Ένας οδηγός αρχαρίων για την εξόρυξη κρυπτοκοΐνης

Αξίζει τον κόπο σας να πετάξουμε για κρυπτοκίνες;

Οι κρυπτοκίνες mining είναι ένας αγώνας εξοπλισμών που ανταμείβει τους πρώτους υιοθετώντες. Μπορεί να έχετε ακούσει για την Bitcoin , την πρώτη αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2009. Παρόμοια ψηφιακά νομίσματα έχουν φτάσει στην παγκόσμια αγορά από τότε, συμπεριλαμβανομένου ενός spin-off από Bitcoin που ονομάζεται Bitcoin Cash . Μπορείτε να μπείτε στην κρυπτοσυχνότητα βιασύνη αν πάρετε το χρόνο να μάθετε τα βασικά σωστά.

Ποια άλλα νομίσματα πρέπει να εξορύσσονται;

Αν είχατε ξεκινήσει την εξόρυξη Bitcoins το 2009, θα μπορούσατε να έχετε κερδίσει χιλιάδες δολάρια μέχρι τώρα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα μπορούσατε να έχετε χάσει και τα χρήματα . Οι Bitcoins δεν είναι καλή επιλογή για αρχάριους που δουλεύουν σε μικρή κλίμακα. Η τρέχουσα αρχική επένδυση και κόστος συντήρησης, για να μην αναφέρουμε την τεράστια μαθηματική δυσκολία της διαδικασίας, απλώς δεν την καθιστά κερδοφόρα για εξοπλισμό σε επίπεδο καταναλωτών. Τώρα, η εξόρυξη Bitcoin προορίζεται μόνο για επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας.

Οι Litecoins , Dogecoins και Feathercoins , από την άλλη πλευρά, είναι τρεις cryptocurrencies με βάση το Scrypt που είναι το καλύτερο κόστος-όφελος για αρχάριους. Στην τρέχουσα αξία του Litecoin, ένα άτομο μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε από 50 σεντς έως 10 δολάρια την ημέρα χρησιμοποιώντας εξοπλισμό εξόρυξης σε επίπεδο καταναλωτών.

Τα Dogecoins και Feathercoins θα αποφέρουν ελαφρώς λιγότερα κέρδη με το ίδιο υλικό εξόρυξης αλλά γίνονται όλο και πιο δημοφιλή καθημερινά. Και οι peercoins μπορούν επίσης να είναι μια λογικά αξιοπρεπής απόδοση της επένδυσης χρόνου και ενέργειας.

Δεδομένου ότι περισσότεροι άνθρωποι εντάσσονται στην κρυπτοκοΐνη βιασύνη, η επιλογή σας θα μπορούσε να γίνει πιο δύσκολο να δική μου, επειδή πιο ακριβό υλικό θα πρέπει να ανακαλύψετε τα κέρματα. Θα αναγκαστείτε είτε να επενδύσετε σε μεγάλο βαθμό εάν θέλετε να παραμείνετε εξόρυξη εκείνο το νόμισμα, είτε θα θελήσετε να λάβετε τα κέρδη σας και να μεταβείτε σε ένα ευκολότερο κρυπτοσίνη. Η κατανόηση των κορυφαίων 3 μεθόδων εξόρυξης bitcoin είναι πιθανώς εκεί που πρέπει να ξεκινήσετε. αυτό το άρθρο επικεντρώνεται στα mining scrypt νομίσματα.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε μια χώρα όπου τα bitcoins και η εξόρυξη bitcoin είναι νόμιμα .

Είναι αξίζει τον κόπο να Cryptocoins δική μου;

Ως επιχείρηση χόμπι, ναι, η εξόρυξη κρυπτοκοΐνης μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό εισόδημα ίσως ενός δολαρίου ή δύο ημερησίως. Συγκεκριμένα, τα ψηφιακά νομίσματα που αναφέρονται παραπάνω είναι πολύ προσβάσιμα για κανονικούς ανθρώπους να δουν και ένα άτομο μπορεί να ανακτήσει $ 1000 σε κόστος υλικού σε περίπου 18-24 μήνες.

Ως δεύτερο εισόδημα, όχι, η εξόρυξη κρυπτοκοΐνης δεν είναι ένας αξιόπιστος τρόπος για να γίνουν σημαντικά χρήματα για τους περισσότερους ανθρώπους. Το κέρδος από κρυπτοκίνες mining γίνεται σημαντικό μόνο όταν κάποιος είναι διατεθειμένος να επενδύσει $ 3000 - $ 5000 σε εκ των προτέρων κόστος εξοπλισμού, οπότε θα μπορούσατε να κερδίσετε δυνητικά $ 50 ανά ημέρα ή περισσότερο.

Ορίστε εύλογες προσδοκίες

Εάν ο στόχος σας είναι να κερδίσετε σημαντικά χρήματα ως δεύτερο εισόδημα, τότε είστε καλύτερο να αγοράσετε κρυπτοκοΐνες με μετρητά αντί να τα εξορύξετε και στη συνέχεια να τα πετάξετε με την ελπίδα ότι θα πηδήξουν σε αξία όπως ο χρυσός ή το αργυρό χρυσό. Αν ο στόχος σας είναι να κάνετε μερικά ψηφιακά χρήματα και να τα ξοδέψετε με κάποιο τρόπο , τότε ίσως να έχετε έναν αργό τρόπο να το κάνετε αυτό με την εξόρυξη.

Οι έξυπνοι ανθρακωρύχοι πρέπει να κρατήσουν το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας κάτω από 0,11 δολάρια ανά κιλοβατώρα. εξόρυξη με κάρτες γραφικών 4 GPU μπορεί να σας καθαρίσει γύρω από $ 8.00 έως $ 10.00 την ημέρα (ανάλογα με το κρυπτοεγχειρίδιο που επιλέγετε) ή περίπου $ 250 - $ 300 το μήνα.

Τα δύο αλιεύματα είναι 1) η αρχική επένδυση στην αγορά 4 επεξεργαστών ASIC ή 4 μονάδων επεξεργασίας γραφικών AMD Radeon και 2) η αγοραία αξία των κρυπτοκονών.

Τώρα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι το επιλεγμένο σας ψηφιακό νόμισμα θα μεταβεί σε αξία παράλληλα με το Bitcoin σε κάποιο σημείο. Τότε, ενδεχομένως, θα βρεθείτε σε χιλιάδες δολάρια σε κρυπτοκίνες. Η έμφαση δίνεται εδώ σε «μικρές πιθανότητες», με μικρό νόημα «ελαφρώς καλύτερη από τη νίκη της λαχειοφόρου αγοράς».

Αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε την εξόρυξη κρυπτοκοΐνης, σίγουρα το κάνετε ως ένα χόμπι με μια πολύ μικρή επιστροφή εισοδήματος. Σκεφτείτε το ως "συγκέντρωση σκόνης χρυσού" αντί για τη συλλογή πραγματικών χρυσή ψήγματα. Και πάντα, πάντα, κάνετε την έρευνά σας για να αποφύγετε ένα νόμισμα απάτης .

Πώς λειτουργεί η εξόρυξη κρυπτοκοΐνης

Ας επικεντρωθούμε στα mining 'scrypt' νομίσματα, δηλαδή τα Litecoins, τα Dogecoins ή τα Feathercoins. Ολόκληρη η εστίαση της εξόρυξης είναι να επιτευχθούν τρία πράγματα:

Η λίστα πλυντηρίων: Τι θα χρειαστείτε για τις κρυπτοκίνες μου

Θα χρειαστείτε δέκα πράγματα για να μου Litecoins, Dogecoins, και / ή Feathercoins.

  1. Μια δωρεάν ιδιωτική βάση δεδομένων που ονομάζεται πορτοφόλι νομισμάτων. Πρόκειται για ένα κοντέινερ που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και αποθηκεύει τα κέρδη σας και διατηρεί ένα ευρετήριο συναλλαγών σε όλο το δίκτυο.
  2. Ένα δωρεάν πακέτο λογισμικού εξόρυξης , όπως αυτό της AMD, αποτελείται συνήθως από cgminer και στρώμα.
  3. Συμμετοχή σε μια online δεξαμενή εξόρυξης , η οποία είναι μια κοινότητα ανθρακωρύχων που συνδυάζουν τους υπολογιστές τους για να αυξήσουν την κερδοφορία και τη σταθερότητα του εισοδήματος.
  4. Συμμετοχή σε μια ηλεκτρονική ανταλλαγή νομισμάτων , όπου μπορείτε να ανταλλάξετε τα εικονικά σας κέρματα με συμβατικά μετρητά και αντίστροφα.
  5. Μια αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο με πλήρες ωράριο , ιδανικά 2 megabits ανά δευτερόλεπτο ή μεγαλύτερη ταχύτητα.
  6. Μια θέση ρύθμισης υλικού στο υπόγειο ή σε άλλο δροσερό και κλιματιζόμενο χώρο.
  7. Ένας επιτραπέζιος ή προσαρμοσμένος υπολογιστής σχεδιασμένος για εξόρυξη. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τρέχοντα υπολογιστή σας για να ξεκινήσετε, αλλά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή ενώ ο μεταλλωρύχος λειτουργεί. Ένας ξεχωριστός υπολογιστής είναι ιδανικός. Συμβουλή: Μην χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή, κονσόλα παιχνιδιών ή φορητή συσκευή. Αυτές οι συσκευές απλά δεν είναι αρκετά αποτελεσματικές ώστε να παράγουν εισόδημα.
  1. Μια μονάδα επεξεργασίας γραφικών ATI ( GPU ) ή μια εξειδικευμένη συσκευή επεξεργασίας που ονομάζεται μεταλλικό chip ASIC. Το κόστος θα είναι οπουδήποτε από τα $ 90 που χρησιμοποιούνται για $ 3000 νέα για κάθε τσιπ GPU ή ASIC. Η GPU ή η ASIC θα αποτελέσουν τον άξονα της παροχής λογιστικών υπηρεσιών και εργασιών εξόρυξης.
  2. Ένας ανεμιστήρας του σπιτιού για να χτυπήσει δροσερό αέρα στον υπολογιστή εξόρυξης. Η εξόρυξη παράγει σημαντική θερμότητα και η ψύξη του υλικού είναι κρίσιμη για την επιτυχία σας.
  3. Προσωπική περιέργεια . Χρειάζεστε απολύτως μια έντονη διάθεση για ανάγνωση και συνεχή μάθηση, καθώς υπάρχουν συνεχείς τεχνολογικές αλλαγές και νέες τεχνικές βελτιστοποίησης των αποτελεσμάτων εξόρυξης κερμάτων. Οι πιο επιτυχημένοι ανθρακωρύχοι περνούν ώρες κάθε εβδομάδα μελετώντας τους καλύτερους τρόπους για να προσαρμόσουν και να βελτιώσουν τις επιδόσεις εξόρυξης κερμάτων.