Πώς να εντοπίσετε τα ψεύτικα αρχεία Torrent Downloads

Μην ξεγελιέστε να κατεβάζετε αρχεία απάτης και κωδικών

Οι απατεώνες και τα ανέντιμα άτομα P2P χρησιμοποιούν ψευδείς χείμαρρους για να εξαφανίσουν τις ταυτότητες των ανθρώπων, να τους εξαπατήσουν από τα χρήματά τους ή να βλάψουν τους υπολογιστές τους μέσω μολύνσεων από κακόβουλο λογισμικό .

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είσαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχουν μερικές προφανείς ενδείξεις ότι ένα αρχείο torrent που εξετάζετε είναι ψεύτικο ή θα πρέπει τουλάχιστον να αντιμετωπιστεί με προσοχή.

Παρακάτω υπάρχουν 10 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε μια ψεύτικη ταινία torrent ή ένα αρχείο μουσικής. Να είστε βέβαιος επίσης να ελέγξετε έξω μας συνεχώς ενημερωμένη λίστα με τις κορυφαίες περιοχές torrent !

01 από 10

Προσοχή σε πολλές σπόρους αλλά όχι ή λίγα σχόλια

Οι καταχραστές χρήστες θα παραποιήσουν συχνά τον αριθμό των σπόρων και των συνομηλίκων. Χρησιμοποιώντας εργαλεία λογισμικού όπως το BTSeedInflator , αυτοί οι χρήστες θα κάνουν τους torrents τους να μοιάζουν με 10.000 ή περισσότερους χρήστες που το μοιράζονται.

Αν δείτε αυτά τα είδη τεράστιων αριθμών σπόρων / ομότιμων, αλλά δεν υπάρχουν σχόλια χρηστών για το αρχείο, θα ήταν καλό να αποφύγετε αυτό το αρχείο!

Οποιοσδήποτε πραγματικός χείμαρρος που έχει περισσότερες από μερικές χιλιάδες σπόρους θα πρέπει επίσης να έχει θετικά σχόλια των χρηστών. Αν όχι, πιθανώς ψάχνετε έναν ψεύτικο / κακό χείμαρρο.

02 από 10

Ελέγξτε την κατάσταση "Verified" στο Torrent

Ορισμένες τοποθεσίες torrent απασχολούν στην πραγματικότητα μια επιτροπή βασικών χρηστών για την επιβεβαίωση και την «επαλήθευση» torrents.

Ενώ αυτά τα επαληθευμένα αρχεία είναι μικρά σε αριθμό, είναι πολύ πιθανό αλήθεια torrents που μπορεί να είναι αξιόπιστη. Κρατήστε το λογισμικό αντιμονολογικού λογισμικού ενημερωμένο και ενεργό και τα αρχεία "επαληθευμένα" θα πρέπει να είναι ασφαλή για λήψη.

03 από 10

Επιβεβαιώστε την ημερομηνία κυκλοφορίας ταινίας με ένα τρίτο μέρος

Για ολοκαίνουργια torrents ταινιών, πάρτε ένα λεπτό για να επισκεφθείτε το IMDB και να επαληθεύσετε την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Εάν το χείμαρρο έχει κυκλοφορήσει πριν από την πραγματική ημερομηνία λήψης, τότε μην το εμπιστευτείτε.

Σίγουρα, υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα μπορούσε να είναι το πραγματικό πράγμα, αλλά πολύ πιο συχνά δεν είναι, προσέξτε.

04 από 10

Συνήθως μπορείτε να εμπιστευτείτε τα αρχεία AVI και MKV (αλλά αποφύγετε τα αρχεία WMA και WMV)

Ως επί το πλείστον, τα αληθινά αρχεία ταινιών είναι είτε σε μορφή AVI είτε σε μορφή MKV .

Αντίθετα, η μεγάλη πλειοψηφία των αρχείων WMA και WMV είναι πλαστά. Παρόλο που υπάρχουν ορισμένα αυθεντικά παραδείγματα, τα αρχεία που τελειώνουν στις επεκτάσεις .wma και .wmv θα συνδεθούν με άλλους ιστότοπους για να λάβουν πληρωμένους κωδικοποιητές ή λήψεις κακόβουλου λογισμικού.

Καλύτερα να αποφύγετε εντελώς αυτούς τους τύπους αρχείων.

05 από 10

Να είστε προσεκτικοί με τα αρχεία RAR, TAR & ACE

Ναι, υπάρχουν κάτοχοι legit που χρησιμοποιούν αρχεία RAR για να μοιράζονται αρχεία, αλλά για ταινίες και μουσική, η πλειοψηφία των αρχείων RAR και άλλων αρχείων είναι ψεύτικα.

Οι χρήστες του ιστότοπου Torrent χρησιμοποιούν τη μορφή RAR για να αποκρύψουν τα αρχεία απάτης του Trojan τύπου και τα αρχεία απάτης κωδικοποιητή. Το βίντεο που μεταφορτώνετε είναι ήδη συμπιεσμένο, επομένως δεν χρειάζεται να το συμπιέσετε περαιτέρω σε μία από αυτές τις μορφές.

Αν δείτε ένα ελκυστικό αρχείο ταινίας torrent που είναι σε μορφή RAR, TAR ή ACE, να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτό και να εξετάζετε τα περιεχόμενα του αρχείου που εμφανίζονται προτού κατεβάσετε.

Εάν δεν υπάρχει λίστα με τα περιεχόμενα, μην την εμπιστευτείτε. Αν η λίστα αρχείων αποκαλυφθεί, αλλά περιλαμβάνει EXE ή άλλες οδηγίες που βασίζονται σε κείμενο (περισσότερα για τα παρακάτω), τότε προχωρήστε.

06 από 10

Διαβάστε πάντα τα σχόλια

Μερικοί ιστότοποι torrent όπως θα τραβήξουν τα σχόλια των χρηστών σε μεμονωμένα αρχεία. Όπως τα σχόλια του eBay σε άλλους χρήστες του eBay, αυτά τα σχόλια μπορούν να σας δώσουν μια αίσθηση του πόσο νόμιμο είναι το αρχείο.

Εάν δεν βλέπετε σχόλια για ένα αρχείο, να είστε ύποπτοι. Εάν βλέπετε αρνητικά σχόλια στο αρχείο, μεταβείτε και βρείτε ένα καλύτερο torrent.

07 από 10

Προσέξτε εάν συμπεριλαμβάνονται οδηγίες για τον κωδικό πρόσβασης, ειδικές οδηγίες ή αρχεία EXE

Αν δείτε ένα αρχείο στο torrent ταινίας / μουσικής που λέει 'κωδικός πρόσβασης', 'ειδικές οδηγίες', 'οδηγίες κωδικοποιητή', 'unrar οδηγίες,' σημαντικό διαβάστε πρώτα ',' λήψη οδηγίες εδώ ', τότε ο κίνδυνος αυτό το torrent είναι μια απάτη ή ψεύτικο πηγαίνει προς τα πάνω.

Ο υποκινητής εδώ πιθανότατα θέλει να σας ανακατευθύνει σε έναν σκιερό ιστότοπο για να κατεβάσετε έναν αμφίβολο παίκτη ταινιών ως προϋπόθεση για το άνοιγμα του αρχείου ταινιών.

Επιπλέον, αν υπάρχει EXE ή άλλο εκτελέσιμο αρχείο , τότε σίγουρα αποφύγετε τη λήψη torrent. Τα εκτελέσιμα αρχεία για ταινίες και μουσική πρέπει να είναι μια γιγαντιαία κόκκινη σημαία!

Τα αρχεία EXE και οι τυχόν κωδικοί πρόσβασης ή οι ειδικές οδηγίες λήψης είναι πιθανόν ένα σημάδι ότι θα πρέπει να βρείτε μια καλύτερη λήψη torrent αλλού.

08 από 10

Αποφύγετε τη χρήση του ακόλουθου λογισμικού

Μερικοί πελάτες λογισμικού torrent έχουν κερδίσει μια κακή φήμη για σπορά malware, ψευδείς downloaders κωδικοποιητή, keyloggers και Trojans.

Οι αναγνώστες μας μας έχουν συμβουλεύσει επανειλημμένα να προειδοποιούμε να μην χρησιμοποιούμε BitLord, BitThief, Get-Torrent, TorrentQ, Torrent101 και Bitroll.

Ενημερώστε μας αν διαφωνείτε ή έχετε άλλους για τη λίστα!

09 από 10

Προσοχή στους ιχνηλάτες που δεν μπορούν να βρεθούν στο Google

Ανοίξτε τις δημοσιευμένες λεπτομέρειες του torrent και αντιγράψτε-επικολλήστε τα ονόματα του ιχνηλάτη στο Google. Εάν ένας ιχνηλάτης είναι νόμιμος, θα δείτε μια σειρά από επισκέψεις Google, όπου πολλοί ιστότοποι torrent δείχνουν στον ιχνηλάτη αντιγραφής.

Εάν ο ιχνηλάτης είναι ψευδής, θα βρείτε πολλές μη σχετικές επισκέψεις στο Google, συχνά με τις λέξεις 'ψεύτικες', καθώς οι χρήστες P2P προειδοποιούν για αυτό το ψεύτικο tracker.

10 από 10

Χρησιμοποιήστε μόνο αυτούς τους Media Players

Αυτές είναι πολλές αξιόπιστες συσκευές αναπαραγωγής ταινιών και μουσικής για Windows, Mac, Linux και το smartphone σας.

Μερικά περιλαμβάνουν WinAmp, Windows Media Player (WMP), VLC Media Player, GMPLayer και KMPlayer ... μεταξύ άλλων, φυσικά.

Κάντε μια γρήγορη αναζήτηση Google για οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που δεν γνωρίζετε. Με τόσες πολλές αξιόλογες επιλογές, μην κινδυνεύετε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε κάτι που δεν έχετε ακούσει ποτέ. Μπορεί να καταλήξει να είναι μόνο κακόβουλο λογισμικό!