Οι καλύτερες προσφορές της πρωταρχικής ημέρας του Amazon του 2017

Δράστε γρήγορα και βαθμολογήστε τις απίστευτες προσφορές για τα καλύτερα ηλεκτρονικά προϊόντα του Amazon

Σήμερα, 11 Ιουλίου, είναι η πρωτιά της Amazon, που σημαίνει ότι τα μέλη της Prime έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε ασυναγώνιστες προσφορές. Δεν είναι πρωτεύον μέλος; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών προτού δεσμευθείτε για το τέλος των $ 10.99 ανά μήνα και εξακολουθείτε να επωφεληθείτε από κάποιες γλυκές προσφορές. Έτσι, εάν θέλετε να αποθηκεύσετε μερικά επιπλέον δολάρια σε ένα ηχείο Bluetooth, να αγοράσετε ένα νέο smartphone ή να αυτοματοποιήσετε το σπίτι σας με το Amazon Echo και την Alexa, τώρα είναι καλύτερα από ποτέ να τα προσθέσετε στο καλάθι σας. Δείτε τις πέντε αγαπημένες μας προσφορές Prime Day παρακάτω, καθώς και τις καλύτερες προσφορές προϊόντων μας για το Amazon. Καλά ψώνια.

Πρωταρχική συμφωνία: $ 89,99

Αφήστε το Amazon Echo να σας βοηθήσει να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έξυπνο σπίτι. Μπορείτε να ζητήσετε από την Alexa να παίζει όλες τις αγαπημένες σας μελωδίες μέσω του Spotify, της Amazon Music, της Pandora και άλλων, χωρίς να χτυπήσει ένα κουμπί και θα είστε ενθουσιασμένοι με πλήρη ήχο 360 κατεύθυνσης. Το γούφερ 2.5 ιντσών και το tweeter 2.0 ιντσών σημαίνει ότι θα ακούτε τραγανές υψηλές νότες και ένα βαθύ μπάσο που ανταποκρίνεται. Αλλά η Alexa μπορεί επίσης να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να σας πει εάν υπάρχει κυκλοφορία στην πρωινή σας μετακίνηση, να διαβάσετε τα νέα και να παραγγείλετε μια φέτα πίτσα. Όταν συνδυάζεται με προϊόντα έξυπνης οικιακής αυτοματοποίησης από τις συσκευές Philips Hue, Samsung SmartThings, WeMo, ecobee και Nest, το Amazon Echo γίνεται ακόμα πιο ισχυρό: Μπορείτε να ελέγξετε ανεμιστήρες, θερμοστάτες, πόρτες γκαράζ, διακόπτες, φώτα, κλειδαριές και πολλά άλλα.

Από την άποψη των προδιαγραφών, το Amazon Echo μετρά 9,3 x 3,3 x 3,3 ίντσες και 37,5 ουγκιές, οπότε δύσκολα θα πάρει κανένα χώρο σε ένα πάγκο κουζίνας ή τραπέζι καναπέ.

Πρωταρχική διαπραγμάτευση: $ 279,99

Παρακολουθήστε ταινίες σε Netflix με σαφήνεια όπως ποτέ πριν, χάρη στην οθόνη LCD U28D590D 28 ιντσών UHD που είναι τέσσερις φορές καλύτερη από Full HD. Χρησιμοποιεί οκτώ εκατομμύρια pixels για να δημιουργήσει όμορφες, ρεαλιστικές εικόνες, οπότε ακόμα και οι περιόδους παιχνιδιών σας θα ζωντανέψουν.

Η οθόνη διαθέτει δύο είσοδοι HDMI και μια είσοδο θύρας οθόνης στον πίσω πίνακα. Διαθέτει επίσης νέα και βελτιωμένη υποστήριξη HDMI με HDMI (v2.0) που επιτρέπει ανάλυση UHD με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Έτσι το περιεχόμενο 4K θα παίξει χωρίς καθυστέρηση. Η τεχνολογία Picture-in-Picture (PIP) 2.0 σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας βίντεο YouTube σε ένα παράθυρο ενώ ταυτόχρονα εργάζεστε σε ένα έγγραφο (ώστε να μην χάσετε καμία ενέργεια).

Πρωταρχική διαπραγμάτευση: $ 28,49

Ακούστε όλες τις αγαπημένες σας κτυπήσεις στο φορητό Bluetooth Speaker AmazonBasics (Μπλε), το οποίο είναι ένα επιβλητικό 60% έκπτωση για την Prime Day. Θα αναπαραγάγει μουσική έως και 30 μέτρα από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth (iOS ή Android smartphone / tablet και πολλά άλλα). Το gadget έρχεται με δύο εσωτερικά ηχεία 3W και ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο για λήψη κλήσεων χωρίς χέρια. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 15 ώρες με μία μόνο φόρτιση, πριν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο φόρτισης USB για USB για να το χυμώσετε. Μετρούν 7,3 x 2,4 x 2,8 ίντσες, ώστε να μπορείτε εύκολα να το ρίξετε σε μια τσάντα και να το φέρετε στο πάρκο ή σε πάρτι ενός φίλου.

Πρωταρχική διαπραγμάτευση: 329,00 δολάρια - 339,00 δολάρια

Το κιτ εκτύπωσης RepRap Guru Prusa I3 V2 3D διαθέτει θερμαινόμενη περιοχή 8 x 8 x 7 ιντσών που ολοκληρώνεται με ένα κομμάτι από βοριοπυριτικό γυαλί. Το V2 διαθέτει επίσης ένα αναγνώστη καρτών LCD w / SD 2004, έτσι ώστε να μπορείτε να εκτυπώσετε όσα σχέδια / αντικείμενα έχετε αποθηκεύσει στην κάρτα SD χωρίς να χρειάζεται ποτέ να συνδέσετε έναν υπολογιστή.

Ο εκτυπωτής διαθέτει έναν εξωθητή άμεσης τροφοδοσίας μήκους 1,75 mm που είναι εφοδιασμένος με ακροφύσιο .04, που επιτρέπει ανάλυση διακριτικής ικανότητας 100 μικρών. Ο εξωθητής άμεσης τροφοδοσίας είναι συμβατός για PLA, Conductive PLA, ABS, ξύλο, μεταλλικά σύνθετα και διαλυτό PVA. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από 1/4-ίντσα υψηλής ποιότητας ακρυλικό χυτοσίδηρο, συν πλαστικών με έγχυση μέρη χύτευσης για τέλεια προσαρμογή. Ο εκτυπωτής είναι συμβατός με συστήματα Mac, PC και Linux. Συνολικά, αν θέλετε να εισχωρήσετε στον κόσμο 3D εκτύπωσης, αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Είναι προσιτό και δεν απαιτεί μεταβολή, συγκόλληση, διάτρηση ή κοπή.

Πρωταρχική διαπραγμάτευση: $ 449

Η Huawei Mate 9 είναι μια κλέβουν 25% έκπτωση για την πρωτιά της Amazon Prime. Η συσκευή μετρά 6,18 x .31 x 3,11 ίντσες, ζυγίζει μόλις 6,72 ουγκιές και τροφοδοτείται από το λειτουργικό σύστημα Android 7.0 + EMUI 5.0. Έχει διάρκειας διάρκειας ζωής μπαταρίας και χάρη στην τεχνολογία υπερκατανάλωσης, μπορεί να χυθεί πίσω για μια πλήρη ημέρα σε 20 λεπτά.

Η δεύτερη φωτογραφική κάμερα Leica Dual με αισθητήρα RGB 12MP και αισθητήρα μονοφωνίας 20MP σημαίνει ότι οι εικόνες σας θα είναι άξια Instagram και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την # hasfiltag. Και μετακινηθείτε, Siri. Το Huawei Mate 9 είναι εξοπλισμένο με υπηρεσία φωνής Alexa, οπότε απλά πρέπει να πατήσετε και να ζητήσετε από την Alexa οτιδήποτε χρειαστεί να κάνετε. Θέλετε τα νέα; Εγινε. Ο καιρός? Κανένα πρόβλημα. Η Alexa μπορεί να κάνει χιλιάδες δεξιότητες και νέες προστίθενται πάντα.

Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερα μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου με κατευθυντική λήψη ήχου για την απομόνωση του θορύβου του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας της κλήσης σας. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η οθόνη των 5,9 ιντσών έρχεται με τρεις μήνες δωρεάν προστασίας οθόνης.

Περισσότερες προσφορές Great Prime Day

Δεν βλέπετε τίποτα που χρειάζεστε σε αυτόν τον κατάλογο; Ελέγξτε μερικά από τα άλλα αγαπημένα μας:

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .