Γιατί να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Βαθμολογίες τραγουδιού" για τη βιβλιοθήκη iTunes;

Συχνές ερωτήσεις για τα τραγούδια

Μπορείτε να σκεφτείτε ότι η επιλογή αξιολόγησης πέντε αστέρων στο iTunes είναι μόνο για τη δική σας οπτική ουρά. Είναι αλήθεια ότι θα δείτε με μια ματιά τα τραγούδια που πραγματικά σας αρέσουν - από τα κορυφαία σημάδια σε όλη τη διαδρομή μέχρι εκείνα που προτιμάτε να ξεχάσετε. Ωστόσο, θα εκπλαγείτε με πόσους τρόπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα χαρακτηρισμού τραγουδιού iTunes για να κάνετε διάφορα πράγματα με τη μουσική σας συλλογή.

Με την ανάγνωση αυτού του άρθρου για συχνές ερωτήσεις (FAQ), θα βρείτε τους κύριους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις βαθμολογίες τραγουδιών για να οργανώσετε, να συγχρονίσετε, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής και πολλά άλλα για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Η δυνατότητα αξιολόγησης με αστέρια στο iTunes (συμπεριλαμβανομένων και άλλων μέσων αναπαραγωγής πολυμέσων λογισμικού) είναι ουσιαστικά ένα οργανωτικό εργαλείο για τη μουσική βιβλιοθήκη σας. Με το να εργάζεστε έξυπνα, μπορείτε πραγματικά να εξοικονομήσετε σημαντικό χρόνο εκτέλεσης εργασιών στο iTunes. Για να δείτε μερικούς από τους κύριους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά την επιλογή βαθμολόγησης τραγουδιών, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το σεμινάριό μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός Smart Playlist με χαρακτηριστικό αστεριών στο iTunes .

Για να δείτε πώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε αυτήν την κρυφή λειτουργία, διαβάστε το σεμινάριο μας σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης της επιλογής βαθμολόγησης μισών αστέρων στο iTunes.