Στοιχεία ενός επιτυχημένου ιστολογίου

Το blogging μπορεί να είναι δύσκολο. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να έχετε ένα δημοφιλές ιστολόγιο ή ένα που να κάνει χρήματα. Παρακάτω είναι πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε όταν αναρωτιέστε πώς να γίνετε επιτυχημένος blogger.

Δεν υπάρχει μόνο ένα μυστικό σε ένα υπέροχο blog που θα δημιουργήσει τον πιο δημοφιλή ιστότοπο στη θέση σας. Όσο σημαντικά είναι αυτά τα πράγματα, δεν μπορείτε απλά να εστιάσετε στο περιεχόμενο ή το σχεδιασμό των σελίδων σας, ούτε μπορείτε να βάζετε όλη την προσπάθειά σας προς μια φανταστική εικόνα κεφαλίδας ή ένα συγκεκριμένο στυλ γραφής.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε γιατί ορισμένα blogs είναι πιο επιτυχημένα από άλλα. Αυτές είναι συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου ανά πάσα στιγμή, ενώ αυξάνετε το ιστολόγιό σας.

Επιλέξτε ένα ενδιαφέρον θέμα για να γράψετε σχετικά

btrenkel / Vetta / Getty Images

Όπως διασκεδάζετε όπως φαίνεται να γράφετε σχετικά με το αγαπημένο σας παπούτσι ή σημείο διακοπών, πρέπει να έχετε κατά νου ότι τα πιο ενδιαφέροντα θέματα είναι συνήθως τα πιο εύκολα να φέρει τη ζωή σε επιτυχημένα blogs.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα ή η εμπειρία σας δεν είναι ενδιαφέροντα. Είναι απλώς κάτι για το οποίο πρέπει να σκεφτείτε όταν επιλέγετε ένα καλό θέμα για το blog. Με αρκετή προσπάθεια, πιθανώς οποιοδήποτε θέμα θα μπορούσε να μπλοκάρει με επιτυχία.

Τα πιο επιτυχημένα blogs είναι γραμμένα για θέματα που έχουν ευρεία έκκληση. Όσο περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτό που γράφετε, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα και θα φτάσουν στο ιστολόγιό σας.

Υπάρχουν δεκάδες ιδέες blog σε αυτήν τη λίστα που μπορεί να σας ενθαρρύνουν να ξεκινήσετε ένα blog σήμερα.

Παρουσίαση του πάθους για το θέμα σας

Από τη σκοπιά του αναγνώστη, το πάθος ενός blogger (ή η έλλειψη αυτού) δείχνει πραγματικά μέσα από το κείμενο. Εάν δεν αγαπάτε την θέση σας αρκετά ώστε να τηρείτε πάντα, η κυκλοφορία και η προσοχή από τους αναγνώστες μπορεί να μειωθεί.

Είναι αρκετά βαρετό να διαβάζετε ένα blog που είναι σαφώς γραμμένο από κάποιον που δεν μιλάει από την καρδιά τους. Βάλτε όσα έχετε στο blog σας, ακόμα κι αν χρειαστεί χρόνος, και οι αναγνώστες σας θα το εκτιμήσουν.

Έχετε κάποια δέσμευση

Ένα blog που θεωρείται επιτυχές είναι αυτό που ενημερώνεται συχνά. Αυτό δίνει στον συγγραφέα πολλές ευκαιρίες να παρέχει φρέσκο, μοναδικό περιεχόμενο.

Μιλώντας για τις συχνές ενημερώσεις, ένας blogger θα πρέπει να έχει αρκετή δέσμευση να συνεχίσει το πάθος τους ότι θα επιμείνουν σε αυτό, ακόμη και όταν τα στατιστικά στοιχεία των επισκεπτών ή οι μετρήσεις σχολίων είναι χαμηλές.

Το επιτυχημένο blogging απαιτεί μια τεράστια ποσότητα ιδίων ιδεών και αφοσίωση. Η οικοδόμηση ενός επιτυχημένου ιστολογίου απαιτεί κάτι περισσότερο από απλή δημοσίευση μιας νέας θέσης μερικές φορές την εβδομάδα.

Τα πιο επιτυχημένα blogs ενημερώνονται συχνά (συχνά πολλές φορές κάθε μέρα) και οι bloggers πίσω από αυτά τα blogs δουλεύουν αμείλικτα για να προωθήσουν τα blog τους και να τους οδηγήσουν σε κίνηση .

Επενδύστε τον χρόνο σας

Το συνεχές blogging απαιτεί πολύ χρόνο. Ως εκ τούτου, η οικοδόμηση ενός επιτυχημένου ιστολογίου απαιτεί μαζική επένδυση χρόνου.

Η καλλιέργεια ενός blog δεν σταματά με τη δημοσίευση αναρτήσεων. Οι κορυφαίοι bloggers δαπανούν πολύ χρόνο κάθε μέρα για την προβολή των ιστολογίων τους, την έρευνα και την ανάγνωση.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εστίαση, δείτε τις εφαρμογές και τις επεκτάσεις διαχείρισης χρόνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να ελαχιστοποιήσετε τις περισπασμούς.

Έχετε μια επιθυμία στο δίκτυο

Η κοινωνικοποίηση είναι μια κρίσιμη συνιστώσα της ανάπτυξης ενός επιτυχημένου ιστολογίου. Από τη φύση τους, το blogging είναι ένα κοινωνικό μέσο και τα επιτυχημένα blogs γίνονται έτσι κυρίως λόγω της έντονης αίσθησης της κοινότητας που τις περιβάλλει.

Οι κορυφαίοι ιστολόγοι έχουν το χρόνο να ανταποκριθούν σε σχόλια και να αλληλεπιδρούν με τους επισκέπτες τους, καθώς και στο δίκτυο σε κοινωνικούς ιστότοπους, φόρουμ και πολλά άλλα, σε μια προσπάθεια να προωθήσουν περαιτέρω τα ιστολόγιά τους.

Αν προσελκύσετε άλλους bloggers, ίσως διαπιστώσετε ότι προσθέτουν το ιστολόγιό σας στο blogroll τους .

Δείτε αυτές τις θέσεις για να προωθήσετε το ιστολόγιό σας εάν αναζητάτε τρόπους προσέγγισης του κόσμου.

Μάθετε πώς να συνεχίσετε τη μάθηση

Η μπλογκόσφαιρα αλλάζει συνεχώς, πράγμα που σημαίνει ότι οι κορυφαίοι μπλόγκερ ψάχνουν πάντα νέους τρόπους για να βελτιώσουν τα blog τους, διερευνώντας επίμονα τίποτα και όλα όσα σχετίζονται όχι μόνο με το θέμα τους αλλά και με το blogging γενικότερα.

Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο που εργάζεστε στο ιστολόγιό σας, όπως ο χρόνος που ξοδεύετε για την ανάγνωση άλλων ιστολογίων και εκπαιδευτικών σε blogging. Όσο περισσότερο μαθαίνετε και καταλαβαίνετε από την οπτική του αναγνώστη, τόσο περισσότερο μπορείτε να καταλάβετε πώς να αντιμετωπίζετε τους αναγνώστες σας από την οπτική του blogger.

Εμφάνιση κάποια δημιουργικότητα

Εκτός από το πάθος, είναι σημαντικό για έναν blogger να είναι δημιουργικός και να δώσει στους αναγνώστες κάτι πολύτιμο.

Ανακινήστε τα πράγματα και πάμε ενάντια στο status quo. Η ανάμειξη είναι μια άνετη και κοινή τακτική. δοκιμάστε το αντίθετο και δείτε εάν το ιστολόγιό σας μπορεί να κάνει το δρόμο του μέσα από το πλήθος για να ξεχωρίσει από μόνο του.