Το Rundown στο Nintendo 3DS XL

Γιατί αυτό το φορητό είναι διαφορετικό

Μετά την καταστροφική έναρξη του Wii U, η Nintendo τελικά επέστρεψε στα βασικά στοιχεία και έκανε ένα τεράστιο πάτημα στο τέταρτο τρίμηνο που έφερε την κονσόλα του σπιτιού πίσω στη σκηνή. Με την απελευθέρωση πολλών παιχνιδιών πρώτης κατηγορίας, το ψωμί και το βούτυρο της Nintendo και τη σειρά των Amiga με στοιχεία NFC, η Nintendo επιβεβαίωσε τη θέση της στην αγορά της κονσόλας.

Τι είναι τόσο διαφορετικό για το Nintendo 3DS XL;

Εδώ είναι όπου η Nintendo πάντα με χάνει. Είναι πολύ καλοί στην ύφανση μιας εικόνας νέων δημιουργικών παιχνιδιών που περιλαμβάνουν το Mario, το Link, τον Samus, το Fox και την συμμορία και πόσα διασκέδαση θα έχετε με όλους τους παλιούς φίλους σας. Αγαπώ απόλυτα αυτές τις ιδέες και ο Miyamoto είναι τόσο αξιολάτρης, αλλά μετά από όλα, τι κάνει αυτό το σύστημα αξίζει να αγοράσει σωματικά ; Θέλω να πω, στην πρώτη εμφάνιση το πράγμα μοιάζει σχεδόν με ένα κανονικό Nintendo 3DS XL. Γιατί πρέπει να το αγοράσει κάποιος μέσω του φθηνότερου μοντέλου;

Λοιπόν, αν και δεν είναι μια τεράστια απόκλιση από το αρχικό υλικό, το 3DS XL έχει αρκετές αναβαθμίσεις και πρόσθετα χαρακτηριστικά για να κάνει ένα άτομο να σκεφτεί πραγματικά σκληρά για την αντικατάσταση του σημερινού μοντέλου.

Έχουν επίσης συμπεριληφθεί πολλές δευτερεύουσες λειτουργίες:

Κατά τη στιγμή της ανακοίνωσης απελευθέρωσης, δεν υπήρχε ένας τόνος πληροφοριών για το ποια παιχνίδια θα χρησιμοποιούσαν τα νέα χαρακτηριστικά του Nintendo 3DS XL, εκτός από δύο ειδικά πακέτα στις ΗΠΑ μαζί με την τυποποιημένη έκδοση. Ένας: Monster Hunter 4 Ultimate με το παιχνίδι που έχει προεγκατασταθεί στο 3DS, και το άλλο, έκδοση Majora's Mask, που σε αντίθεση με την ευρωπαϊκή έκδοση, δεν έρχεται ακόμη και με το παιχνίδι. Το remake του Xenoblade Chronicles είναι το πιο υψηλού προφίλ παιχνίδι που χρησιμοποιεί τα νέα χαρακτηριστικά και θεωρώ απίστευτο ότι ένα παιχνίδι αυτού του πεδίου και της γραφικής αντοχής θα μπορεί να παιχτεί σε φορητό υπολογιστή. Όνομα κώδικα: Το STEAM είναι επίσης πλακόστρωτο για να υποστηρίζει τουλάχιστον τα νέα στοιχεία ελέγχου, αν όχι την πρόσθετη ισχύ της νέας CPU.

Γιατί κανένας μικρός τύπος;

Μια από τις μεγάλες διαμάχες (μαζί με την απόφαση να αποκλειστεί ένας προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος από το πακέτο, είναι ότι από το 2015, η Nintendo αποφάσισε να απελευθερώσει μόνο την XL έκδοση του νέου σχεδίου.) Η Nintendo ήταν κάπως ασαφής στην απόφαση, αλλά οι φήμες το είχαν ότι το αρχικό 3DS XL είχε ξεπεράσει τα αρχικά 3DS και 2DS από την απελευθέρωσή του. Ενώ θα ήταν ωραίο να έχουμε κάτι πιο φορητό, η μεγαλύτερη απογοήτευση για την απόφαση να μην κυκλοφορήσει το 3DS εδώ, είναι ότι εμείς θα χάσουμε τα δροσερά καλύμματα που έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε αυτό.Αλπίζουμε ότι η Nintendo θα κυκλοφορήσει το ίδιο στυλ καλύψεων για το 3DS XL, επειδή η Ιαπωνία έχει μια σειρά από χαριτωμένα, δροσερά που προσθέτουν πραγματικά πολύ προσωπικό ύφος το φορητό.

Αλλά, αξίζει τον κόπο;

Εγώ για ένα έχουν πάρει έναν τόνο χρήσης από το 3DS μου. Στην πραγματικότητα, μου αρέσει πολύ το φορητό, που με τα χρόνια αγόρασα ένα 3DS, ένα 3DS XL και τέλος ένα 2DS. Ωστόσο, η αόριστη στρατηγική μάρκετινγκ της Nintendo για το νεότερο 3DS με άφησε λίγο επιφυλακτικό. Από τη μία πλευρά, μου αρέσει η Nintendo για όλους τους διαχρονικούς χαρακτήρες και υψηλής ποιότητας σχέδια τόσο υλικού όσο και λογισμικού, αλλά από την άλλη, θα ήταν ωραίο να κερδίσω περισσότερα από ένα μήνα.

Αν σκέφτεστε να κάνετε το βήμα, ο οδηγός της Nintendo για το πώς να μεταφέρετε το περιεχόμενό σας από ένα 3DS σε άλλο είναι πολύ χρήσιμο!