Ήρωας κιθάρας: Οι πολεμιστές της σειράς βράχων

Εδώ είναι η πλήρης λίστα των 90 τραγουδιών

Η Activision έχει αποκαλύψει επίσημα την πλήρη σειρά 90 τραγουδιών για τον Guitar Hero: Warriors of Rock. Τα τελευταία παιχνίδια του GH έχουν αποδυναμώσει λίστες τραγουδιών για να προσπαθήσουν να προσελκύσουν όλους, αλλά οι Warriors of Rock επιστρέφουν στις ρίζες της σειράς με ένα tracklist που αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από σκληρό βράχο και heavy metal. Δείτε την πλήρη λίστα επιδόσεων εδώ.

Οι Warriors of Rock κατηγορούνται αδικαιολόγητα για την πτώση του είδους μουσικής / ρυθμού μετά το 2010, αλλά δεν ήταν λάθος αυτού του παιχνιδιού. Ήρωας κιθάρας: Οι πολεμιστές του Ροκ ήταν φοβερό! Είχε ένα μεγάλο κομμάτι ροκ / μέταλλο εστιασμένο, πρόκληση παιχνιδιού, και ήταν μια πραγματική απόλαυση (εφ 'όσον είσαι οπαδοί αυτής της μουσικής, ούτως ή άλλως). Η παρουσίαση ήταν λίγο πάνω από την κορυφή και ανόητη, όμως, και η κιθάρα που συμπεριλήφθηκε δεν ήταν πολύ καλή. Ήταν όμως διασκεδαστικό, παρακαλώ! Δείτε αυτή την πλήρη Guitar Hero: Warriors of Rock αναθεώρηση για περισσότερα.

Ήρωας κιθάρας: Πολεμιστές του Rock Track List

Συμβατότητα με το Guitar Hero LIVE;

Λόγω του γεγονότος ότι το Guitar Hero LIVE έχει ένα νέο στυλ παιχνιδιού και μια νέα κιθάρα έξι κουμπιών, κομμάτια από το Guitar Hero: Warriors of Rock ή άλλα παρελθόντα παιχνίδια Guitar Hero, δεν θα είναι συμβατά με αυτό. Αυτό είναι ένας bummer δεδομένου ότι Rock Band 4 θα είναι συμβατό θα σχεδόν όλα τα προηγούμενα DLC για εκείνη τη σειρά. Δείτε την πλήρη λίστα κομματιών Guitar Hero LIVE εδώ.