Τι σημαίνει το εικονίδιο κλειδώματος ημερολογίου Google;

Οι ιδιωτικές εκδηλώσεις δεν μπορούν να προβληθούν σε κοινόχρηστα ημερολόγια στις περισσότερες περιπτώσεις

Αναρωτιέστε τι σημαίνει το εικονίδιο κλειδώματος όταν εμφανίζεται για ένα συμβάν στο Ημερολόγιο Google; Το εικονίδιο κλειδώματος σημαίνει ότι το συμβάν έχει οριστεί ως ιδιωτικό συμβάν . Εάν δεν μοιράζεστε το ημερολόγιό σας με κανέναν, κανείς δεν μπορεί να δει μια εκδήλωση ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο έχει οριστεί, αλλά αν μοιραστείτε το ημερολόγιό σας και δεν θέλετε να μοιράζονται το ημερολόγιό σας με άτομα δείτε ένα συγκεκριμένο συμβάν, ορίστε το σε ιδιωτικό.

Ποιος μπορεί να δει ένα συμβάν ημερολογίου Google Εμφάνιση του εικονιδίου κλειδώματος

Ένα ιδιωτικό συμβάν στο Ημερολόγιο Google είναι ορατό μόνο σε εσάς και σε άτομα που έχουν εξουσιοδότηση να κάνουν αλλαγές στο ημερολόγιο στο οποίο εμφανίζεται το συμβάν. Αυτό σημαίνει ότι οι άδειές τους έχουν οριστεί για να κάνουν αλλαγές στις εκδηλώσεις ή να κάνουν αλλαγές και να διαχειριστούν την κοινή χρήση .

Οι άλλες ρυθμίσεις δικαιωμάτων δεν επιτρέπουν σε κάποιον να δει τις λεπτομέρειες ενός ιδιωτικού συμβάντος. Αυτά τα δικαιώματα, Δείτε όλες τις λεπτομέρειες συμβάντος και Εμφάνιση μόνο των διαθέσιμων (απόκρυψη λεπτομερειών) δεν περιλαμβάνουν πρόσβαση σε ιδιωτικά συμβάντα. Ωστόσο, τα δικαιώματα "ελεύθερου / απασχολημένου" εμφανίζουν μια απασχολημένη ειδοποίηση για το συμβάν, χωρίς λεπτομέρειες.

Ποιος δεν μπορεί να δει ένα συμβάν Ημερολογίου Google με ένα εικονίδιο κλειδώματος

Αν δεν μοιράζεστε ένα ημερολόγιο, κανείς δεν μπορεί να δει ένα συμβάν με εικονίδιο κλειδώματος. Ένα ιδιωτικό συμβάν στο Ημερολόγιο Google δεν μπορεί να προβληθεί από άτομα με τα οποία το ημερολόγιο είναι κοινόχρηστο αλλά δεν έχει δικαιώματα αλλαγής.

Πώς να αλλάξετε ένα συμβάν σε ιδιωτικό

Για να αλλάξετε ένα συμβάν σε ιδιωτική πρόσβαση:

  1. Κάντε κλικ σε ένα συμβάν στο ημερολόγιο για να ανοίξετε την οθόνη λεπτομερειών.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι για να ανοίξετε την οθόνη επεξεργασίας για το συμβάν.
  3. Κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στην Προεπιλεγμένη ορατότητα και κάντε κλικ στην επιλογή Ιδιωτικό από το αναπτυσσόμενο μενού.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση στο επάνω μέρος της οθόνης.

Τώρα όταν κάνετε κλικ σε ένα συμβάν στο ημερολόγιο για να ανοίξετε την οθόνη λεπτομερειών, θα δείτε το εικονίδιο κλειδώματος και τη λέξη Ιδιωτική δίπλα σε αυτό.