Πώς να Αδειάσετε γρήγορα τον Κάδο απορριμμάτων στο Mac OS X Mail

Απαλλαγείτε γρήγορα τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από ανεπιθύμητα μηνύματα, εκκενώνοντας το φάκελο "Κάδος απορριμμάτων" στο OS X Mail.

Με ένα Δίκτυο Ασφαλείας

Ο φάκελος " Κάδος απορριμμάτων " στο Mac OS X Mail της Apple αποτελεί βασική εγγύηση για τους ανθρώπους σαν εμένα. Δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο συχνά ο σκουπίδια μου με έσωσε από την "κατά λάθος" διαγραφή ενός ουσιαστικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η ανεξάντλητη χρησιμότητα του φακέλου Trash είναι μια καλή ιδέα να το αδειάζετε από καιρό σε καιρό για να κάνετε χώρο για νέα τυχαία διαγραμμένα μηνύματα και να επιταχύνετε τα πράγματα γενικά.

Έχετε το ταχυδρομείο OS X Άδειασμα αυτόματα τον κάδο απορριμμάτων ή το κάνετε κατόπιν ζήτησης

Φυσικά, το Mail μπορεί να το κάνει αυτό από μόνο του με έξυπνο τρόπο.

Εάν, όμως, είστε υπερήφανος, ή -ή για τη γρήγορη καινούργια εκκίνηση- υπάρχει ένας χειρωνακτικός και ακόμα πολύ γρήγορος τρόπος για να αδειάσετε το φάκελο Κάδος απορριμμάτων (ή, ακριβέστερα, όλοι οι φάκελοι των Κάδων σε όλους τους λογαριασμούς).

Αδειάστε τον Κάδο απορριμμάτων και διαγράψτε τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί στο OS X Mail

Για να αδειάσετε το φάκελο Κάδος απορριμμάτων στο OS X Mail και διαγράψτε οριστικά τα διαγραμμένα μηνύματα:

  1. Επαληθεύστε ότι κανένα μήνυμα που ίσως χρειαστεί να ανακτήσετε εξακολουθεί να βρίσκεται στο φάκελο " Κάδος απορριμάτων " οποιουδήποτε λογαριασμού.
  2. Πατήστε Command-Shift-Backspace .
    • Αυτό θα αδειάσει τον κάδο απορριμμάτων και θα καθαρίσει το διαγραμμένο ταχυδρομείο από όλους τους λογαριασμούς που έχετε ορίσει στο OS X Mail. για να αδειάσετε τον Κάδο απορριμμάτων για συγκεκριμένο λογαριασμό:
      1. Επιλέξτε Γραμματοκιβώτιο | Διαγράψτε τα Διαγραμμένα στοιχεία από το μενού και επιλέξτε τον επιθυμητό λογαριασμό από το μενού που εμφανίστηκε.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή .

Αδειάστε γρήγορα τον Κάδο απορριμμάτων στο Mac OS X Mail 1-3

Για να αδειάσετε γρήγορα το φάκελο Κάδος απορριμμάτων στο Mac OS X Mail:

  1. Πατήστε Command-K .
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί OK αν είστε βέβαιοι ότι δεν θα χάσετε τίποτα απαραίτητο.

(Ενημερώθηκε τον Ιούνιο του 2016, δοκιμάστηκε με Mac OS X Mail 3 και OS X Mail 9)