Ρυθμίσεις λογαριασμού Twitter: 7 καρτέλες κλειδιά

Αφού έχετε ρυθμίσει το βασικό λογαριασμό Twitter επιλέγοντας το όνομα χρήστη και συμπληρώνοντας όλα τα κύρια πεδία στη γενική περιοχή των ρυθμίσεων Twitter του λογαριασμού σας, ήρθε η ώρα να συμπληρώσετε τις άλλες καρτέλες στις ρυθμίσεις Twitter.

Εκτός από τις γενικές ρυθμίσεις Twitter, υπάρχουν τουλάχιστον επτά άλλες καρτέλες / σελίδες που ελέγχουν τις ρυθμίσεις του λογαριασμού Twitter. Τα βασικά είναι οι ειδοποιήσεις με κωδικό, κινητά, ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προφίλ, σχεδιασμός, εφαρμογές και γραφικά στοιχεία.

Το προφίλ είναι ίσως το πιο σημαντικό, αλλά ας αρχίσουμε στην κορυφή της σελίδας "Ρυθμίσεις" στο Twitter και δουλεύουμε προς τα κάτω σε όλους τους επτά τομείς των ρυθμίσεων. Μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα Ρυθμίσεών σας μέσω του αναπτυσσόμενου μενού κάτω από το εικονίδιο με το γρανάζι στην κορυφή όλων των σελίδων σας στο Twitter.com.

Όταν κάνετε κλικ στο "Ρυθμίσεις" από το μενού γρανάζι, από προεπιλογή φτάνετε στη σελίδα για τις "Γενικές" ρυθμίσεις που διέπουν το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, τη ζώνη ώρας και ούτω καθεξής. Κάντε κλικ σε κάθε ένα από τα ονόματα των κατηγοριών στην αριστερή πλευρά της σελίδας ρυθμίσεων για να αλλάξετε τις επιλογές ρυθμίσεων που εμφανίζονται στα δεξιά.

Περιοχές βασικών ρυθμίσεων

  1. Κωδικός πρόσβασης Η επόμενη καρτέλα δίπλα στο γενικό "Λογαριασμός" φέρει την ένδειξη "Κωδικός πρόσβασης".
    1. Αυτή η απλή φόρμα σάς επιτρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Πρώτα εισάγετε το παλιό σας και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το νέο ένα δύο φορές.
    2. Για να εξασφαλίσετε το λογαριασμό σας, επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης που έχει τουλάχιστον ένα κεφαλαίο γράμμα και έναν αριθμό. Στόχος για έναν κωδικό πρόσβασης με περισσότερα από έξι γράμματα. Το Twitter απαιτεί τουλάχιστον έξι γράμματα
    3. Κάντε κλικ στο κουμπί "ΑΛΛΑΓΗ" όταν τελειώσετε.
  2. Κινητή Αυτή η σελίδα σάς επιτρέπει να παρέχετε στο Twitter τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, ώστε να μπορείτε να κάνετε τιτίβισμα χρησιμοποιώντας μηνύματα κειμένου στο κινητό σας τηλέφωνο.
    1. Το Twitter δεν χρεώνει τίποτα για αυτήν την υπηρεσία, αλλά μπορεί να ισχύουν τυχόν μηνύματα κειμένου ή χρεώσεις δεδομένων που επιβάλλονται από τον φορέα τηλεφωνίας σας.
    2. Επιλέξτε τη χώρα / περιοχή και πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Ο πρώτος αριθμός στο πλαίσιο είναι ένας κωδικός χώρας, με +1 τον κωδικό για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
    3. Στη συνέχεια, αποφασίστε εάν θέλετε οι χρήστες που γνωρίζουν τον αριθμό τηλεφώνου σας να μπορούν να τις πληκτρολογήσουν και να σας βρουν στο Twitter.
    4. Κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη" για να ξεκινήσετε να λαμβάνετε μηνύματα SMS στο κινητό σας τηλέφωνο.
    5. Το Twitter θα σας δώσει έναν ειδικό κωδικό που θα χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσετε την εμπειρία tweeting για κινητά. Εάν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα γράψετε αυτόν τον κωδικό στο 40404.
    6. Τα κινητά SMS tweets μπορούν να γίνουν ενοχλητικά γρήγορα, γι 'αυτό λειτουργεί καλύτερα για τους ανθρώπους που έχουν απεριόριστα τηλεφωνικά σχέδια μηνυμάτων κειμένου και δεν πειράζει να πάρει πολλά tweets.
    7. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να στέλνουν αλλά να μην λαμβάνουν tweets στα κινητά τους τηλέφωνα. Για να διακόψετε τη λήψη των tweets ως μηνύματα κειμένου, στείλτε ένα μήνυμα κειμένου με τη λέξη "STOP" σε αυτό στον αριθμό για τα μηνύματά σας (40404 στις ΗΠΑ)
    8. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε επιλεκτικά μερικούς από τους φίλους σας Twitter ή, ας πούμε, το σημαντικό σας άλλο να λάβετε τα tweets τους. Απλά στείλτε ένα άλλο μήνυμα κειμένου με το μήνυμα "On @ username".
  1. Ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Εδώ επιλέγετε τι είδους ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θέλετε να λαμβάνετε από το Twitter και πόσο συχνά θα λαμβάνετε επικοινωνία από το Twitter.
    1. Οι επιλογές σας είναι βασικά:
      • όταν κάποιος σας στέλνει ένα άμεσο μήνυμα
  2. όταν κάποιος σας αναφέρει σε ένα τιτίβισμα ή σας στέλνει μια απάντηση
  3. όταν κάποιος σας ακολουθεί
  4. όταν κάποιος ξαναδώσει τα tweets σας
  5. όταν κάποιος σηματοδοτεί τα tweets σας ως αγαπημένα
  6. νέα χαρακτηριστικά ή προϊόντα που ανακοινώθηκαν από το Twitter
  7. ενημερώσεις στον λογαριασμό ή τις υπηρεσίες σας στο Twitter
  8. Προφίλ Αυτός είναι ένας από τους βασικούς τομείς των ρυθμίσεων, ελέγχοντας την προσωπική σας φωτογραφία που λέει το βιογραφικό σας για εσάς.
    1. Από πάνω προς τα κάτω, οι επιλογές είναι:
      • Φωτογραφία - Εδώ ανεβάζετε τη φωτογραφία βιογραφικού που θα δουν οι άλλοι. Οι τύποι αρχείων που είναι αποδεκτοί είναι jpg, gif και png, αλλά δεν μπορούν να έχουν μέγεθος μεγαλύτερο από 700 kilobytes.
  9. Κεφαλίδα - Αυτό είναι όπου μπορείτε να ανεβάσετε μια προσαρμοσμένη εικονογράφηση κεφαλίδας Twitter, η οποία είναι μια μεγάλη οριζόντια εικόνα παρόμοια με την φωτογραφία κάλυψης του Facebook. Οι εικόνες επικεφαλίδας είναι προαιρετικές, δεν απαιτούνται.
  10. Όνομα - Εδώ εισάγετε το πραγματικό σας όνομα ή το πραγματικό όνομα της επιχείρησής σας.
  1. Τοποθεσία - Αυτό το πλαίσιο προορίζεται να είναι όπου ζείτε. Μερικοί άνθρωποι μπαίνουν και αλλάζουν ανάλογα με το πού ταξιδεύουν.
  2. Δικτυακός τόπος - το Twitter σας προσκαλεί να μοιραστείτε την προσωπική σας διεύθυνση ή την διεύθυνση του ιστοτόπου της επιχείρησής σας εδώ, οπότε προ-γεμίζει αυτό το πλαίσιο με το "http: //." Σας προσκαλεί να συμπληρώσετε την υπόλοιπη διεύθυνση ιστού για έναν ιστότοπο της επιλογής σας. Η ιδέα είναι να προσφέρετε έναν σύνδεσμο στη σελίδα του προφίλ σας, τον οποίο μπορούν να κάνουν οι χρήστες για να μάθουν περισσότερα για εσάς. Ο σύνδεσμος θα εμφανίζεται εμφανώς αμέσως κάτω από το όνομα χρήστη σας στη σελίδα του προφίλ σας, οπότε είναι πιθανό να πάρετε πολλά κλικ. Επιλέξτε αυτό το σύνδεσμο προσεκτικά. Είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε εδώ ολόκληρη τη διεύθυνσή σας στο Web και να αποφύγετε τις συντομεύσεις URL, καθώς το Twitter σας δίνει χώρο για αυτόν τον σύνδεσμο και η πλήρης διεύθυνση παρέχει περισσότερες πληροφορίες σε άτομα που το βλέπουν.
  3. Το Bio -Twitter σας δίνει μόλις 160 χαρακτήρες για να γράψετε το βιογραφικό σας, γι 'αυτό αναφέρεται σε αυτό ως μια "βιολογική γραμμή". Αυτό είναι λίγο περισσότερο από ένα tweet, αλλά μπορείτε να μεταφέρετε πολλά εάν επιλέξετε τις λέξεις σας με σύνεση. Μια δημοφιλής φόρμουλα για το bios είναι να χρησιμοποιήσετε ένα και δυο ουσιαστικά ουσιαστικά που σας περιγράφουν και να περιλάβετε κάτι ελαφρύ, όπως "ηθοποιός, μητέρα, σοβαρός παίκτης γκολφ και αλκοόλ". Οι περισσότεροι άνθρωποι αφήνουν το BIOS τους μόνο αφού τους γράψουν. Άλλοι ενημερώνονται συχνά για να αντικατοπτρίζουν τις αλλαγές στην επιχείρησή τους ή τη ζωή τους, χρησιμοποιώντας το ως μια σπάνια ενημέρωση κατάστασης των ειδών. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" στο κάτω μέρος της σελίδας.
  1. Facebook - Εδώ μπορείτε να επιλέξετε να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας Facebook και Twitter αν θέλετε, έτσι ώστε τα tweets που γράφετε να μπορούν να αναρτηθούν αυτόματα στους φίλους ή τους φίλους σας στο Facebook.
  2. Σχεδιασμός - Αυτό είναι όπου μπορείτε να ανεβάσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα φόντου Twitter και να αλλάξετε τα χρώματα γραμματοσειράς και φόντου για τις σελίδες του Twitter. Οι επιλογές σχεδίασης που επιλέγετε θα εμφανίζονται τόσο στη σελίδα χρόνου όσο και στη σελίδα προφίλ σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να προσαρμόσετε την εμφάνιση της σελίδας Twitter.
  3. Εφαρμογές - Αυτή η σελίδα περιλαμβάνει όλες τις άλλες υπηρεσίες που περιέχουν εφαρμογές που έχετε εξουσιοδοτηθεί για πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Twitter, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών εργαλείων Twitter για τρίτους . Συνήθως, αυτές θα περιλαμβάνουν κορυφαίους πελάτες Twitter ή υπηρεσίες του πίνακα ελέγχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την παρακολούθηση του λογαριασμού σας στο Twitter, καθώς και εφαρμογές για κινητά που χρησιμοποιείτε για να διαβάζετε και να στέλνετε tweets από το κινητό σας τηλέφωνο. Ένα κουμπί με την ένδειξη "Αναίρεση πρόσβασης" εμφανίζεται δίπλα στο όνομα κάθε εφαρμογής που έχει λάβει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Twitter. Κάνοντας κλικ σε αυτό θα απενεργοποιηθεί η εφαρμογή.
  1. Widgets - Αυτή η σελίδα είναι μια εύχρηστη διεπαφή για την προσθήκη ενός κουπονιού tweet που εμφανίζει τα tweets σας σε πραγματικό χρόνο στον δικό σας ιστότοπο ή σε οποιοδήποτε site της επιλογής σας. Η διεπαφή widget επιτρέπει επίσης την προσαρμογή της απεικόνισης κουτιού τιτίβισμα, πάρα πολύ.