Τρόπος αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους αποκαλυπτόμενους παραλήπτες στο Outlook.com

Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περισσότερα από ένα άτομα ...

Όταν χρειάζεστε ή θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερα από ένα άτομα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: προσθέστε όλες τις διευθύνσεις των παραληπτών στο πεδίο Προς: (ή χρησιμοποιήστε το Cc: ίσως για να αντιγράψετε μερικά και να διακρίνετε αυτά τα άτομα από τους άμεσους αποδέκτες). Τι γίνεται αν πρέπει να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερα από ένα άτομα και δεν θέλετε να στείλετε όλες τις διευθύνσεις του παραλήπτη μαζί με το ίδιο το μήνυμα;

... Χωρίς αποκάλυψη παραληπτών & # 39; Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε παραλήπτη. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο Bcc: σε συνδυασμό με την τοποθέτηση " Unsclosed recipients " στο πεδίο To: για να κρύψετε πρακτικά όλους τους παραλήπτες. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους θα παραμείνουν ασφαλείς και ιδιωτικές.

Στο Outlook.com , κάνει ακριβώς αυτό είναι εύκολο. Μπορείτε να ρυθμίσετε μια καταχώριση βιβλίου διευθύνσεων ( Άτομα ) για τους "Μη δημοσιευμένους παραλήπτες" για να κάνετε τη διαδικασία πιο άνετη και επιλέγοντας παραλήπτες για το πεδίο (κρυφό) Bcc: είναι επίσης ένα στιγμιότυπο.

Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μη κοινοποιημένους παραλήπτες στο Outlook.com

Για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περισσότερους από έναν παραλήπτες και να αποκρύψετε τα άτομα που στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πίσω από τους "Μη δημοσιευμένους παραλήπτες" στο Outlook.com:

Ρυθμίστε την καταχώριση ατόμων στο Outlook.com για τους & # 34; Μη δημοσιευμένους παραλήπτες & # 34;

Για να δημιουργήσετε μια νέα επαφή στο Outloook.com Άτομα για αποστολή ενός μηνύματος σε "Μη δημοσιευμένους παραλήπτες":

Εισαγωγή Bcc: Παραλήπτες στο Outlook.com

Για να προσθέσετε Bcc: παραλήπτες (οι οποίοι θα λάβουν ένα αντίγραφο αλλά δεν εμφανίζονται ως παραλήπτες στο μήνυμα) σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε στο Outlook.com:

Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα από ένα Bcc: αποδέκτη, φυσικά. Για να καταργήσετε οποιαδήποτε διεύθυνση ή όνομα από το πεδίο Bcc , κάντε κλικ στο x που εμφανίζεται στα δεξιά του. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε διεύθυνση (αν εντοπίσετε ένα τυπογραφικό λάθος, για παράδειγμα), φυσικά.

Προωθήστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook.com

Για να μεταβιβάσετε ένα μήνυμα σε έναν άλλο παραλήπτη ή περισσότερο στο Outlook.com:

Για να ξεκινήσετε μια προώθηση, μπορείτε επίσης:

ή με τις συντομεύσεις πληκτρολογίου του Outlook.com ενεργοποιημένες:

Επενδύοντας λίγη δουλειά, μπορείτε επίσης να προωθήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένα στο Outlook.com.

(Ενημερώθηκε τον Μάιο του 2015)