Κορυφαίες εφαρμογές ταινιών και βίντεο για έξυπνα τηλέφωνα

Κορυφαίες εφαρμογές βίντεο για δημιουργία, παρακολούθηση και κοινή χρήση βίντεο από το τηλέφωνό σας

Ψάχνετε για τις κορυφαίες εφαρμογές βίντεο για το τηλέφωνό σας; Αυτές οι εφαρμογές σας διευκολύνουν να καταγράφετε, να μοιράζεστε, να βρίσκετε και να παρακολουθείτε βίντεο μέσω του κινητού σας τηλεφώνου . Και το καλύτερο από όλα, πολλές από αυτές τις εξαιρετικές εφαρμογές βίντεο είναι δωρεάν!

YouTube για κινητά

Η εφαρμογή για κινητά YouTube διευκολύνει τη μεταφόρτωση, την παρακολούθηση βίντεο και τη διαχείριση του λογαριασμού σας στο YouTube μέσω του κινητού σας τηλεφώνου. Περισσότερο "

Netflix

Αυτή η εφαρμογή Netflix iPhone παρέχει στους κατόχους λογαριασμών πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή συνεχούς ροής του Netflix. Σίγουρα, η οθόνη είναι μικροσκοπική - αλλά αυτό το καθιστά ιδανικό για να παρακολουθείτε κάτω από τα καλύμματα! Περισσότερο "

Hulu Plus

Για $ 7.99 / μήνα Hulu plus σας δίνει πρόσβαση σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες υψηλής ποιότητας στο iPhone ή στο iPad σας. Δυστυχώς, αυτά τα βίντεο έρχονται ακόμα με διαφημίσεις. Περισσότερο "

VEVO

Το VEVO είναι μια εφαρμογή που δείχνει μόνο μουσικά βίντεο. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται περιοριστικό, το βρίσκω πραγματικά βολικό. Είναι η εφαρμογή μου για την παρακολούθηση μουσικών βίντεο, διότι γνωρίζω ότι θα βρω γρήγορα αυτό που ψάχνω, αντί να χρειάζεται να ταξινομώ με πολλούς μιμητές, όπως θα κάναμε με το YouTube ή άλλη εφαρμογή βίντεο. Περισσότερο "

Joost

Το Joost είναι μια εφαρμογή βίντεο για την παρακολούθηση επαγγελματικού περιεχομένου βίντεο. Το Joost είναι εύκολο στην αναζήτηση και προσφέρει πολλά υπέροχα βίντεο, αλλά είναι μόνο αξιόπιστο με σύνδεση Wi-Fi. Περισσότερο "

Qik

Το Qik είναι μια εφαρμογή καταγραφής, ροής και κοινής χρήσης που διατίθεται σε εκδόσεις δωρεάν και υψηλής ποιότητας. Η εφαρμογή Qik είναι γεμάτη από χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν το κινητό τηλέφωνο απλό και διασκεδαστικό. Μπορείτε να ζωντανέψετε τα βίντεό σας, να αλληλεπιδράσετε με κοινωνικά δίκτυα, ακόμη και να κερδίσετε χρήματα από τα βίντεο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Qik. Περισσότερο "

UStream

Το UStream προσφέρει τρεις εφαρμογές για κινητά: UStream Broadcaster, UStream Viewer και UStream Recorder. Η εφαρμογή βίντεο Broadcaster σας επιτρέπει να προβάλλετε ζωντανά βίντεο από το τηλέφωνό σας. η εφαρμογή Προβολή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να αλληλεπιδράσετε με ροές Ustream. και η εφαρμογή Recorder είναι σχεδιασμένη για εγγραφή και φόρτωση βίντεο υψηλής ποιότητας. Περισσότερο "

iMovie

Για την επεξεργασία των κινητών βίντεο, η εφαρμογή iMovie είναι μεγάλη. Χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής για να κόψετε βίντεο, κλιπ ακολουθίας και να προσθέσετε πρότυπα και τίτλους. Τα βίντεο που έχουν ολοκληρωθεί μπορούν να μεταφορτωθούν κατευθείαν στο YouTube. Περισσότερο "