Συμβουλές για κινητή φωτογραφία

Απολαύστε καταπληκτικές φωτογραφίες εν κινήσει

Θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε εξαιρετικές φωτογραφίες στο τηλέφωνό σας; Θα είστε επαγγελματίας σε καμία στιγμή μετά από αυτές τις δέκα συμβουλές. Μπορούμε επίσης να σας μεταφέρουμε σε μια κινητή φωτογραφία. στα αριστερά σας είναι μια σειρά άρθρων που μπορούν να σας βοηθήσουν σε μια ποικιλία φωτογραφικών καταστάσεων. Ανεξάρτητα από το πώς εκτυλίσσεται το φωτογραφικό ταξίδι σας, πάρτε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε τη θέα.

Είναι Όλα για το Φως

Artur Debat / Getty Images

Είναι αλήθεια. Είναι όλα σχετικά με το φως.

Αυτό θα βοηθήσει να γίνει μια καλή εικόνα μια μεγάλη εικόνα. Ελέγξτε τις σκιές που κάνει ο ήλιος στα θέματα. Παρατηρήστε το ανακλαστικό φως από τα κτίρια. Πρακτική κατά τη διάρκεια της «χρυσής ώρας», η χρονική περίοδος λίγο μετά την ανατολή ή λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα. Παρακολουθήστε πώς το φως από ένα παράθυρο πέφτει μέσα σε ένα δωμάτιο σε διαφορετικές στιγμές.

Το έξυπνο τηλέφωνο δεν είναι το μεγαλύτερο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι καλύτερο να επωφεληθείτε από τις συνθήκες φωτισμού που λειτουργούν στη συσκευή σας με τον καλύτερο τρόπο.

Μεγέθυνση με τα πόδια σας

Μπραντ Πουέτ

Μην χρησιμοποιείτε ποτέ το ζουμ στο έξυπνο τηλέφωνο.

Νομίζω ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την κακή εικόνα smartphone. Αν θέλετε να κάνετε μεγέθυνση σε κάτι, χρησιμοποιήστε τα πόδια σας και μετακινήστε τα!

Υπάρχει τεχνική mumbo jumbo, αλλά το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι το ζουμ σε κινητές συσκευές δεν είναι ποτέ καλό.

Κουνήστε τα χέρια, όχι το τηλέφωνό σας

Ekely / E + / Getty Images

Το κούνημα της μηχανής κατά τη λήψη φωτογραφιών παραβλέπεται πολύ, ακόμη και στις μεγάλες κάμερες. Το κλειδί για τον καθορισμό αυτού είναι να ασκήσετε το πώς κρατάτε το τηλέφωνό σας.

Είναι όλα σχετικά με τις γωνίες, ο άνθρωπος (και η γυναίκα)

Μπραντ Πουέτ

Αλλάξτε την προοπτική σας στα πράγματα. Πρόσφατα είχα έναν φοιτητή του οποίου ο φίλος της είπε ότι η αλλαγή γωνιών σε έναν πυροβολισμό δεν είναι η καλύτερη πρακτική για να πάρει μια μεγάλη βολή.

Διαφωνώ. Νομίζω ότι αλλάζοντας τις γωνίες σας και ότι η προοπτική σας δεν σας κάνει μόνο μια καλύτερη βολή, αλλά δείχνει επίσης πώς βλέπετε το θέμα.

Γυρίστε στο έδαφος, ανεβαίνετε σε ένα υψηλό σημείο, μετακινήστε το πλάι και αλλάξτε την άποψή σας. Δοκιμάστε όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές γωνίες στο θέμα σας.

Apps-tanding!

Danielle Tunstall / Στιγμή / Getty Images

Η κινητή φωτογραφία είναι φοβερή λόγω των χιλιάδων εφαρμογών που είναι αφιερωμένες στην κάμερα για έξυπνα τηλέφωνα.

Αυτές οι εφαρμογές είναι εξαιρετικά χρήσιμες για την επεξεργασία της εργασίας σας. Παρόλο που δεν μπορείτε να διορθώσετε προβλήματα όπως ο κακός φωτισμός, μπορείτε να βελτιώσετε άλλες λεπτομέρειες για να κάνετε ένα θέμα ματιά χωρίς ακμή, να ακονίσετε συγκεκριμένες πτυχές μιας εικόνας ή να αφήσετε να προσθέσετε ενδιαφέρον κείμενο ή άλλα εφέ πάνω στη φωτογραφία.

Βρείτε το αγαπημένο σας , μάθετε να το χρησιμοποιείτε καλά και μπορείτε να πάρετε την ήδη εκπληκτική εικόνα σας στο επόμενο επίπεδο.

Ένα καθαρό γυαλί είναι ένα ευγενές γυαλί

Λαμβάνεται με ένα iPhone 4. Brad Puet

Είναι ένας απλός κανόνας. Καθαρίστε το γυαλί στον φακό σας. Όπως και όταν έχετε ένα βρώμικο παρμπρίζ, ο καθαρισμός μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη εικόνα και να βελτιώσετε τα αποτελέσματα.

Μια βολή με καθαρό φακό θα είναι πάντα καλύτερη από μια βολή με τη λιπαρή εκτύπωση αντίχειρων.

Ποιότητα και Ποσότητα

Μπραντ Πουέτ

Μην φοβάστε να κάνετε άλλη μια βολή. Απομακρύνετε τα πάντα και όλα όσα σας ταιριάζουν.

Το σημαντικό είναι ότι όσο περισσότερες φωτογραφίες τραβάτε, τόσο πιο άνετα θα πάρετε και όσο περισσότερο θα καθορίσετε την κατεύθυνση που θα θέλατε να τραβήξετε την κινητή φωτογραφία σας.

Το μόνο πράγμα που κρατάτε πίσω είναι πόση αποθήκευση είναι στο τηλέφωνό σας και πόσο καιρό η μπαταρία σας μπορεί να διαρκέσει .

Καθρέπτης, Καθρέπτης ... Ποιος είναι ο πιο δίκαιος;

Ο άνθρωπος στην κυλιόμενη σκάλα. Μπραντ Πουέτ

Εδώ είναι μια από τις αγαπημένες μου συμβουλές: Καθρέπτες, γυαλιά, λακκούβες και σώματα νερού, ομαλές και λαμπερές επιφάνειες ... όλα δημιουργούν τρομερές αντανακλάσεις .

Σπρώξτε τον εαυτό σας για να αναζητήσετε ανακλαστικές επιφάνειες και τοποθετήστε τα αντικείμενα σας σε γωνίες ή σε άμεση σύγκριση με τον προβληματισμό. Ακόμη και οι απλές αποχρώσεις του φωτός μπορούν να κάνουν εκπληκτικές αντανακλάσεις.

Είναι απλά διασκεδαστικό, δοκιμάστε το.

Καλα να περνας

Μπραντ Πουέτ

Αυτός είναι ο τελευταίος και πραγματικά ο μόνος κανόνας στον οποίο πρέπει να επιμείνετε. Αν δεν ακούσετε τίποτα που σας έδωσα εδώ, το "Have Fun" είναι ο μόνος κανόνας που πρέπει να μου υποσχεθείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε κατά την εισαγωγή στην κινητή φωτογραφία.

Συμμετάσχετε σε φωτογράφηση φωτογραφιών άλλων φωτογράφων και κοινοτήτων στην περιοχή σας. Είναι πάντα διασκεδαστικό όταν το κάνετε με άλλους που μαθαίνουν και απολαμβάνουν την τέχνη.