Κορυφαία δισκία ευαίσθητα στην πίεση

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα και μοντέλα γραφικών δισκίων που διατίθενται στις ΗΠΑ. Τα δισκία γραφικών με ευαισθησία στην πίεση που παρουσιάζονται εδώ είναι κατάλληλα τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους οικιακούς χρήστες που θα χρησιμοποιούν το tablet για επεξεργασία φωτογραφιών και ψηφιακή τέχνη ή ως αντικατάσταση του ποντικιού για καθημερινή χρήση υπολογιστών. Έχουμε αποκλείσει σκόπιμα ψηφιοποιητές υψηλής τεχνολογίας για τεχνικό σχεδιασμό και εργασίες CAD. Εκτός εάν σημειώνεται διαφορετικά, τα προϊόντα αυτά είναι διαθέσιμα τόσο για Macintosh όσο και για Windows.

Wacom Intuos4 Medium - PTK-640

Medium Intuos4. © Wacom

Το στυλό Intuos4 παρέχει 2,048 επίπεδα άκρων μανδρών και ευαισθησία πίεσης γόμας, ευαισθησία κλίσης, χωρίς μπαταρίες και ασύρματο και διαθέτει προγραμματιζόμενο DuoSwitch και μαλακή λαβή. Έρχεται επίσης με ένα ασύρματο, προγραμματιζόμενο ποντίκι με 5 κουμπιά οπτικής κύλισης. Το tablet περιλαμβάνει ένα δακτύλιο αφής 4 κατευθύνσεων, 8 ExpressKeys και έρχεται με βάση στυλό. Με το Intuos4, μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον προγραμματιζόμενα αξεσουάρ. (Αποτύπωμα ~ 15x10 ") Περισσότερα»

Wacom Bamboo Δημιουργία - CTH670

Wacom Bamboo Δημιουργία. © Wacom

Το Bamboo Create είναι η επιλογή για όσους θέλουν όλη τη δημιουργική ελευθερία που μπορούν να αποκτήσουν. Το Bamboo Create παρέχει είσοδο πολλαπλής αφής μαζί με την είσοδο της πένας που είναι ευαίσθητη στην πίεση. Το Bamboo Create έχει μια ενεργή περιοχή ευρείας μορφής, μια αίσθηση υφής στην επιφάνεια του δισκίου και μια επιφάνεια ευαίσθητη στην αφή που υποστηρίζει μια ποικιλία χειρονομιών για κλικ, σύροντας, ζουμ, κύλιση και ούτω καθεξής. Υπάρχει επίσης ένα προαιρετικό εξάρτημα ασύρματου αξεσουάρ για όσους δεν επιθυμούν να συνδεθούν με καλώδιο. Για δημιουργικές εργασίες, όπως ζωγραφική, ζωγραφική και αγγίζοντας τις φωτογραφίες, το μεγαλύτερο μέγεθος του tablet Bamboo Create είναι ιδανικό. Έρχεται με μια δέσμη δημιουργικού λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων των Adobe Photoshop Elements 9, του Corel Painter Essentials και του Nik Color Efex. (Αποτύπωμα: 13.9 "x 8.2") Περισσότερα »

Wacom Intuos4 Μικρό - PTK-440

Intuos4 Μικρή. © Wacom

Αν θέλετε το υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας και τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά του Intuos 4, αλλά δεν έχετε αρκετό γραφείο ή χρειάζεται να περάσετε λίγο λιγότερο, το μοντέλο Intuos4 Small είναι για εσάς. Το μικρότερο μέγεθος είναι επίσης μια καλή επιλογή για τους συχνούς ταξιδιώτες. Σε περίπου 12 με 8 ίντσες σε συνολικό μέγεθος, είναι αρκετά μικρό για να γλιστρήσει στην θήκη του φορητού υπολογιστή σας. Το μικρό μοντέλο έχει το ίδιο στυλό και ποντίκι με τα μεγαλύτερα μοντέλα Intuos4, αλλά το tablet έχει 6 αντί 8 ExpressKeys και το ίδιο δαχτυλίδι αφής 4 κατευθύνσεων. Όπως και τα άλλα μοντέλα Intuos4, παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ευαισθησίας πίεσης, προηγμένες επιλογές προσαρμογής και μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα εξαρτήματα που είναι διαθέσιμα για τη γραμμή Intuos4. Περισσότερο "

Wacom Intuos4 Μεγάλο - PTK-840

Intuos4 Μεγάλο. © Wacom

Το μεγαλύτερο μέγεθος του tablet Intuos4 Large θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τις ευρύτερες, σαρωτικές κινήσεις που προτιμούν ορισμένοι καλλιτέχνες. Έρχεται με κόστος σε χώρο γραφείου, όμως - αυτό το tablet έχει ένα αποτύπωμα περίπου 19 με 13 ίντσες. Εκτός από το μεγαλύτερο μέγεθος, είναι πανομοιότυπο με το Medium Intuos4 με την ίδια δέσμη λογισμικού και προαιρετικά εξαρτήματα. Περισσότερο "

Wacom Bamboo Capture - CTH470

Wacom Bamboo Pen και Touch μικρό. © Wacom

Για την τιμή, το μπαμπού είναι ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου στη γραμμή προϊόντων της Wacom. Το μοντέλο Bamboo Connect είναι ελαφρώς φθηνότερο εάν θέλετε μόνο είσοδο μαρκαδόρου, αλλά για λίγο περισσότερο, αυτό το μοντέλο παρέχει τόσο είσοδο στυλό όσο και άγγιγμα. Το Bamboo Capture έρχεται με το Photoshop Elements 8 εκτός από το Autodesk Sketchbook Express και προορίζεται για δημιουργικές χρήσεις όπως επεξεργασία φωτογραφιών, ψηφιακή scrapbooking, ζωγραφική και ζωγραφική. Δεν προσφέρει γόμα στο στυλό, αλλά το tablet έχει τέσσερα ExpressKeys τα οποία μπορούν να εκχωρηθούν σε διάφορες λειτουργίες. Είναι επίσης συμβατό με το προαιρετικό κιτ αξεσουάρ, το οποίο καθιστά εύκολη την επανατοποθέτηση του tablet. (Αποτύπωμα: 10,9 "x 6,9") Περισσότερα »

Wacom Intuos4 ασύρματο - PTK450WL

Wacom Intuos4 ασύρματο. © Wacom

Το Intuos4 Wireless είναι ένα επαγγελματικό tablet με ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία Bluetooth. Το Intuos4 Wireless είναι σχεδόν πανομοιότυπο σε μέγεθος και χαρακτηριστικά στο tablet Intuos4 Medium, αλλά με τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα καλώδιο που να το συνδέει με τον υπολογιστή σας. Η σύνδεση Bluetooth παρέχει έως και 33 πόδια ασύρματης εμβέλειας. Το Intuos4 Wireless είναι ελαφρώς παχύτερο από το κανονικό Medium Intuos4, αλλά οι διαστάσεις του αποτυπώματος είναι περίπου το ίδιο, καθιστώντας το κατάλληλο μέγεθος για τη μεταφορά σε μια τσάντα για φορητούς υπολογιστές. Η ενεργή περιοχή του tablet είναι ελαφρώς μικρότερη από το Medium Intuos4 (8 x 5 ίντσες έναντι 8,8 x 5,5 ίντσες). Εκτός από τη βάση τύπου στυλό, παρέχεται ένας προαιρετικός συγκρατητήρας για την τοποθέτηση της πένας στο δισκίο. Σε αντίθεση με την ενσύρματη έκδοση, το ασύρματο Intuos4 δεν συνοδεύεται από ποντίκι. Περισσότερο "

Monoprice Graphics Tablet

Monoprice Graphics Tablet. © Monoprice

Πρόσφατα έμαθα ότι η Monoprice έχει τώρα τη δική της σειρά φθηνών δισκίων γραφικών για Windows και Mac. Τα δισκία έρχονται σε τέσσερα μεγέθη - 4x3, 5.5x4, 8x6 και 10x6. Το tablet διαθέτει έναν αριθμό προγραμματιζόμενων πλήκτρων μακροεντολών γύρω από τις πλευρές του tablet, επίπεδα ευαισθησίας πίεσης 1023, ανάλυση 2540 LPI και ρυθμό αναφοράς 100 RPS για ταχύτητα. Παίρνετε επίσης ένα επιπλέον στυλό, μπαταρίες και για τα δύο στυλό και αντικαταστάτες πένες για τα στυλό. Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει οι ίδιοι τα δισκία Monoprice, αλλά έχουν υψηλή βαθμολογία ικανοποίησης για την Amazon και έχουμε καλή εμπειρία με άλλα προϊόντα της Monoprice. Περισσότερο "

Ταμπλέτες γραφικών DigiPro - WP8060

DigiPro 8x6 Γραφικά Tablet. © Geeks.com

Τα δισκία σχεδίασης DigiPro είναι μια φθηνή, αλλά ικανή, ευαίσθητη στην πίεση δισκίο, για χρήστες με γνώμονα το προϋπολογισμό. Δεν είναι φανταχτερά ή γεμάτα χαρακτηριστικά, αλλά κάνουν τη δουλειά που πρέπει να κάνουν. Τα δισκία DigiPro θα λειτουργήσουν επίσης σε παλαιότερα συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows 98Se και υψηλότερων, του Mac OS 9 και του Mac OS X. Εάν είστε περίεργοι για τη χρήση ενός tablet γραφικών, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, το DigiPro τα δισκία σχεδίασης είναι μια σταθερή επιλογή. Πολλά από τα δισκία DigiPro μπορούν να αγοραστούν για λιγότερο από $ 50. Περισσότερο "

Wacom Cintiq 24HD 24 ιντσών οθόνη αλληλεπίδρασης

Wacom Intetictive Pen Display. © Wacom

Είναι ακριβό, αλλά όσο μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, ποιος δεν θα ήθελε να ζωγραφίσει στην οθόνη του υπολογιστή; Το Cintiq συνδυάζει μια οθόνη LCD με επιφάνεια ευαίσθητης στην πίεση δισκίο, ώστε να μπορείτε να το κάνετε ακριβώς αυτό. Η Cintiq 24HD 24 ιντσών ευρείας οθόνης περιλαμβάνει μια αντίθετη στάθμιση που επιτρέπει κάποια μοναδική τοποθέτηση. Διαθέτει επίσης ένα στυλό Grip 2 κουμπιών, 10 ExpressKeys και 2 ταινίες αφής, 2048 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και μια ανάλυση LCD 1920x1200 με είσοδο βίντεο DVI ή VGA. Για Windows και Macintosh. Περισσότερο "

Wacom Cintiq 12WX αλληλεπιδραστική οθόνη πένας

Wacom Cintiq 12WX οθόνη μανδρών. © Wacom

Για εκείνους που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την μεγαλύτερη οθόνη Peni Cintiq παραπάνω, η Wacom προσφέρει ένα μοντέλο 12 ιντσών με ανάλυση 1280 x 800 pixels. Το μικρότερο μέγεθος αυτού του μοντέλου Cintiq επιτρέπει την χρήση του στην αγκαλιά σας, επίπεδη στο γραφείο ή σε δύο διαφορετικές κεκλιμένες θέσεις. Όταν χρησιμοποιείται οριζόντια, ένα σημείο περιστροφής στο πίσω μέρος σας επιτρέπει να περιστρέψετε την οθόνη για την πιο άνετη θέση σχεδίασης. Διαθέτει επίσης ένα στυλό Grip με 2 πλήκτρα, 8 ExpressKeys και 2 ταινίες αφής, 1024 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και οθόνη LCD TFT 12,1 "TFT με είσοδο βίντεο DVI ή VGA.