Κορυφαίοι πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Windows για αρχάριους

Αν είστε αρχάριος με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η επιλογή ενός προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Πολλές εφαρμογές προσφέρουν τόσο πολλές λειτουργίες ότι η εκμάθηση όλων γίνεται συντριπτική. Σε αυτή την περίπτωση, λιγότερο είναι περισσότερο: Η καλύτερη επιλογή σας είναι ένας βασικός πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει ένα καλό σύστημα βοήθειας. Θα πρέπει επίσης να ψάξετε για ισχυρή ασφάλεια, ώστε να μπορείτε να κάνετε λάθη (και πρέπει!) Και καλή λειτουργικότητα εξαγωγής, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε εύκολα όταν χρειάζεστε ένα πιο ισχυρό πρόγραμμα. Ακολουθούν μερικά προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows για αρχάριους που πληρώνουν τον λογαριασμό.

01 από 04

IncrediMail

Incredimail

Με μια λέξη, το IncrediMail είναι διασκεδαστικό. Με έμφαση σε μια πολύχρωμη, έξυπνη διεπαφή και γραφικά στοιχεία που προσθέτουν στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το IncrediMail κάνει εύκολη τη δημιουργία ελκυστικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Η απλή διαμόρφωση βοηθάει την εισαγωγή σας να στείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια ευχάριστη εμπειρία. Μπόνους: Ένα γρήγορο εργαλείο αναζήτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ανώδυνο και διαισθητικό. Περισσότερο "

02 από 04

Windows Mail

Αν έχετε Windows, έχετε τα Windows Mail - όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη ζωή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Γραφικά, η διεπαφή της φαίνεται λίγο πιο σοβαρή και επαγγελματική από την IncrediMail, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί της. Εάν είστε συνηθισμένοι στο οικοσύστημα των Windows, το Mail βασίζεται σε αυτό που γνωρίζετε ήδη για να σας προσφέρει μια ομαλή εμπειρία. Στην πραγματικότητα, αν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Outlook Express , θα βρείτε Mail πολύ εύκολο στη χρήση? αντικατέστησε το Outlook Express ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows. Περισσότερο "

03 του 04

AOL

Κλασικό λογότυπο AOL. Wikimedia Commons

Ο παππούς του τσαμπιού, η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της AOL εξελίσσεται από τότε που η AOL παρείχε για πρώτη φορά online πρόσβαση το 1993 και εξέδωσε το πρώτο εικονικό "Έχετε mail!" Γνωστοποίηση. Το email AOL παραμένει δημοφιλές σε όσους εκτιμούν την ευκολία χρήσης, τα καλά φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και την προστασία από ιούς. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε μια δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL και να αποθηκεύσετε 25MB σε συνημμένα φωτογραφιών και βίντεο. Περισσότερο "

04 του 04

Mozilla Thunderbird

Image copyright Mozilla Thunderbird

Όπως και με το AOL, το Mozilla Thunderbird σας προσφέρει μια δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εύκολη εγκατάσταση. Το σύνολο των χαρακτηριστικών του είναι συσκευασμένο αρκετά καλά για να είναι ακόμα διαισθητικό για αρχάριους. Η προσθήκη νέας επαφής είναι τόσο γρήγορη όσο κάνετε κλικ σε ένα αστέρι σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε και σας υπενθυμίζεται αυτόματα αν το email σας αναφέρει ένα συνημμένο που έχετε ξεχάσει να συμπεριλάβετε. Αν είστε εξοικειωμένοι με τις διασυνδέσεις με καρτέλες των περισσότερων φυλλομετρητών, οι καρτέλες του Thunderbird δεν θα δημιουργούν καμιά καμπύλη μάθησης. Περισσότερο "