Μετατροπή παρουσιάσεων PowerPoint σε έγγραφα του Word

Παρόλο που η εκτύπωση μιας παρουσίασης στο PDF είναι ένας δοκιμασμένος και αληθινός τρόπος για να αποκτήσετε ένα αντίγραφο εκτύπωσης ενός καταστρώματος PowerPoint σε φίλους ή συναδέλφους, η διαδικασία εξαγωγής στο Word του PowerPoint προσφέρει πρόσθετες επιλογές που κάνουν πιο εύκολη τη χρήση του εγγράφου Word και πιο εύκολο να επεξεργαστείτε! -όπως οι μέθοδοι εκτύπωσης αποθεμάτων που προσφέρονται από το PowerPoint.

01 από 07

Ξεκινήστε τη διαδικασία μετατροπής για τη δημιουργία ενημερωτικών εκδόσεων από το PowerPoint

© Wendy Russell

02 του 07

5 Επιλογές για τη μετατροπή του PowerPoint σε έγγραφα του Word

© Wendy Russell

Η μετατροπή παρουσιάσεων του PowerPoint σε έγγραφα του Word μπορεί να γίνει με πέντε διαφορετικούς τρόπους. Αυτές οι επιλογές παρατίθενται παρακάτω και εξηγούνται λεπτομερέστερα στις σελίδες που ακολουθούν.

  1. Ο ηχείο σημειώνει δίπλα σε διαφάνειες
  2. Κενές γραμμές δίπλα σε διαφάνειες
  3. Ο ηχολήπτης σημειώνει τις παρακάτω διαφάνειες
  4. Γραμμές κάτω από τις διαφάνειες
  5. Μόνο περίγραμμα

Ένα πραγματικά μεγάλο χαρακτηριστικό που προσφέρει το PowerPoint όταν μετατρέπει την παρουσίασή σας σε ένα έγγραφο του Word είναι η επιλογή της επικόλλησης ή επικόλλησης συνδέσμου:

03 του 07

Σημειώσεις ηχείων εκτύπωσης Πίσω από το Slide on Handout

© Wendy Russell

Η πρώτη επιλογή κατά τη μετατροπή των παρουσιάσεων του PowerPoint στο Word είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη επιλογή εκτύπωσης. Μια μικρογραφία της διαφάνειας εκτυπώνεται στα αριστερά και οι σημειώσεις που έχουν γραφτεί για να συνοδεύουν τη διαφάνεια εμφανίζονται στα δεξιά.

Τρεις εκδόσεις μικρογραφιών των διαφανειών σας θα εκτυπωθούν στη σελίδα.

04 του 07

Εκτυπώστε κενές γραμμές δίπλα στην ολίσθηση στα φυλλάδια

© Wendy Russell

Η δεύτερη επιλογή κατά τη μετατροπή των παρουσιάσεων του PowerPoint στο Word είναι να εκτυπώσετε κενές γραμμές δίπλα στη διαφάνεια στο φυλλάδιο, ώστε το κοινό να κάνει σημειώσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίασής σας.

Τρεις διαφάνειες μικρογραφιών θα εκτυπώνονται ανά σελίδα.

05 του 07

Εκτύπωση σημειώσεων ηχείου κάτω από τις διαφάνειες των φυλλαδίων

© Wendy Russell

Η τρίτη επιλογή κατά τη μετατροπή των παρουσιάσεων του PowerPoint στο Word είναι η εκτύπωση σημειώσεων ομιλητών κάτω από τη διαφάνεια για εύκολη αναφορά κατά την παρουσίαση.

Μια διαφάνεια θα εκτυπώνεται ανά σελίδα.

06 του 07

Εκτυπώστε κενές γραμμές κάτω από τις διαφάνειες των φυλλαδίων

© Wendy Russell

Η τέταρτη επιλογή κατά τη μετατροπή των παρουσιάσεων του PowerPoint στο Word είναι να εκτυπώσετε κενές γραμμές κάτω από τη διαφάνεια στο φυλλάδιο, ώστε το κοινό να κάνει σημειώσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίασής σας.

Μια εκδοχή μικρογραφίας της διαφάνειας θα εκτυπωθεί ανά σελίδα.

07 του 07

Εκτυπώστε μια συνοπτική προβολή της παρουσίασής σας στο PowerPoint

© Wendy Russell

Κατά τη μετατροπή των παρουσιάσεων του PowerPoint στο Word, η πέμπτη επιλογή είναι να εκτυπώσετε ένα περίγραμμα του συνόλου του κειμένου στην παρουσίαση του PowerPoint. Δεν εμφανίζονται γραφικά στο περίγραμμα, αλλά αυτή η προβολή είναι η ταχύτερη για χρήση όταν απαιτείται επεξεργασία.

Εκδόσεις του PowerPoint

Το PowerPoint έχει προσφέρει αυτή τη λειτουργικότητα για τις τελευταίες εκδόσεις του. Τα βήματα αναφοράς PowerPoint 2016; οι εικόνες αναφοράς PowerPoint 2010. Ανεξάρτητα από την έκδοση του λογισμικού που χρησιμοποιείτε, οι επιλογές είναι ίδιες.