Πώς να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση αρχείων στο

Το Shareaza είναι μια ελεύθερη εφαρμογή λογισμικού P2P cross-network. Το πρόγραμμα-πελάτης Shareaza P2P προβλέπει την απενεργοποίηση της κοινής χρήσης αρχείων (αποστολή) ενώ επιτρέπει ακόμα λήψη. Αυτό μπορεί να συντηρήσει το εύρος ζώνης δικτύου και να βοηθήσει στην αποτροπή τυχαίας ανταλλαγής υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα . Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να απενεργοποιήσετε τη μουσική και την κοινή χρήση αρχείων στο Shareaza:

  1. Ανοίξτε το μενού Εργαλεία. Εάν η επιλογή "Κοινή χρήση αρχείων ..." δεν υπάρχει, μεταβείτε στο βήμα 7. Διαφορετικά, επιλέξτε "Κοινή χρήση αρχείων ...". Εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο διαχειριστή κοινόχρηστου φακέλου.
  2. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Κατάργηση για να απαλείψετε τα εμφανιζόμενα εικονικά αρχεία. Σημειώστε ότι αυτή η λειτουργία δεν θα διαγράψει πραγματικά τα αρχεία στον τοπικό σκληρό σας δίσκο . Κάντε κλικ στο κουμπί OK όταν η λίστα φακέλων είναι κενή.
  3. Από το μενού Εργαλεία, στη συνέχεια επιλέξτε "Ρυθμίσεις Shareaza ...". Εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο Ρυθμίσεις.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαδίκτυο / Μεταφορτώσεις στην αριστερή πλευρά του παραθύρου. Εμφανίζεται μια ενημερωμένη λίστα ρυθμίσεων.
  5. Στην ενότητα "Επιλογές" στο επάνω δεξί μέγεθος του παραθύρου, καταργήστε την επιλογή των επιλογών "Κοινή χρήση ΝΕΩΝ μερικών λήψεων" και "Κοινή χρήση αρχείων προεπισκόπησης". Καταργήστε την επιλογή αυτών των επιλογών διασφαλίζοντας ότι το σημάδι επιλογής δεν εμφανίζεται στο πλαίσιο ελέγχου.
  6. Στην ενότητα "Συντριβές", που βρίσκεται στο κάτω δεξί μέγεθος του παραθύρου, χρησιμοποιήστε το κουμπί Διαγραφή για να απαλείψετε τα στοιχεία που εμφανίζονται. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε όλες τις ρυθμίσεις.
  7. Τέλος, από το μενού Εργαλεία, επιλέξτε την επιλογή "Επιλογές Shareaza ..." εάν υπάρχει. Ανοίγει ένα νέο παράθυρο επιλογών Shareaza.
  1. Σε αυτό το παράθυρο επιλογών, κάντε κλικ στην καρτέλα Κοινή χρήση στην κορυφή, για να το ανοίξετε.
  2. Στην ενότητα "Περιορισμοί" της καρτέλας "Κοινή χρήση", βρείτε την επιλογή Συνολικές μεταφορές. Βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί μηδέν (0). Σημειώστε ότι αυτό αναφέρεται μόνο σε μεταφορτώσεις μεταφόρτωσης, όχι σε λήψεις. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε όλες τις ρυθμίσεις.