Πώς να ρυθμίσετε μια αυτόματη απάντηση διακοπών στο GoDaddy Webmail

Αφήστε τους αποστολείς να γνωρίζουν ότι είστε εκτός γραφείου

Όταν φτάνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν είστε διαθέσιμος για να απαντήσετε προσωπικά - είτε είστε διακοπές είτε εκτός σύνδεσης για κάποιο άλλο λόγο, μπορείτε να ορίσετε έναν αυτόματο ανταποκριτή για να σας απαντήσει άμεσα.

Αν και ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα δεν θα αντιμετωπίσει απευθείας τις ερωτήσεις ή τις ανησυχίες του αποστολέα, θα επιτρέψει στον αποστολέα να γνωρίζει ότι το μήνυμα παραλήφθηκε . Θα τους ενημερώσει επίσης όταν προγραμματίζετε να επιστρέψετε και πότε (ή αν) αναμένετε να μπορέσετε να απαντήσετε.

Στο GoDaddy Webmail, η εγκατάσταση ενός αυτόματου ανταποκριτή είναι εύκολη. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μήνυμά σας και να ξεκινήσετε και να σταματήσετε αυτόματα. (Στο GoDaddy Webmail Classic, έχετε ακόμα περισσότερες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής της γραμμής του θέματος και της δημιουργίας μιας εναλλακτικής αυτόματης απάντησης για ορισμένους αποστολείς.)

Ρυθμίστε μια απάντηση Auto-Response στο GoDaddy Webmail

Για να διαμορφώσετε το GoDaddy Webmail, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται αυτόματα σε νέα εισερχόμενα μηνύματα με "αυτόματη απάντηση εκτός λειτουργίας" για λογαριασμό σας:

Για να απενεργοποιήσετε τον αυτόματο ανταποκριτή ανά πάσα στιγμή και να σταματήσετε να στέλνετε απαντήσεις από το boilerplate:

Ρυθμίστε μια άδεια Auto-Reply στο GoDaddy Webmail Classic

Για να δημιουργήσετε μια απάντηση εκτός γραφείου που θα αποστέλλεται αυτόματα στο GoDaddy Webmail Classic:

Για να απενεργοποιήσετε τον αυτόματο ανταποκριτή ανά πάσα στιγμή στο GoDaddy Webmail Classic: