Είναι εύκολο να διαγράψετε το ιστορικό του Internet Explorer με 6 εύκολα βήματα

Διαγράψτε τα δεδομένα περιήγησης στο Web, για να διατηρήσετε τις προσωπικές σας συνήθειες στο διαδίκτυο

Ο Internet Explorer, όπως και τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης, παρακολουθεί τους ιστότοπους που έχετε επισκεφτεί, ώστε να μπορείτε εύκολα να τους βρείτε ξανά ή έτσι ώστε να μπορούν να προτείνουν αυτόματα ιστοσελίδες για εσάς, όταν αρχίζετε να τις πληκτρολογείτε στη γραμμή πλοήγησης.

Ευτυχώς, μπορείτε να καταργήσετε αυτές τις πληροφορίες αν δεν θέλετε πλέον το ιστορικό σας να είναι ορατό. Ίσως να μοιραστείτε τον υπολογιστή σας με άλλους ή απλώς θέλετε να ξεκαθαρίσετε τους παλιούς συνδέσμους ιστοτόπων.

Ανεξάρτητα από το σκεπτικό σας, είναι πραγματικά εύκολο να ξεκαθαρίσετε το ιστορικό σας στον Internet Explorer :

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό σας στον Internet Explorer

  1. Ανοίξτε τον Internet Explorer.
  2. Στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος, κάντε κλικ ή πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε ένα μενού.
    1. Το hotkey Alt + X λειτουργεί πάρα πολύ.
  3. Επιλέξτε Ασφάλεια και, στη συνέχεια, Διαγραφή ιστορικού περιήγησης ...
    1. Μπορείτε επίσης να φτάσετε στο επόμενο βήμα πιέζοντας τη συντόμευση Ctrl + Shift + Del . Εάν έχετε ορατό το μενού στον Internet Explorer, τα Εργαλεία> Διαγραφή ιστορικού περιήγησης ... θα σας μεταφέρουν και εκεί.
  4. Στο παράθυρο Διαγραφή ιστορικού περιήγησης που εμφανίζεται, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το Ιστορικό .
    1. Σημείωση: Αυτή είναι και η περίπτωση όπου μπορείτε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Internet Explorer για να απαλλαγείτε από άλλα προσωρινά αρχεία που είναι αποθηκευμένα από το IE, καθώς και να καταργήσετε τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης, τα δεδομένα φόρμας κλπ. Εάν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο από αυτήν τη λίστα Η ιστορία είναι η μόνη επιλογή που απαιτείται για να αφαιρέσετε το ιστορικό σας.
  5. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Διαγραφή .
  6. Όταν κλείνει το παράθυρο Διαγραφή ιστορικού περιήγησης , μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer, να το κλείσετε κλπ. - όλο το ιστορικό έχει διαγραφεί.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Διαγραφή ιστορικού στο IE

Αν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Internet Explorer, αυτά τα βήματα δεν θα είναι ακριβώς τα ίδια για εσάς αλλά θα είναι παρόμοια. Σκεφθείτε να ενημερώσετε τον Internet Explorer στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Το CCleaner είναι ένα πρόγραμμα καθαρισμού για το σύστημα που μπορεί να διαγράψει το ιστορικό στον Internet Explorer, καθώς και το ιστορικό που είναι αποθηκευμένο σε άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε.

Μπορείτε να αποφύγετε να εκκαθαρίσετε το ιστορικό σας περιηγώντας στο Διαδίκτυο ιδιωτικά μέσω του Internet Explorer. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τη λειτουργία περιήγησης InPrivate: Ανοίξτε το IE, μεταβείτε στο κουμπί μενού και μεταβείτε στην επιλογή Ασφάλεια> Περιήγηση InPrivate ή πατήστε τη συντόμευση Ctrl + Shift + P.

Ό, τι κάνετε σε αυτό το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης παραμένει μυστικό σε σχέση με την ιστορία σας, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να περάσει από τους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί και δεν χρειάζεται να καθαρίσετε το ιστορικό όταν τελειώσετε. απλά βγείτε από το παράθυρο όταν τελειώσετε.