Είναι η Apple Watch κατάλληλη για σας;

Είναι το Apple Watch κατάλληλο για εσάς; Αυτό εξαρτάται λίγο από το τι σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το φορετό για. Ακριβώς όπως ένα smartphone, tablet ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή, όταν πρόκειται για smartwatch, έχετε διάφορες επιλογές.

Εάν έχετε ακούσει φήμες σχετικά με το Apple Watch 3 και βρίσκεστε επί του παρόντος στο φράχτη για το αν θα αγοράσετε ένα Apple Watch , εδώ θα βρείτε μια λίστα με ορισμένους από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλετε να αγοράσετε ένα, και πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν κάνετε την επιλογή σας.

Έχετε ένα iPhone

Η κατοχή ενός iPhone είναι ένα σημαντικό βήμα στην Apple Watch ιδιοκτησίας . Προς το παρόν, το Apple Watch απαιτεί όχι μόνο να είστε κύριος ενός iPhone, αλλά να έχετε στην κατοχή σας ένα νεότερο που να χρησιμοποιεί ενημερωμένο λογισμικό. Εάν εξακολουθείτε να λικνίζετε αυτό το 3GS, τότε το Apple Watch ίσως δεν είναι κατάλληλο για εσάς μέχρι να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας. Ομοίως, εάν χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο Android, τότε θα πρέπει πιθανώς να εξετάσετε ένα ρολόι Android Wear αντί για το Apple Watch (ή να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε το άλμα και στο iPhone).

Θέλετε να παρακολουθείτε τις ειδοποιήσεις

Η λειτουργία ειδοποιήσεων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των δολοφόνων του Apple Watch. Με το ρολόι, μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις ίδιες ειδοποιήσεις ώθησης που λαμβάνετε στο iPhone σας στον καρπό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βλέπετε μόνο εισερχόμενα μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα, αλλά και να βλέπετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς αυτά έρχονται ή ειδοποιήσεις από εφαρμογές όπως το Tinder ή το Runkeeper. Όλες αυτές οι ειδοποιήσεις μπορούν να πάρουν λίγο συντριπτική πλειοψηφία, οπότε η εφαρμογή Apple Watch διευκολύνει την προσαρμογή των ειδοποιήσεων για εκείνες που πραγματικά θέλετε να εμφανίζονται στο ρολόι σας. Τούτου λεχθέντος, αν έχετε μια δουλειά όπου πρέπει πάντα να παραμείνετε στην κορυφή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να είναι διαθέσιμος τηλεφωνικά, τότε το Apple Watch μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

Έχετε μια εργασία όπου χρησιμοποιείτε τα χέρια σας

Όλες αυτές οι ειδοποιήσεις έρχονται επίσης χρήσιμες όταν έχετε μια δουλειά όπου πρέπει να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας όλη την ώρα. Σκεφτείτε τους ανθρώπους που είναι επαγγελματίες σεφ, baristas, ή auto mechanics. Με το Apple Watch, μπορείτε να βλέπετε ειδοποιήσεις καθώς έρχονται με δική σας, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε αυτό που κάνετε. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικό για κάποιον με βρώμικα χέρια, που δεν θέλει να αρπάξει το τηλέφωνό του, αλλά θέλει να δει το κείμενο από το παιδί του αφήνοντάς του να γνωρίζει ότι είναι σπίτι εντάξει.

Με το Apple Watch μπορείτε να απαντάτε σε κείμενα και να απαντάτε σε κλήσεις από τον καρπό σας. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνό σας μπορεί να παραμείνει στην τσέπη σας και μπορείτε ακόμα να επικοινωνείτε με τους ανθρώπους που χρειάζεστε.

Χρειάζεστε έναν γυμναστήριο

Εάν βρίσκεστε στο φράχτη του Apple Watch, αλλά σκέφτεστε να αγοράσετε ένα tracker fitness, τότε το ρολόι μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση . Μπορεί να συλλάβει τα βήματά σας όλη την ημέρα σαν ένα FitBit ή άλλο tracker και έχει επίσης υπενθυμίσεις για το πόσο θα πρέπει να στέκεστε καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και πόσα "άσκηση" θα πρέπει να πάρετε επιπλέον αυτών των βημάτων. Ένας προσωπικός προπονητής των ειδών μέσα στην εφαρμογή σας ενθαρρύνει να βελτιώσετε την εβδομάδα και την εβδομάδα.