Πώς να ρυθμίσετε το Samsung Gear 3 Smartwatch σας

Ξεκινήστε με συνδέσεις και προσαρμογή

Το νέο σας smartphone της Samsung Gear 3 είναι ο ιδανικός σύντροφος για το smartphone της Samsung. Επεκτείνει τις δυνατότητες του τηλεφώνου σας και είναι ένα ωραίο εξάρτημα για ντουλάπα. Σε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε με το νέο σας Gear S3, ώστε να το χρησιμοποιείτε σαν επαγγελματία σε χρόνο μηδέν.

Πριν ξεκινήσετε να ρυθμίζετε το Samsung Gear 3, φροντίστε να το τοποθετήσετε στο περίβλημα φόρτισης και να το αφήσετε να φορτιστεί πλήρως.

Πώς να ρυθμίσετε το Samsung Gear 3 για να εργάζεστε με το Smartphone σας

Ρυθμίστε το Gear σας 3 για να εργαστείτε με ένα συνδεδεμένο smartphone

Μπορείτε να συνδέσετε το Samsung Gear 3 σε οποιοδήποτε smartphone που βασίζεται στο Android. Δείτε πώς:

  1. Πριν ξεκινήσετε τη ρύθμιση του Gear 3, θα πρέπει να κατεβάσετε και να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή Gear 3. Αν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Samsung, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Gear από τις εφαρμογές σας Galaxy. Για μη Android συσκευές της Samsung, μεταβείτε στο Google Play Store για να κατεβάσετε το Samsung Gear.
  2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για μερικά δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε το εργαλείο. Την πρώτη φορά που ενεργοποιείτε το Gear 3, σας ζητείται να το συνδέσετε με το έξυπνο τηλέφωνό σας.
  3. Στο smartphone σας, επιλέξτε Apps> Samsung Gear. Εάν σας ζητηθεί να ενημερώσετε το Samsung Gear, κάντε το πριν συνδεθείτε στο smartwatch σας. Εάν δεν υπάρχει προτροπή, πατήστε Έναρξη ταξίδι .
  4. Στην οθόνη Επιλογή συσκευής, επιλέξτε τη συσκευή σας. Εάν η συσκευή δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, πατήστε Mine δεν είναι εδώ. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη συσκευή σας από τη λίστα που εμφανίζεται.
  5. Το smartphone σας θα προσπαθήσει να συνδεθεί στη συσκευή σας. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο της ερώτησης αντιστοίχισης Bluetooth στο Gear σας και στο smartphone σας, πάρτε το σημάδι ελέγχου στο Gear και το OK στο smartphone για να συνεχίσετε.
  6. Συμφωνείτε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών που εμφανίζονται στο smartphone σας και πατήστε Επόμενο.
  7. Στο smartphone σας, θα σας ζητηθεί να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις σας και τις εφαρμογές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο smartwatch. Όταν κάνετε τις επιλογές σας, πατήστε Επόμενο για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση και να προχωρήσετε στη ρύθμιση στο Gear 3 σας.
  8. Στο Gear 3 σας, θα σας ζητηθεί να περάσετε από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας δείχνει τα βασικά στοιχεία ελέγχου της συσκευής. Μόλις ολοκληρώσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η ρύθμιση σας ολοκληρώθηκε.

Χρησιμοποιώντας το Gear 3 με το Smartphone σας

Χρησιμοποιώντας το Gear σας 3 ως τηλέφωνο

  1. Για τις εισερχόμενες κλήσεις, αγγίξτε το πράσινο εικονίδιο του τηλεφώνου και σύρετε προς τα δεξιά προς απάντηση. Ή αγγίξτε το κόκκινο εικονίδιο του τηλεφώνου και σύρετε προς τα αριστερά για να απορρίψετε την κλήση. Μπορείτε επίσης να απορρίψετε την κλήση και να στείλετε ένα προκαθορισμένο μήνυμα κειμένου, μετακινώντας το από το κάτω μέρος του προσώπου και επιλέγοντας την κατάλληλη απάντηση. Αυτά τα μηνύματα μπορούν να προσαρμοστούν στην εφαρμογή Samsung Gear.
  2. Για να καλέσετε μια εξερχόμενη κλήση, επιλέξτε το όνομα του ατόμου που θέλετε να καλέσετε από τις επαφές σας, το οποίο θα πρέπει να συγχρονίζεται αυτόματα με τις επαφές στο smartphone σας ή να αγγίξετε την κλήση από την εφαρμογή τηλεφώνου και να πληκτρολογήσετε τον αριθμό με μη αυτόματο τρόπο.

Συνδέστε το εργαλείο 3 με ένα ακουστικό Bluetooth

  1. Από την οθόνη Εφαρμογές, πατήστε Ρυθμίσεις .
  2. Πατήστε Συνδέσεις .
  3. Πατήστε το κουμπί επιλογής Bluetooth για να την ενεργοποιήσετε.
  4. Περιστρέψτε τη στεφάνη προς και αγγίξτε το ακουστικό BT .
  5. Όταν βλέπετε το όνομα του ακουστικού Bluetooth να μετακινηθείτε στην οθόνη, πατήστε για να το αντιστοιχίσετε στο ρολόι.

Εάν δεν βλέπετε το σετ μικροφώνου-ακουστικού σας, πατήστε Σάρωση και έπειτα πιέστε το όνομα του ακουστικού όταν το βλέπετε να μετακινείται στην οθόνη.

Προσαρμογή του Samsung Gear 3 Smartwatch σας

Αφού εγκατασταθεί η συσκευή σας, μπορείτε να την προσαρμόσετε ώστε να λειτουργεί με τον τρόπο που σας έχει νόημα.

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προσώπου του ρολογιού:

  1. Πατήστε το πλήκτρο Home στο πλάι της συσκευής, ο τροχός των εφαρμογών σας θα πρέπει να στυφτεί.
  2. Μετακινηθείτε στον τροχό των εφαρμογών χρησιμοποιώντας τη στεφάνη του τηλεφώνου σας ή το δάχτυλό σας μέχρι να βρείτε το εικονίδιο Ρυθμίσεις (μοιάζει με ταχύτητα). Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις .
  3. Επιλέξτε Στυλ .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Παρακολούθηση προσώπων .
  5. Μετακινηθείτε στα διαθέσιμα πρόσωπα για να τα βρείτε σε σας. Όταν το βρείτε, πατήστε το πρόσωπο και είναι ενεργοποιημένο.
  6. Αν δεν υπάρχει πρόσωπο που να είναι ελκυστικό, μπορείτε να εγκαταστήσετε άλλους πιέζοντας το κουμπί + Προσθήκη προτύπου στο τέλος της λίστας διαθέσιμων προσώπων. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια λίστα πρόσθετων προσώπων που μπορείτε να εγκαταστήσετε.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πρόσωπα στο Samsung Gear 3 μέσω της εφαρμογής Gear στο smartphone σας. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε Προβολή Περισσότερα Παρακολουθήστε πρόσωπα κάτω από την ενότητα Προτεινόμενα πρόσωπα ρολογιών. Θα μεταφερθείτε σε μια γκαλερί προσώπου που περιλαμβάνει τόσο πληρωμένες όσο και δωρεάν επιλογές προσώπου ρολογιών.

Προσθήκη ή κατάργηση εφαρμογών από το Gear 3:

  1. Πατήστε το πλήκτρο Αρχική στο πλάι της συσκευής σας. Ο τροχός εφαρμογών θα πρέπει να ανοίξει.
  2. Μετακινηθείτε στον τροχό των εφαρμογών χρησιμοποιώντας τη στεφάνη του τηλεφώνου σας ή του δακτύλου σας. Όταν εντοπίσετε μια εφαρμογή που θέλετε να καταργήσετε, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή για ένα δευτερόλεπτο μέχρι να εμφανιστεί στο εικονίδιο ένα μικρό σύμβολο μείον. Πατήστε το σύμβολο μείον για να καταργήσετε την εφαρμογή.
  3. Για να προσθέσετε εφαρμογές, μετακινηθείτε στον τροχό εφαρμογής μέχρι να βρείτε ένα εικονίδιο + (συν). Αγγίξτε το εικονίδιο + . Μετακινηθείτε στις διαθέσιμες εφαρμογές για να βρείτε αυτό που θέλετε να εγκαταστήσετε.
  4. Αγγίξτε την εφαρμογή και είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας.

Σημείωση: Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον εφαρμογές στο τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή smartphone. Ανοίξτε την εφαρμογή Gear και μεταβείτε στην επιλογή Προτεινόμενες εφαρμογές. Στη συνέχεια, πατήστε Προβολή περισσότερων εφαρμογών . Θα μεταφερθείτε στη συλλογή εφαρμογών, όπου μπορείτε να κάνετε λήψη τόσο των δωρεάν όσο και των πληρωμένων εφαρμογών.