Το 7 Καλύτερο Λογισμικό Γονικού Ελέγχου για Αγορά το 2018

Η παρακολούθηση της πρόσβασης των παιδιών σας στο Διαδίκτυο δεν ήταν ποτέ ευκολότερη

Η Cybersecurity είναι σημαντική, ειδικά όταν πρόκειται για τα μικρά σας. Οι κινητές συσκευές και οι υπολογιστές δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να συνδεθούν με τον τεράστιο κόσμο του Διαδικτύου. Για τους γονείς, γίνεται δύσκολο να συμβαδίσετε με τις νέες τεχνολογίες (ενημερώνονται και απελευθερώνονται συνεχώς), αλλά τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλές εύκολες στην παρακολούθηση και προσιτές λύσεις για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των συσκευών των παιδιών σας.

Είτε ψάχνετε κάτι που εμποδίζει ακατάλληλο περιεχόμενο είτε προγραμματίζει ένα χρόνο για ύπνο για το Wi-Fi (διαβάστε: θα σταματήσει), μπορείτε να βρείτε ένα λογισμικό γονικού ελέγχου που λειτουργεί για εσάς και την οικογένειά σας. Παρακάτω, θα βρείτε το καλύτερο λογισμικό γονικού ελέγχου στην αγορά μέχρι σήμερα. Το λογισμικό έρχεται σε διάφορες μορφές, μερικές από τις οποίες υπογραμμίζουν την προστασία από ιούς, αλλά φτάνουν μέχρι το σημείο που μπορούν να εντοπίσουν την τοποθεσία των παιδιών τους και να δουν τα κείμενα τους. Βάλτε το με αυτόν τον τρόπο, οι ημέρες του παιδιού σας να μην είναι καλές όταν η πλάτη σας γυρίζει έχει τελειώσει.

Ο κύκλος με τη Disney είναι το καλύτερο συνολικό λογισμικό γονικού ελέγχου στη λίστα για τις απλές οδηγίες, την ευκολία χρήσης και τον απόλυτο έλεγχο. Ο κύκλος σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε κάθε συσκευή στο σπίτι σας που είναι συνδεδεμένη με το Wi-Fi και περιλαμβάνει την ευκολότερη διεπαφή χρήστη στη λίστα.

Τα παιδιά σας ξοδεύουν πολύ χρόνο σε κοινωνικά μέσα; Ο κύκλος σάς επιτρέπει να ορίζετε ημερήσιες προθεσμίες για χρονοβόρες εφαρμογές και ιστότοπους όπως το Facebook, το YouTube, το Instagram και πολλά άλλα. Οι γονείς μπορούν ακόμη και να φιλτράρουν το περιεχόμενο κατά ηλικία (Pre-K, Kid, Teen και Adult) για κάθε μέλος της οικογένειας και να επιβραβεύουν τα παιδιά με επεκτάσεις χρόνου και ώρες εκτός λειτουργίας. Για να συμμορφωθείτε με τα χρονοδιαγράμματα για το βραδινό ύπνο, ο κύκλος επιτρέπει το χρόνο διακοπής του Internet για οποιοδήποτε πρόγραμμα ώρας που ορίσατε. Κάποιος γειωμένος; Παύση του Διαδικτύου επ 'αόριστον.

Η διεπαφή του Circle είναι εύκολη στην πλοήγηση, με σαφή μενού και εικόνες των προφίλ του παιδιού σας μαζί με μια λίστα ρυθμίσεων που τους αφορούν. Μπορείτε να δείτε ακόμη και πού τα παιδιά σας ξόδεψαν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στο Διαδίκτυο, όπως εκπαιδευτικοί ή χώροι αναψυχής. Απαιτήσεις λογισμικού είναι το iOS9 (ή αργότερα) στις συσκευές Apple ή στο Jelly Bean του Android αργότερα.

Το λογισμικό Alovsenet για γονικό έλεγχο είναι ένα προσιτό και ισχυρό εργαλείο για κάθε γονέα που θέλει απόλυτο έλεγχο στον υπολογιστή των παιδιών του. Κάνει τον επιλαχόντα ως το καλύτερο λογισμικό γονικού ελέγχου για τους περίπλοκους ελέγχους και τις πανταχού παρούσες επιλογές παρακολούθησης.

Μοναδική για το λογισμικό της, η Alovesnet χρησιμοποιεί προσαρμοσμένη αντιστοίχιση λέξεων-κλειδιών για στοχοθετημένους ελέγχους ασφαλείας που παρακολουθούν ή αποκλείουν στοχευμένες ιστοσελίδες. Οι γονείς μπορούν να απαριθμήσουν έναν αριθμό ιστότοπων για αποκλεισμό ή φιλτράρισμα μαζί με φράσεις ή λέξεις-κλειδιά που μπορεί να σχετίζονται με τους εν λόγω ιστότοπους. Η Alovesnet παρέχει επίσης στους γονείς την τελική μορφή ελέγχου, παρακολουθώντας και καταγράφοντας τις online δραστηριότητες των παιδιών της επιλογής τους, είτε πρόκειται για κοινωνικά μέσα, είτε για λήψη αρχείων είτε για ηλεκτρονικά μηνύματα. Διαφορετικές ρυθμίσεις μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε παιδί και τις ηλικιακές ομάδες, επιτρέποντας πιο εξατομικευμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Λειτουργεί με τα λειτουργικά συστήματα των Windows μόνο όπως τα Windows 10 και τα Windows 8. Οι άμεσες λήψεις είναι διαθέσιμες για άμεση πρόσβαση.

Αν έχετε μια μεγάλη οικογένεια, το Norton Security Premium είναι το καλύτερο και πιο οικονομικό λογισμικό γονικού ελέγχου. Μπορείτε να εξασφαλίσετε μέχρι και δέκα υπολογιστές, Mac, iOS και συσκευές Android με πλήρη τίτλους γονικού ελέγχου με ενημερωμένη προστασία.

Η τελευταία επανεξέταση του 2018 του Norton καταπολεμά τις νέες απειλές ransomware, spyware, κακόβουλου λογισμικού και ανασφαλείς ιστότοπους, προστατεύοντας παράλληλα την προσωπική σας ταυτότητα και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Το βραβευμένο λογισμικό έχει 30ετή ιστορία με συστήματα ασφαλείας 24/7 σε όλο τον κόσμο τα οποία διατηρούν ενημερωμένα με την τελευταία προστασία. Είναι ένα από τα γρηγορότερα λογισμικά στον κατάλογο με κεντρική πύλη Web για εύκολη διαχείριση συσκευών για γονείς. Το Norton προσφέρει 24ωρη τηλεφωνική πρόσβαση και 100% εγγύηση για την ικανοποίηση της προστασίας από τους ιούς ή τα χρήματά σας.

Εάν ανησυχείτε για την ταυτότητα ή την πιστωτική σας κάρτα που χρησιμοποιείται online, το Kapersy προσφέρει ένα από τα καλύτερα λογισμικά γονικού ελέγχου για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου και των συναλλαγών. Το Kapersky Internet Security είναι οικονομικά προσιτό και προσφέρει προστασία ενός έτους σε τρεις συσκευές όπως τα tablet και τα smartphones του υπολογιστή σας, του Mac και του Android.

Παρέχοντας προστασία σε πραγματικό χρόνο, ο Kapersky σας αναγνωρίζει και σας προστατεύει σε όλους τους ιστότοπους από τους οποίους αγοράζετε, τράπεζα ή κοινωνικοποίηση, διασφαλίζοντας ότι είναι ασφαλείς και επαληθεύσιμες. Το λογισμικό παρέχει εξαιρετική προστασία ειδικά για απάτες, snooping, phishing, εντοπισμό και οποιοδήποτε έγκλημα στον κυβερνοχώρο που περιλαμβάνει κλοπή ταυτότητας ή κατασκοπεία. Πολύ ευέλικτο, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις πρόσβασης σε ιστότοπους για τα παιδιά σας, εμποδίζοντας τους να βλέπουν ακατάλληλο περιεχόμενο κατά την περιήγησή τους στο Web, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων εφαρμογών, παιχνιδιών και ιστότοπων. Η εταιρεία υπερηφανεύεται ότι τελειώνει πρώτα σε 60 από τις 94 ανεξάρτητες δοκιμές και κριτικές για τη διασφάλιση της ποιότητας.

Το ESET Smart Security παρέχει πολυεπίπεδη προστασία έως και 2,5 ετών σε τρία PCS και είναι το καλύτερο λογισμικό γονικού ελέγχου για την προστασία της κάμερας ή του δρομολογητή σας. Το εξελιγμένο λογισμικό προστασίας από ιούς σας προειδοποιεί όταν κάποιος προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στις κάμερες ή το δρομολογητή του οικιακού σας υπολογιστή.

Το ESET Smart Security είναι εξελιγμένο λογισμικό που εμποδίζει πολλαπλές εκμεταλλεύσεις χάκερ που έχουν σχεδιαστεί για να αποφεύγουν την ανίχνευση ιών. Εάν ανησυχείτε για τυχόν πιθανότητα ιού ή απειλή στον υπολογιστή του παιδιού σας που ασχολείται με πολλούς τύπους αρχείων και λογισμικού, το ESET Smart Security είναι ο τρόπος να πάτε. Το λογισμικό 24/7 εμποδίζει τόσο το κακόβουλο λογισμικό όσο και το ransomware που προσπαθεί να σας αποκλείσει από τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων κρυφών επιθέσεων που μπορούν να προέλθουν από πολλές εφαρμογές, όπως προγράμματα περιήγησης στο Web, προγράμματα ανάγνωσης PDF και λογισμικό Java.

Το Snap One Secure Mobile Security είναι ένα μοναδικό λογισμικό στη λίστα για την προστασία του ελικοπτέρου τύπου του ελβετικού στρατού. Είναι το καλύτερο λογισμικό γονικού ελέγχου με ασφαλή αποθήκευση cloud και είναι συμβατό σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως το Android, iOS, Windows Phone, Mac OSX, Windows PC και οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Αν σκοπεύετε να μοιραστείτε ιδιωτικές φωτογραφίες ή προσωπικά βίντεο με την οικογένεια, δεν υπάρχει καλύτερο ασφαλές σύστημα αποθήκευσης cloud από το Snap One. Το λογισμικό επιτρέπει έως έξι χρήστες με μία μόνο άδεια χρήσης για απεριόριστες συσκευές, οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας για προσωπικά δεδομένα και να επαναφέρουν περιεχόμενο σε οποιαδήποτε νέα συσκευή με το σύστημα αποθήκευσης νέφους 200GB. Το Snap One Secure Mobile Security συνοδεύεται από παρακολούθηση GPS, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τις τοποθεσίες των μελών της οικογένειας σε ένα χάρτη σε πραγματικό χρόνο. Το λογισμικό επιτρέπει ακόμη και την παρακολούθηση κειμένου, τις συνήθειες οδήγησης και μπορεί να δημιουργήσει προκαταρκτικές ζώνες ασφαλείας με ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης, εάν τα παιδιά σας τυχαίνει να φεύγουν σε ορισμένες περιοχές.

Το Webroot Internet Security Complete είναι ένα λογισμικό προστασίας από ιούς που βασίζεται σε σύννεφο, το οποίο περιλαμβάνει προστασία ασφάλειας Internet για ένα έτος σε πέντε συσκευές υπολογιστή ή Mac. Το τεράστιο λογισμικό ασφαλείας προστατεύει από διάφορες επιθέσεις και απειλές, όπως κλοπή ταυτότητας, κακόβουλο λογισμικό, ransomware, phishing και άλλες κακόβουλες επιθέσεις με συνεχή σάρωση που δεν θα επιβραδύνει τον υπολογιστή σας.

Το Webroot Internet Security Complete είναι το καλύτερο λογισμικό γονικού ελέγχου αν ψάχνετε για έναν ασφαλέστερο τρόπο περιήγησης στο Web για τα παιδιά σας. Η γρήγορη επεξεργασία του Webroot συνεχώς σαρώνει τον υπολογιστή σας για τυχόν ιούς και επειδή βασίζεται σε σύννεφο, απαιτεί πολύ λίγη μνήμη και αποθήκευση του υπολογιστή. Το Webroot διασφαλίζει επίσης την προστασία της ταυτότητάς σας προστατεύοντας ιδιωτικές πληροφορίες, όπως ονόματα χρήστη, κωδικούς πρόσβασης και αριθμούς λογαριασμού.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .