Κάντε μια συνάντηση στο Apple Store χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Store

01 από 03

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Store για να κάνετε διορθώσεις στο Genius Bar

Η Apple έχει κάνει πιο πρόσφατα ένα ραντεβού στο σκληρότερο Genius Bar της Apple Store σας. Αυτό που ήταν μια αρκετά απλή διαδικασία τώρα έχει πολλά, πολλά περισσότερα βήματα.

Αυτή η αλλαγή έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους να λύσουν τα δικά τους προβλήματα χωρίς να πάρουν χώρο και ραντεβού σε εξαιρετικά πολυάσχολα καταστήματα λιανικής πώλησης της Apple, αλλά τι συμβαίνει όταν ξέρετε απολύτως ότι πρέπει να μιλήσετε με ένα Genius;

Στην περίπτωση αυτή, ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος για να κλείσετε ραντεβού είναι να ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που βασίζονται στο web και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple Store. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε:

  1. Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένη την δωρεάν εφαρμογή Apple Store στο iPhone ή στο iPod touch. Κατεβάστε το εδώ (σύνδεσμος ανοίγει το iTunes / App Store).
  2. Μόλις το εγκαταστήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή. Θα σας ζητηθεί να χορηγήσετε μια σειρά δικαιωμάτων , συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων και της εφαρμογής για τη χρήση της τοποθεσίας σας. Χορηγήστε την άδεια χρήσης της τοποθεσίας σας και αποφασίστε για τους άλλους όπως προτιμάτε.
  3. Αγγίξτε το μενού Stores στο κάτω μέρος της εφαρμογής.
  4. Στη συνέχεια, πατήστε το μενού Genius Bar .
  5. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Κάντε κράτηση .

02 του 03

Επιλέξτε τον τύπο υποστήριξης και την τοποθεσία αποθήκευσης

Έχετε ξεκινήσει τη διαδικασία της πραγματοποίησης του ραντεβού σας στο Apple Store. Επόμενο:

  1. Επιλέξτε ποιο προϊόν χρειάζεστε για βοήθεια: Mac , iPod , iPhone ή iPad . Αγγίξτε την επιλογή σας και συνεχίστε.
  2. Η εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει τώρα την τοποθεσία σας για να βρει εσάς τα πλησιέστερα Apple Stores (γι 'αυτό ήθελε την άδεια τοποθεσίας στην προηγούμενη σελίδα). Θα δείτε μια λίστα από αυτά, οργανωμένη από το πλησιέστερο έως το μακρινό.
  3. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε καταστήματα ανά πόλη, ταχυδρομικό κώδικα ή σε χάρτη.
  4. Αγγίξτε το κατάστημα στο οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε το ραντεβού σας.

03 του 03

Επιβεβαιώστε την ημερομηνία και ώρα της συνάντησης της Apple Store

Με το κατάστημα θα λάβετε βοήθεια σε επιλεγμένα:

  1. Επιλέξτε μια ημερομηνία για το ραντεβού χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό στο επάνω μέρος της οθόνης. Σύρετε δεξιά και αριστερά για να βρείτε την ημερομηνία που θέλετε και πατήστε.
  2. Με την ημερομηνία που θα επιλέξετε, η εφαρμογή θα σας δείξει πότε είναι διαθέσιμες οι ώρες εκείνης της Apple Store για το ραντεβού σας στο Genius Bar εκείνη την ημέρα. Σύρετε προς τα επάνω και προς τα κάτω για να τα ελέγξετε. Πατήστε για να επιλέξετε το χρόνο που θέλετε.
  3. Με την ημερομηνία και την ώρα που έχετε επιλέξει, η εφαρμογή θα σας μεταφέρει στην οθόνη επιβεβαίωσης συναντήσεων. Αυτό περιγράφει τι χρειάζεστε βοήθεια, όταν το ραντεβού σας είναι και πού θα πάτε για βοήθεια. Αγγίξτε το κουμπί πίσω στο επάνω αριστερό μέρος για να κάνετε αλλαγές.
  4. Εάν θέλετε να προσθέσετε πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημά σας, ώστε το Genius να μπορεί να προετοιμαστεί καλύτερα για να σας βοηθήσει, πατήστε Προσθήκη σχολίου στην κράτησή μου .
  5. Όταν είστε έτοιμοι να επιβεβαιώσετε το ραντεβού σας, πατήστε Κράτηση στην επάνω δεξιά γωνία. Μέχρι να το κάνετε αυτό, δεν έχετε επιβεβαιωμένο ραντεβού.