Πώς να χρησιμοποιήσετε μια παλαιότερη τηλεόραση Apple στην κατηγορία

Η Apple TV είναι ένα ισχυρό εκπαιδευτικό εργαλείο

Μια παλαιότερη τηλεόραση Apple είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την εκπαίδευση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση σε στοιχεία πολυμέσων από πολλές πηγές. Οι δάσκαλοι και οι μαθητές μπορούν επίσης να προβάλλουν το δικό τους περιεχόμενο απευθείας από τα iPhones και iPads. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια καλή πλατφόρμα για παρουσιάσεις, μαθήματα και πολλά άλλα. Εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε για να δημιουργήσετε μια παλαιότερη (v.2 ή v.3) Apple TV για χρήση στην τάξη.

Ο, τι χρειάζεσαι

Ρύθμιση της σκηνής

Η εκπαίδευση γίνεται ψηφιακή. Οι εταιρείες τεχνολογίας προσφέρουν όλα τα χαρακτηριστικά που αφορούν την εκπαίδευση, όπως το iTunes U. Όταν βρίσκετε μια τηλεόραση Apple, θα βρείτε συνήθως ότι έχει ρυθμιστεί ώστε να αντικατοπτρίζει υλικό από φοιτητές και εκπαιδευτικούς iPad και Mac σε μια μεγάλη οθόνη που μπορεί να παρακολουθήσει ολόκληρη η τάξη, επιτρέποντας στους εκπαιδευτικούς να μοιραστούν αυτό που θέλουν να διδάξουν.

Πρώτο βήμα: Αφού συνδέσετε την Apple TV στην τηλεόραση ή στον προβολέα και στο δίκτυο Wi-Fi, θα πρέπει να δώσετε ένα μοναδικό όνομα. Αυτό επιτυγχάνετε στις Ρυθμίσεις> AirPlay> Apple TV Name και επιλέξτε Custom ... στο κάτω μέρος της λίστας.

Αντιγραφή με χρήση του AirPlay

Το AirPlay της Apple είναι ένας από τους ευκολότερους διαθέσιμους τρόπους για τη λήψη πληροφοριών από μια συσκευή στη μεγάλη οθόνη. Οι δάσκαλοι το χρησιμοποιούν για να εξηγήσουν πώς να χρησιμοποιούν το λογισμικό, να μοιράζονται υλικό αναφοράς ή να μοιράζονται τις σημειώσεις τάξεων με τους μαθητές. Οι μαθητές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να μοιραστούν πολυμέσα πολυμέσων, κινούμενα σχέδια ή αρχεία έργου.

Οι πλήρεις οδηγίες για τη χρήση του AirPlay με την Apple TV είναι διαθέσιμες εδώ αλλά με την προϋπόθεση ότι όλες οι συσκευές iOS βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο, μόλις έχετε το μέσο που θέλετε να μοιραστείτε, θα πρέπει να μπορείτε να σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης iOS Center, αγγίξτε το κουμπί AirPlay και επιλέξτε τη σωστή τηλεόραση Apple που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για κοινή χρήση.

Τι είναι η εμφάνιση της αίθουσας συνεδριάσεων;

Η προβολή της αίθουσας συνεδριάσεων είναι μια προαιρετική ρύθμιση στην τηλεόραση Apple. Όταν είναι ενεργοποιημένη στο Settings> AirPlay> Display Room Display , το σύστημα θα σας δείξει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το AirPlay στο ένα τρίτο της οθόνης. Η υπόλοιπη οθόνη θα καταλαμβάνεται από τις εικόνες που ενδεχομένως έχετε στη διάθεσή σας ως προφύλαξη οθόνης ή από μία εικόνα που ενδεχομένως έχετε ορίσει.

Ρύθμιση των ρυθμίσεων της Apple TV

Υπάρχουν ορισμένες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της Apple TV, οι οποίες είναι εξαιρετικές στο σπίτι, αλλά δεν είναι καθόλου χρήσιμες στην τάξη. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μια Apple TV στην τάξη, θα πρέπει να είστε βέβαιος να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις ως εξής:

Πόσα κανάλια;

Πόσα κανάλια χρειάζεστε στην τάξη; Πιθανότατα δεν χρειάζεστε πάρα πολλά από αυτά - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το YouTube για να βρείτε κάποια βίντεο που θα χρησιμοποιήσετε στην τάξη, αλλά είναι απίθανο να χρησιμοποιήσετε το HBO. Για να απαλλαγείτε από τα κανάλια που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην τάξη, επισκεφτείτε τις Ρυθμίσεις> Κύριο μενού και μεταβείτε με μη αυτόματο τρόπο τη λίστα των καναλιών όπου μπορείτε να αλλάξετε καθένα από το Εμφάνιση σε Απόκρυψη .

Διαγραφή ανεπιθύμητων εικονιδίων εφαρμογής

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε σχεδόν κάθε εικονίδιο καναλιού.

Για να το κάνετε, πιάστε το ασημί γκρι Apple Remote και επιλέξτε το εικονίδιο που θέλετε να διαγράψετε.

Αφού επιλέξετε, θα πρέπει να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το μεγάλο κεντρικό κουμπί μέχρι να αρχίσει να δονείται η εικόνα στη σελίδα. Όταν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να διαγράψετε το εικονίδιο πιέζοντας το κουμπί Αναπαραγωγή / Παύση και επιλέγοντας να αποκρύψετε αυτό το στοιχείο στο μενού που εμφανίζεται.

Επαναδιάταξη των εικονιδίων

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Apple Remote για να αναδιατάξετε τα εικονίδια που είναι ορατά στην αρχική οθόνη της Apple TV. Για άλλη μια φορά πρέπει να επιλέξετε το εικονίδιο που θέλετε να μετακινήσετε και, στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το μεγάλο πλήκτρο μέχρι να εκπέμψει το εικονίδιο. Τώρα μπορείτε να μετακινήσετε το εικονίδιο στην κατάλληλη θέση στην οθόνη χρησιμοποιώντας τα κουμπιά βέλους στο τηλεχειριστήριο.

Απαλλαγείτε από την τέχνη της ταινίας

Οι παλαιότερες συσκευές Apple TV ενδέχεται να εμφανίζουν έργα τέχνης ως προφύλαξη οθόνης. Αυτό δεν είναι σπουδαίο εάν διαχειρίζεστε τα παιδιά σε μια τάξη καθώς μπορεί να αποστασιοποιηθούν από το θέμα στο χέρι. Μπορείτε να αποφύγετε την απόσπαση αυτής της προσοχής από τις Ρυθμίσεις> Γενικές> Περιορισμοί . Θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε τους περιορισμούς και να επιλέξετε έναν κωδικό πρόσβασης. Θα πρέπει στη συνέχεια να ορίσετε τη ρύθμιση Αγορά & Μίσθωση σε "Απόκρυψη" .

Χρησιμοποιήστε το Flickr

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iCloud για να μοιραστείτε εικόνες στην Apple TV, δεν θα το συνιστούσα, καθώς είναι πολύ εύκολο να μοιραστείτε ακούσια τις δικές σας προσωπικές εικόνες εκεί. Είναι πολύ πιο λογικό να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Flickr.

Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας στο Flickr, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ εικόνων για χρήση μέσω της Apple TV. Μπορείτε να προσθέσετε και να διαγράψετε εικόνες από αυτόν τον λογαριασμό και να ορίσετε τη βιβλιοθήκη εικόνων ως προφύλαξη οθόνης για τον αποκωδικοποιητή στις Ρυθμίσεις> Προφύλαξη οθόνης , αρκεί το Flickr να παραμείνει ενεργό στην Αρχική οθόνη. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις μεταβάσεις και να προγραμματίσετε πόσο καιρό κάθε εικόνα εμφανίζεται στην οθόνη σε αυτές τις ρυθμίσεις.

Τώρα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα αρχεία έργων κοινής χρήσης, εικόνες με βάση κείμενο σχετικά με θέματα, πληροφορίες που βασίζονται στην τάξη, χρονοδιαγράμματα, ακόμη και παρουσιάσεις αποθηκευμένες ως μεμονωμένες εικόνες. Υπάρχουν πολλές ιδέες σχετικά με τους τρόπους να αξιοποιηθεί αυτό εδώ.

Πληκτρολογήστε καλύτερα

Αν σκοπεύετε να πληκτρολογήσετε στην Apple TV, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο τρίτου μέρους ή την Απομακρυσμένη εφαρμογή σε μια συσκευή iOS. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή iOS, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την Αρχική κατανομή στην Apple TV. Θα χρειαστεί επίσης να αντιστοιχίσετε το Απομακρυσμένο σε Ρυθμίσεις> Γενικά> Ρυθμίσεις> Απομακρυσμένη εφαρμογή . Οδηγίες για τη χρήση πληκτρολογίου τρίτου μέρους διατίθενται εδώ .

Χρησιμοποιείτε μια Apple TV στην τάξη; Πώς το χρησιμοποιείτε και τι συμβουλή θέλετε να μοιραστείτε; Πιάσε μου μια γραμμή στο Twitter και με ενημερώστε.