Βασικά μαθήματα iPad για να σας διδάξει το iPad

Σκέφτεστε να αγοράσετε ένα iPad και θέλετε να μάθετε περισσότερα γι 'αυτό; Ή κατέχετε ένα iPad και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε καλύτερα; Αυτά τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για αρχάριους και θα καλύπτουν τα πολύ βασικά στοιχεία από αυτό που το κουμπί γύρο στο κάτω μέρος του iPad κάνει για το πώς μπορείτε να μετακινήσετε ή να διαγράψετε μια εφαρμογή. Υπάρχει ακόμη ένα μάθημα με συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το iPad και ίσως ακόμη και να διδάξετε στους φίλους σας ένα καθαρό τέχνασμα ή δύο.

01 από 12

Μια ξενάγηση στο iPad

Το πρώτο μάθημα ασχολείται με το πραγματικό iPad, συμπεριλαμβανομένου του τι έρχεται στο κουτί και τι κάνει αυτό το κυκλικό κουμπί στο κάτω μέρος και τα βασικά της διεπαφής χρήστη του iPad. Θα μάθετε επίσης πώς μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε στο Διαδίκτυο, να παίξετε μουσική στο iPad, να αγοράσετε μουσική και ταινίες από το κατάστημα iTunes και πώς να εκκινήσετε το κατάστημα εφαρμογών, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη εφαρμογών. Περισσότερο "

02 από 12

iPad Κατάρτιση 101: Οδηγός Νέου Χρήστη στο iPad

Αυτό το μάθημα βασίζεται στο πρώτο μάθημα, σας διδάσκει πώς να περιηγηθείτε στο iPad και ακόμα και πώς να οργανώσετε και να οργανώσετε τις εφαρμογές στην οθόνη. Ξέρετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φάκελο και να το γεμίσετε με εφαρμογές; Ή μπορείτε να διαγράψετε μια εφαρμογή που δεν χρησιμοποιείτε πλέον; Θα μάθετε ακόμη και πώς να βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές στο App Store, χρησιμοποιώντας κορυφαία γραφήματα, αξιολογήσεις πελατών και εντοπισμό των χαρακτηριστικών εφαρμογών. Περισσότερο "

03 από 12

Λήψη της πρώτης εφαρμογής iPad σας

Καλύψαμε το App Store, αλλά δεν σας πήραμε βήμα προς βήμα με τη λήψη της πρώτης εφαρμογής σας. Εάν εξακολουθείτε να είστε λίγο συγκλονισμένοι με το κατάστημα εφαρμογών - και με πάνω από μισό εκατομμύριο εφαρμογές, είναι εύκολο να κατακλύσετε - αυτό το μάθημα θα σας καθοδηγήσει στη λήψη της εφαρμογής iBooks, η οποία είναι ο αναγνώστης της Apple και το κατάστημα για ebooks. Πρόκειται για μια εξαιρετική εφαρμογή και, μόλις τελειώσετε με το μάθημα, θα πρέπει να βρείτε τη λήψη εφαρμογών για να είναι μια αύρα. Περισσότερο "

04 από 12

Τα πρώτα 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε με το iPad σας

Αν ψάχνετε για έναν γρήγορο οδηγό έναρξης και θέλετε να χτυπήσετε το έδαφος σε λειτουργία, δείτε τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε με το iPad σας. Αυτός ο οδηγός παρακάμπτει τα βασικά στοιχεία και σας οδηγεί σε κάποιες από τις εργασίες που πρέπει να κάνει ο έμπειρος χρήστης tablet σε μια πρώτη μέρα με το νέο iPad του, όπως η σύνδεση στο Facebook, η λήψη του Dropbox για αποθήκευση σύννεφων και η εγκατάσταση του δικού σας ραδιοφωνικού σταθμού στην Pandora. Περισσότερο "

05 από 12

Πώς να περιηγηθείτε στο iPad σαν επαγγελματίας

Εντάξει, έτσι έχετε τα βασικά κάτω. Είναι αυτό που χρειάζεστε; Τα μαθήματα αρχάριων για την πλοήγηση και την οργάνωση του iPad σας είναι τέλεια για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά οι χρήστες της δύναμης έχουν όλα τα μικρά κόλπα που χρησιμοποιούν για να βρουν τις εφαρμογές πιο γρήγορα και να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία του iPad. Εάν θέλετε να πάτε στο επόμενο επίπεδο, αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει μερικά από αυτά τα κόλπα. Περισσότερο "

06 από 12

Οι καλύτερες χρήσεις για το iPad

Καλύψαμε συμβουλές, αλλά τι γίνεται με τους διαφορετικούς τρόπους χρήσης του iPad; Το iPad έχει πολλές δροσερές χρήσεις που οι περισσότεροι από εμάς ίσως δεν σκέφτονται ποτέ από μόνοι τους, όπως τη χρήση τους ως φορητή τηλεόραση, ως φωτογραφικό άλμπουμ ή ακόμα και ως GPS για το αυτοκίνητο. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να πυροδοτήσει τη δημιουργικότητά σας με διαφορετικούς τρόπους να χρησιμοποιήσετε το iPad τόσο στο σπίτι όσο και εν κινήσει. Περισσότερο "

07 από 12

17 τρόποι Siri μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί

Το Siri μπορεί μερικές φορές να παραβλεφθεί από τους νέους στο iPad, αλλά μόλις γνωρίσετε πραγματικά τον προσωπικό βοηθό αναγνώρισης φωνής που ζει μέσα στο tablet σας, μπορεί να γίνει απαραίτητο. Ίσως ο πιο εύκολος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Siri είναι να του πείτε να ανοίξει μια εφαρμογή λέγοντας "ξεκινήστε [όνομα εφαρμογής]" ή αναπαράγετε μουσική λέγοντας "παίξτε τα Beatles". Αλλά μπορεί να κάνει πολλά, πολύ περισσότερο από αυτό, αν της δώσετε μια ευκαιρία. Περισσότερο "

08 από 12

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές iPad

Εντάξει, μπορείτε τώρα να κάνετε λήψη εφαρμογών. Ας το χρησιμοποιήσουμε καλά. Αυτή η συλλογή εφαρμογών κάλυψε τα πάντα, από τη ροή ταινιών υψηλής ποιότητας σε μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό σε μια συλλογή φανταστικών συνταγών. Υπάρχει μια εφαρμογή για σχεδόν όλους σε αυτήν τη λίστα και, καλύτερα απ 'όλα, αυτές οι εφαρμογές είναι απολύτως δωρεάν. Έτσι, ακόμη και αν δεν σας αρέσει μία από αυτές τις συστάσεις, δεν θα σας κοστίσει ούτε μια δεκάρα. Περισσότερο "

09 από 12

Μεγάλη Συμβουλές Κάθε ιδιοκτήτης του iPad πρέπει να ξέρει

Ξέρατε ότι μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν βιβλία για να διαβάσετε στο iBooks; Ή να κλειδώσετε τον προσανατολισμό του iPad; Ή βρίσκετε γρήγορα μια εφαρμογή χρησιμοποιώντας Spotlight Search ; Υπάρχουν μερικές διαφορετικές συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να κάνετε με το iPad σας, αλλά μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να τα καταλάβετε. Αυτό το μάθημα θα καλύψει μια σειρά συμβουλών που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε περισσότερο το iPad. Περισσότερο "

10 από 12

Πώς να οργανώσετε τη ζωή σας Χρησιμοποιώντας το iPad

Είναι υπέροχο να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς το iPad πιο αποτελεσματικά, αλλά τι γίνεται με τη χρήση του iPad για να γίνεις πιο αποτελεσματικός στη ζωή σου; Το iPad μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο οργανωτικό εργαλείο ικανό να κάνει τα πάντα από το να σας υπενθυμίζει να βγάζετε τα σκουπίδια για να συμβαδίσετε με το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για την οργάνωση τεράστιων εργασιών σε μια σύντομη λίστα εργασιών. Περισσότερο "

11 από 12

Πώς να το παιδί σας iPad

Είτε αγοράζετε ένα iPad για ένα παιδί ή αν το παιδί σας απλά πρόκειται να χρησιμοποιεί το iPad σας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να κλειδώνετε τη συσκευή.

Αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό όσο απενεργοποίηση των αγορών εντός εφαρμογής, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα έχετε μια δυσάρεστη έκπληξη με το λογαριασμό σας στο iTunes ούτε θα περιορίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari από την προβολή ιστότοπων για ενηλίκους, οι οποίες μπορούν να είναι εξαιρετικά προστατευτικές για το παιδί σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad χωρίς μεγάλη ειδοποίηση για τους περιορισμούς.

Ή η προστασία από τα παιδιά μπορεί να είναι εξίσου διεξοδική, ώστε να επιτρέπεται η λήψη εφαρμογών με βαθμολογία "G", η μουσική και οι ταινίες, η απενεργοποίηση του καταστήματος εφαρμογών και περιορισμένες λειτουργίες όπως το FaceTime και το iMessage. Περισσότερο "

12 από 12

Πώς να επανεκκινήσετε το iPad σας

Το τελευταίο μάθημα διδάσκει το πρώτο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων που χρησιμοποιείται περισσότερο από τους αναλυτές τεχνικής υποστήριξης σε όλο τον κόσμο: επανεκκίνηση της συσκευής. Αυτό το μάθημα καλύφθηκε εν συντομία στο μάθημα συμβουλών, αλλά είναι τόσο σημαντικό, αναφέρεται εδώ για να βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς να επανεκκινήσουν το iPad τους. Δεν πειράζει αν πάσχετε από ένα iPad που είναι παγωμένο, ένα που έχει προβλήματα με την φόρτωση ιστοσελίδων ή ένα iPad που απλά ενεργεί αργά, η επανεκκίνηση του iPad μπορεί να είναι το κλειδί για την επίλυση του προβλήματός σας. Περισσότερο "