Το βίντεο εξαφανίζεται από το Πρόγραμμα του Windows Movie Maker

Το κίτρινο τρίγωνο με το σήμα απαξίωσης εμφανίζεται αντί του βίντεο κλιπ

"Την επόμενη φορά που άνοιξα το έργο για να προσθέσω κάποιο ήχο στην ταινία, όλα τα βίντεό μου είχαν εξαφανιστεί και είχαν αντικατασταθεί από κίτρινα τρίγωνα με θαυμαστικά. οι προσπάθειές μου ήταν μάταιες, και κάθε βοήθεια ή βοήθεια θα εκτιμηθεί. "

Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εικόνες, η μουσική ή τα βίντεο που έχουν εισαχθεί στο Windows Movie Maker δεν είναι ενσωματωμένα στο έργο. Απλώς συνδέονται με το έργο από την τρέχουσα τοποθεσία τους. Επομένως, εάν κάνετε μια αλλαγή σε οποιαδήποτε από αυτές τις μεταβλητές, το πρόγραμμα δεν μπορεί να βρει αυτά τα αρχεία.

Το βίντεο εξαφανίζεται από το Πρόγραμμα του Windows Movie Maker

Ακολουθούν ορισμένοι πιθανοί λόγοι για το πρόβλημα.

  1. Εργάζεστε σε διαφορετικό υπολογιστή την πρώτη ημέρα. Όταν αντιγράψατε το αρχείο του έργου σε άλλον υπολογιστή, παραμελήσατε να αντιγράψετε όλα τα πρόσθετα αρχεία βίντεο που έχετε εισαγάγει στη χρονολογική σειρά ταινιών σας.
  2. Ίσως να έχετε αντιγράψει πράγματι όλα τα αρχεία βίντεο σε έναν δεύτερο υπολογιστή. Ωστόσο, αν δεν τα τοποθετήσατε σε μια ίδια δομή φακέλου όπως στον πρώτο υπολογιστή, το Windows Movie Maker δεν ξέρει πού να τα βρει. Αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ λεπτό και δεν του αρέσει η αλλαγή.
  3. Ίσως χρησιμοποιούσατε τα αρχεία βίντεο από μια μονάδα flash USB και δεν έχετε τοποθετήσει τη μονάδα flash πίσω στον υπολογιστή.
  4. Τα αρχεία βίντεο ήταν σε μια μονάδα δίσκου δικτύου και όχι στον τοπικό σκληρό δίσκο και τώρα δεν είστε συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο. Για άλλη μια φορά, το Windows Movie Maker δεν μπορεί να βρει τα απαραίτητα αρχεία βίντεο.

Εμφάνιση του Windows Movie Maker όπου έχετε μετακινήσει τα αρχεία βίντεο

Εάν έχετε μετακινήσει τα αρχεία βίντεο (ή φωτογραφίες ή αρχεία ήχου) σε διαφορετική θέση στον υπολογιστή σας, μπορείτε να αφήσετε το Windows Movie Maker να μάθει πού βρίσκεται η νέα τοποθεσία και θα εμφανίσει τα αρχεία του έργου σας.

  1. Ανοίξτε το αρχείο έργου του Windows Movie Maker.
  2. Παρατηρήστε ότι υπάρχουν κίτρινα τρίγωνα με μαύρα θαυμαστικά στο έργο σας όπου πρέπει να υπάρχουν βίντεο κλιπ.
  3. Κάντε διπλό κλικ σε ένα κίτρινο τρίγωνο. Τα Windows θα σας ζητήσουν να "περιηγηθείτε" για τη θέση του αρχείου.
  4. Πλοηγηθείτε στη νέα θέση των αρχείων βίντεο και κάντε κλικ στο σωστό βίντεο κλιπ για αυτή την περίπτωση.
  5. Το βίντεο κλιπ πρέπει να εμφανίζεται στο χρονοδιάγραμμα (ή στο storyboard, ανάλογα με την εμφάνιση της προβολής). Σε πολλές περιπτώσεις, όλα τα βίντεο κλιπ θα εμφανιστούν επίσης μαγικά επειδή η νέα τοποθεσία περιέχει επίσης τα υπόλοιπα βίντεο κλιπ που χρησιμοποιήσατε και στο έργο.
  6. Συνεχίστε να επεξεργάζεστε την ταινία σας.

Βέλτιστες πρακτικές του Windows Movie Maker

Επιπλέον πληροφορίες

Οι εικόνες μου εξαφανίστηκαν από το έργο μου στο Windows Movie Maker