Πώς να κατεβάσετε Torrents

Ένα εύκολο πρόγραμμα εκκίνησης για το πώς να αρχεία Torrent

Ενώ η κοινή χρήση αρχείων είναι αμφιλεγόμενη και συχνά κατηγορείται ότι είναι "πειρατεία μουσικής", εκατομμύρια χρήστες Διαδικτύου συνεχίζουν να μοιράζονται τα αρχεία τους και να κατεβάζουν αρχεία από άλλους και χιλιάδες νέοι χρήστες torrent προστίθενται κάθε μέρα.

Πριν ξεκινήσετε, εγκαταστήστε αξιόπιστο λογισμικό προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας, για να αποτρέψετε τυχόν ιούς που ενδέχεται να λάβετε ενώ κάνετε torrenting. Στη συνέχεια, διαβάστε τα άρθρα παρακάτω με σειρά από πάνω προς τα κάτω.

Σημαντική υπενθύμιση για τη νομιμότητα των torrents

Εν ολίγοις: δεν είναι όλα τα torrents νόμιμα και θα μπορούσατε να σας επιπλήξετε για τη λήψη του παράνομου περιεχομένου.

Υπάρχουν πολλά παράνομα αρχεία που επιπλέουν γύρω από τους χείμαρρους. Είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε στον εαυτό σας ότι μόνο επειδή τα torrent downloads είναι ελεύθερα, αυτό δεν σημαίνει ότι τα torrent δεδομένα που κατεβάζετε είναι απαλλαγμένα από πνευματικά δικαιώματα. Ορισμένες χώρες έχουν νόμους που προστατεύουν τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων, οπότε θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από τη λήψη torrents.

Όχι όλα τα torrents παραβιάζουν τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. υπάρχουν τόνοι δωρεάν εικόνων, ταινιών, μουσικής και εγγράφων που μπορείτε να μοιραστείτε με έναν απεριόριστο αριθμό ανθρώπων δωρεάν. Ωστόσο, είναι επίσης πολύ εύκολο να μοιραστείτε και να κατεβάσετε και άλλα δεδομένα, τα οποία μπορεί να θεωρηθούν παράνομα.

01 από 04

Torrents 101: Κατανοήστε πώς λειτουργεί η κοινή χρήση αρχείων Bittorrent

Yagi Studio / Η Τράπεζα Εικόνων / Getty Images

Εάν είστε νέοι στη λήψη torrent, τότε σίγουρα θα θέλετε να διαβάσετε για το πώς λειτουργεί το σύστημα.

Τα αρχεία Torrent ( αρχεία .TORRENT και μαγνητικοί σύνδεσμοι) είναι αρχεία δείκτη που βοηθούν το λογισμικό torrent να εντοπίσει τους υπολογιστές άλλων χρηστών που μοιράζονται το συγκεκριμένο αρχείο ή ομάδα αρχείων που θέλετε να κατεβάσετε.

Με το αρχείο torrent, μπορείτε να πείτε στο λογισμικό να συνδεθεί με τους ιδιωτικούς υπολογιστές για να αντιγράψει τη μουσική, τις ταινίες, τα έγγραφα κ.λπ. στον υπολογιστή σας. Περισσότερο "

02 από 04

Λογισμικό Torrent: Πώς να χρησιμοποιήσετε Torrents

Η λήψη του Torrent απαιτεί ειδικό λογισμικό που μπορεί να διαβάσει το αρχείο .TORRENT ή μαγνητικό σύνδεσμο. Αυτά τα προϊόντα λογισμικού torrent πρέπει επίσης να παρέχουν έλεγχο διαχείρισης για τις ταχύτητες λήψης και φόρτωσης, τις προτεραιότητες και την καταλογογράφηση.

Τα προγράμματα Torrent δεν είναι μόνο εργαλεία που μπορούν να μεταφορτωθούν από την επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε torrents μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού σας έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία οπουδήποτε και μερικές φορές ακόμη και να κάνετε stream αρχεία πολυμέσων χωρίς να τα κατεβάζετε. Περισσότερο "

03 του 04

Torrent Download Sites: Πού να βρείτε Torrent ταινίες και μουσική

Μόλις καταλάβετε το σμήνος του torrent και έχετε το σωστό λογισμικό torrent ή την ηλεκτρονική υπηρεσία που είναι απαραίτητη για τη χρήση των δεδομένων torrent, ήρθε η ώρα να βρείτε τα σωστά αρχεία δείκτη που θα σας πάρουν τα αρχεία που ακολουθείτε.

Σχεδόν όλοι οι ιστότοποι torrent είναι αρκετά εύκολοι στη χρήση, επειδή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στη βάση δεδομένων τους αρκετά γρήγορα ή να περιηγηθείτε στις σχετικές κατηγορίες, αν και κάποιοι μπορεί να είναι γεμάτοι με διαφημίσεις. Άλλες περιοχές torrent είναι πολύ καθαρότερες ιδιωτικές κοινότητες που φυλάσσουν προσεκτικά τον κατάλογο των torrents τους.

Περισσότερο "

04 του 04

Προειδοποίηση: Πώς να εντοπίσετε ψεύτικα αρχεία Torrent

Φωτοδίσκος / Getty Images

Δυστυχώς, υπάρχουν βανδάλες, κλέφτες και απατεώνες εκεί έξω που χρησιμοποιούν ψευδή αρχεία torrent για να θέσουν malware στον υπολογιστή σας. Κρυφοποιώντας το άσχημο λογισμικό τους ως ελκυστικές ταινίες και λήψεις μουσικής, αυτοί οι απατεώνες προσπαθούν να σας εξαπατήσουν να εγκαταστήσουν τα πράγματα τους.

Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους αρχειοθετούνται τα αρχεία ως υγιείς torrents είναι μέσω των αρχείων RAR , WAV και προστατευμένων με κωδικό πρόσβασης.

Ένας άλλος είναι η μετονομασία ενός αρχείου από κάτι φαινομενικά ακίνδυνο όπως το videofile.mp4 στο videofile.mp4.exe . Αντί για ένα βίντεο MP4 , αυτό το συγκεκριμένο αρχείο είναι ένα αρχείο EXE που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στον υπολογιστή σας. Περισσότερο "