Επιλογή ροής Netflix

Το Netflix προβάλλει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πρωτότυπο περιεχόμενο

Ένα πρόγραμμα προσβασιμότητας Netflix σας δίνει άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που μπορούν να μεταδοθούν σε οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο που προσφέρει την εφαρμογή Netflix . Οι συμβατές συσκευές περιλαμβάνουν έξυπνες τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών, συσκευές αναπαραγωγής συνεχούς ροής, κινητά τηλέφωνα και tablet. Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή στον υπολογιστή σας.

Τι νέο (και αποκλειστικό) για το Netflix

Η Netflix ανακοινώνει νέες και επερχόμενες εκπομπές στην ιστοσελίδα της. Ορισμένα από τα προγράμματα είναι διαθέσιμα μόνο στο Netflix, ενώ ορισμένα είναι διαθέσιμα σε άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Το πρωτότυπο περιεχόμενο Netflix διατίθεται αποκλειστικά στο Netflix.

Κάθε μήνα, οι ιστοτόποι ειδήσεων και οι ιστότοποι ανεμιστήρων αναγράφουν το νέο περιεχόμενο που έρχεται στο Netflix τον επόμενο μήνα ή σύντομα θα έρθει στην υπηρεσία. Εάν το περιεχόμενο εγκαταλείπει το Netflix, περιλαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες.

Netflix Πρωτότυπο Περιεχόμενο

Εκτός από τη ροή της τεράστιας βιβλιοθήκης τηλεοπτικών σειρών και ταινιών , η Netflix παρήγαγε ένα ευρύ φάσμα πρωτότυπου περιεχομένου, το οποίο είναι διαθέσιμο για streaming.

Ιστορικό της υπηρεσίας ροής Netflix

Η Netflix εισήγαγε streaming το 2007, επιτρέποντας στα μέλη να παρακολουθούν ροές τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών στους υπολογιστές τους. Την επόμενη χρονιά, η Netflix δημιούργησε συνεργασίες που τους επέτρεψαν να προβάλλουν προγράμματα ροής στους Xbox 360 , τους Blu-ray players και τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Το 2009, η Netflix άρχισε να κυκλοφορεί στο PS3, τηλεοράσεις συνδεδεμένες στο διαδίκτυο και άλλες συνδεδεμένες με το διαδίκτυο συσκευές. Το 2010, η Netflix άρχισε να προβάλλεται στο Apple iPad, το iPhone και το iPod touch και το Nintendo Wii .

Απαιτήσεις για streaming