετε την έρευνα. Ζητήσατε έναν τίτλο έρευνας και μια γλώσσα και ζητήσατε, μεταξύ άλλων, την απαραίτητη ερώτηση. Πριν το ξέρετε, η έρευνά σας είναι σε λειτουργία.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ερευνών για το Facebook App;

Τι να αρέσει:

Τι να μην συμπαθείτε:

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ερωτήσεις σχετικά με τη σελίδα σας

Οι έρευνες για το Facebook είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τι λένε οι άνθρωποι σχετικά με θέματα που σχετίζονται με εσάς και την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιήστε έρευνες για να προωθήσετε το εμπορικό σήμα σας , επιτρέποντας στους επισκέπτες της επαγγελματικής σας σελίδας να ακούγονται εύκολα σχετικά με το τι σκέφτονται για τις συγκεκριμένες σας ερωτήσεις.