Τα 7 καλύτερα εικονικά πληκτρολόγια για αγορά το 2018

Τυπογραφικές λύσεις για καρπιαίο τούνελ, κακούς καρπούς και πολλά άλλα

Όταν προσπαθείτε να αναβαθμίσετε τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως η απόδοση και η μνήμη του υλικού, αλλά είναι απίθανο να σκεφτείτε πολύ το πληκτρολόγιο. Εκτός από την πιθανότητα ότι τα περισσότερα πληκτρολόγια που αγοράζετε θα ξεπεράσουν τον υπολογιστή σας, ένα καλό εργονομικό πληκτρολόγιο μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια πλήρη ημέρα άνεσης στον υπολογιστή ή ένα πρωί στο γιατρό που σας θεραπεύει για προβλήματα καρπού. Έτσι αν είστε Team Windows ή Team Mac, ασύρματο ή ενσύρματο, υπάρχει ένα εργονομικό πληκτρολόγιο για όλους.

Αναγνωρισμένο ευρέως ως το καλύτερο εργονομικό πληκτρολόγιο στην αγορά, οι υπολογιστές Sculpt της Microsoft για υπολογιστές με Windows είναι μια ξεχωριστή επιλογή για την άνετη διαμονή όλη την ημέρα. Το σχεδιασμό με διαχωριστικό πληκτρολόγιο βοηθάει άμεσα στην τοποθέτηση των καρπών σας σε μια πιο φυσική θέση και όχι στην ευθεία προσέγγιση που προσφέρουν τα περισσότερα πληκτρολόγια. Ο θολωτός σχεδιασμός βοηθά στη διατήρηση της θέσης καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, διατηρώντας τους καρπούς σας πιο χαλαρά, γεγονός που βοηθά στην εξάλειψη των ενοχλήσεων που προέρχονται από άλλα μοντέλα. Πέρα από το σχεδιασμό split, τα φυσικά πλήκτρα τόξου μιμούνται το καμπύλο σχήμα των δακτύλων σας για να δημιουργήσετε μια πιο φυσική εμφάνιση και αίσθηση, που αυξάνει τη συνολική άνεση. Η στρογγυλευμένη εργονομική σχεδίαση του είναι ένα μαξιλαροειδές στήριγμα παλάμης που επιτρέπει στους καρπούς σας να χαλαρώσουν και να σχηματίσουν μια εντελώς φυσική αίσθηση από τα δάχτυλά σας μέχρι τους καρπούς σας. Ένα ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο σας επιτρέπει να επιλέξετε τη θέση του για ένα ιδανικό επίπεδο άνεσης δίπλα στο πληκτρολόγιο Sculpt.

Ιδανικά κατάλληλη για τη γραμμή επιφανειών υπολογιστών της Microsoft, αυτό το εργονομικό πληκτρολόγιο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την εξεύρεση φυσικού τόξου. Με την τεχνολογία Bluetooth 4.0 / 4.1 και τρεις μπαταρίες AAA με διάρκεια ζωής 12 μηνών, το πληκτρολόγιο επιφάνειας είναι ασύρματα συμβατό μέχρι και 32 πόδια μακριά από τη σύνθεση Surface. Όταν βρίσκεστε μπροστά από τον υπολογιστή, θα διαπιστώσετε ότι το διπλό μαξιλάρι στήριξης παλάμης, το οποίο είναι καλυμμένο με μίγμα πολυεστέρα και πολυουρεθάνης (γνωστό και ως Alcantara), είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στις λεκέδες. Πέρα από την ανθεκτικότητά του, το πληκτρολόγιο επιφάνειας υπερέχει στην προστασία των χεριών και των καρπών σας από τη γεωμετρία του πλήκτρου κεφαλής, τη διαχωριστική μπάρα διαστήματος και έναν πιο φυσικό σχεδιασμό που λειτουργεί για την πρόληψη της πίεσης του καρπού και του χεριού. Η ποιότητα κατασκευής των εμπειρογνωμόνων επιτρέπει την ομαλή εμπειρία γραφής που είναι ήσυχη με ψιθυριστά με εξαιρετική σταθερότητα για χρήση σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια.

Προσαρμοσμένος προϋπολογισμός με εξαιρετική άνεση, το πληκτρολόγιο με split design Fellowes Microban προσφέρει περισσότερη φυσική άνεση χωρίς να σπάσει το κουμπαρά. Μέρος της οικογένειας προϊόντων Microban, η αντιμικροβιακή προστασία θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το πληκτρολόγιο σας καθαρό, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει μια πιο φυσική θέση στο χέρι και το βραχίονα. Δημιουργημένο με μηχανές Windows, το Fellowes περιλαμβάνει επτά πλήκτρα αποκλειστικά για τον έλεγχο της αναπαραγωγής πολυμέσων, καθώς και πρόσβαση με ένα πάτημα για να ανοίξει ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Το αποκλειστικό αριθμητικό πληκτρολόγιο στην πλευρά μειώνει την ανάγκη για εξωτερικό υλικό και πρέπει να αναζητήσουμε τους αριθμητικούς αριθμούς στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου. Παρόλο που υπάρχει αναμφισβήτητα μια περίοδος προσαρμογής σε οποιοδήποτε εργονομικό πληκτρολόγιο, το άμεσο όφελος από μειωμένο πόνο και άγχος σε συνδυασμό με την εξαιρετική υποστήριξη του καρπού Fellowes θα σας ρωτήσει γρήγορα γιατί δεν μεταβαίνετε αργότερα σε ένα εργονομικό πληκτρολόγιο.

Οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών της Apple δεν πρέπει να κοιτάξουν περισσότερο από το ασύρματο εργονομικό πληκτρολόγιο Kinesis Freestyle2, το οποίο συνοδεύεται από μια συνήθη συντόμευση πληκτρολογίου της Apple, συμπεριλαμβανομένης της κοπής, αντιγραφής, επικόλλησης και αναίρεσης. Συνδεθείτε με το μηχάνημα της Apple μέσω Bluetooth 3.0, μία και μόνη φόρτιση της μπαταρίας στο Kinesis θα πρέπει να διαρκεί περίπου 300 ώρες ή έξι μήνες (βάσει δύο ωρών ανά ημέρα πληκτρολόγησης).

Θα ανακαλύψετε αμέσως ότι ο αρνητικός σχεδιασμός κλίσης μειώνει την απαιτούμενη επέκταση του καρπού σας για να χτυπήσει κάθε πλήκτρο. Διαθέσιμο με τρία διαφορετικά κανάλια, η λειτουργία Bluetooth βασίζεται σε συγχρονισμό τριών συσκευών ταυτόχρονα (η εναλλαγή μεταξύ των συσκευών απαιτεί το πάτημα ενός πλήκτρου). Τα πρόσθετα κουμπιά περιλαμβάνουν μια συντόμευση για την απόκρυψη (και την εμφάνιση) της βάσης, τα προηγμένα στοιχεία ελέγχου για αναπαραγωγή πολυμέσων και ένταση.

Το Mistel Barocco έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δακτυλογράφει τους καθαριστές, τους παίκτες και τους προγραμματιστές. Ενώ οι παίκτες θα αγαπήσουν την γρήγορη εγγραφή κλειδιών στο φωτισμό, οι δακτυλογράφοι θα απολαύσουν τον συμπαγή χώρο εξοικονόμησης σχεδίου στο γραφείο και οι προγραμματιστές θα εκτιμήσουν τόσο τις προρυθμισμένες διατάξεις Dvorak όσο και Coleman καθώς και τρεις πρόσθετες προσαρμόσιμες διατάξεις. Ο εργονομικός σχεδιασμός σπάει το πληκτρολόγιο σε δύο κομμάτια για ένα split design που μπορεί να τοποθετηθεί για μια φυσική αίσθηση στους καρπούς σας, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα και μειώνοντας τον πόνο και το άγχος. Η ελαχιστοποίηση της κίνησης των χεριών είναι ένα πλεονέκτημα ενός σχεδιασμού διαχωρισμένου πληκτρολογίου και αυτό είναι το σημείο όπου παραδίδει η Mistel. Το πληκτρολόγιο παραμένει τόσο ανθεκτικό όσο και σκληρό, χάρη σε ανθεκτική στη θερμοκρασία κατασκευή που είναι ανθεκτική στις τριβές και στους διαλύτες (διαβάστε: η διάρκεια ζωής της είναι πιθανό να ξεπεράσει τον υπάρχοντα υπολογιστή σας).

Οι οπαδοί τυχερών παιχνιδιών που θέλουν ένα πιο άνετο πληκτρολόγιο αισθάνονται σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά και την εμφάνιση ενός μηχανικού έχουν βρει την απάντησή τους με την επιλογή Razr Ornata Chroma Revolutionary. Τα χαρακτηριστικά που βασίζονται σε τυχερά παιχνίδια, όπως ο οπίσθιος φωτισμός LED και τα εφέ στο παιχνίδι, σας βυθίζουν στην εμπειρία. Για μακροχρόνιες συνεδρίες παιχνιδιών, είναι το καμπύλο στήριγμα καρπού που πραγματικά απευθύνεται. Χτισμένο ειδικά για το Razer Ornata, η καμπύλη στήριξης του καρπού καταλήγει στην έλλειψη ενός πληκτρολογίου, επιτρέποντας στις μακρόχρονες συνεδρίες τυχερών παιχνιδιών να αισθάνονται πιο άνετες και φυσικές από ό, τι θα επέτρεπε ένα παραδοσιακό πληκτρολόγιο παιχνιδιών. Η προσθήκη στην εργονομική τιμή είναι το μέγεθος του πλήκτρου μεσαίου ύψους, το οποίο επιτρέπει ευκολότερες πληκτρολογήσεις μεταξύ των πλήκτρων, ελαχιστοποιώντας τις συνέπειες που θα έχουν οι συνεχείς κινήσεις των δακτύλων στους καρπούς σας.

Πιο αθόρυβο από το πιο παραδοσιακό μηχανικό πληκτρολόγιο, οι υπολογιστές Matias Ergo Pro για υπολογιστές με Windows παρέχουν μια τακτική αίσθηση και μειώνουν την επίδραση που έχουν τα τυποποιημένα από την επανειλημμένη τρύπημα των χεριών και των δακτύλων. Ο σχεδιασμός του split πληκτρολογίου βελτιώνει αμέσως την στάση του σώματος, την τοποθέτηση του αγκώνα και επιτρέπει στους καρπούς σας να τοποθετηθούν προς τα έξω από το σώμα σας για μια πιο φυσική αίσθηση. Επιπλέον, ο συμπαγής σχεδιασμός μειώνει την απόσταση σε ένα ποντίκι, μειώνοντας έτσι την επίδραση στον αυχένα και στους ώμους σας. Μια γεμισμένη παλάμη συνδυάζεται με 4,5 βαθμούς αρνητικής κλίσης για ακόμη μεγαλύτερη μείωση του στελέχους του καρπού. Είναι ικανή να χρησιμοποιηθεί επίπεδη και με γωνία 9 μοιρών από τα ενσωματωμένα πόδια πληκτρολογίου.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .