Πώς να εισαγάγετε ένα σύνδεσμο διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mozilla

Εάν εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θέλετε να είναι ένας σύνδεσμος - ένας σύνδεσμος με δυνατότητα κλικ στον οποίο ο παραλήπτης πρέπει μόνο να κάνει κλικ για να στείλει ένα μήνυμα. Εάν εισάγετε μια διεύθυνση URL σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θέλετε να είναι ένας σύνδεσμος - ένας σύνδεσμος με δυνατότητα κλικ στον οποίο ο παραλήπτης πρέπει να κάνει κλικ μόνο για να ανοίξει τη σελίδα.

Ενώ μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε κείμενο ή εικόνα σε οποιονδήποτε σύνδεσμο "μη αυτόματα" (για να συνδεθείτε σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιήστε το "mailto: somebody@example.com" για τη διεύθυνση σύνδεσης) σε ένα μήνυμα που δημιουργείτε στο Mozilla Thunderbird , συχνά δεν το κάνετε πρέπει. Το Mozilla Thunderbird μετατρέπει αυτόματα τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις διευθύνσεις των ιστοσελίδων σε συνδέσμους με δυνατότητα κλικ.

Το Mozilla Thunderbird μετατρέπει αυτόματα τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις διευθύνσεις URL σε συνδέσμους

Για να εισαγάγετε έναν σύνδεσμο διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με δυνατότητα κλικ σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Για να εισαγάγετε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ με μια σελίδα στον ιστό:

Εάν το μήνυμά σας αποστέλλεται χρησιμοποιώντας μορφοποίηση HTML , το Mozilla Thunderbird θα προσθέσει αυτόματα τους συνδέσμους με δυνατότητα κλικ. Στην έκδοση απλού κειμένου, οι διευθύνσεις URL και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα παραμείνουν άθικτες, καθώς αυτό είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνετε. Το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη συνήθως μετατρέπει αυτές τις διευθύνσεις σε χρήσιμους συνδέσμους.