Πώς να καθορίσει Pet Eye στις φωτογραφίες σας

Το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών διαθέτει ειδικά εργαλεία για την γρήγορη και εύκολη αφαίρεση των ερυθρών ματιών από τις φωτογραφίες σας. Αλλά συχνά, αυτά τα εργαλεία για τα κόκκινα μάτια δεν δουλεύουν στο "σκυλάκι των ματιών" στις φωτογραφίες σας για σκύλους και γάτες. Το μάτι των κατοικίδιων ζώων είναι οι αντανακλάσεις των λευκών, των πράσινων, των κόκκινων ή των κίτρινων ματιών που παίρνετε συχνά όταν φωτογραφίζετε κατοικίδια ζώα ή άλλα ζώα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όταν χρησιμοποιείτε φλας. Επειδή το μάτι των κατοικίδιων ζώων δεν είναι πάντα κόκκινο, τα αυτόματα εργαλεία κόκκινων ματιών μερικές φορές δεν λειτουργούν καλά - αν υπάρχουν καθόλου.

Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει έναν αρκετά εύκολο τρόπο για να διορθώσετε το πρόβλημα των ματιών του κατοικίδιου ζώου απλώς ζωγραφίζοντας το προβληματικό μέρος του ματιού στο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε λογισμικό που υποστηρίζει στρώματα , αν και χρησιμοποιώ Photoshop Elements για αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης. Θα πρέπει να έχετε κάποια βασική εξοικείωση με τα χαρακτηριστικά του πινέλου και του στρώματος του λογισμικού σας για την εκτέλεση αυτού του φροντιστηρίου.

01 από 09

Καθορισμός Pet Eye - Πρακτική Εικόνα

Μη διστάσετε να αντιγράψετε την εικόνα εδώ για να την χρησιμοποιήσετε για την άσκηση καθώς ακολουθείτε.
Ο σκύλος μου Drifter και οι γάτες της αδερφής μου, Shadow και Simon, συμφώνησαν να μας βοηθήσουν με αυτό το σεμινάριο. Μη διστάσετε να αντιγράψετε την εικόνα εδώ για να την χρησιμοποιήσετε για την άσκηση καθώς ακολουθείτε.

02 του 09

Καθορισμός ματιών Pet - Ρύθμιση επιλογών Πινέλου

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εικόνα και ζουμ στην περιοχή των ματιών του κατοικίδιου ζώου.

Δημιουργήστε ένα νέο κενό επίπεδο στο έγγραφό σας.

Ενεργοποιήστε το εργαλείο βαφής του λογισμικού σας. Ρυθμίστε τη βούρτσα σε μεσαία μαλακή άκρη και μέγεθος ελαφρώς μεγαλύτερο από το πρόβλημα των ματιών του κατοικίδιου ζώου.

Ρυθμίστε το χρώμα του χρώματος (προσκηνίου) στο μαύρο.

03 του 09

Καθορισμός Pet Eye - βαφή πάνω από τον κακό μαθητή

Κάντε κλικ σε κάθε μάτι για να βάψετε πάνω από τις αντανακλάσεις των ματιών του κατοικίδιου ζώου. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κλικ μερικές φορές με το πινέλο για να καλύψετε ολόκληρη την προβληματική περιοχή.

Σε αυτό το σημείο το μάτι θα φαίνεται παράξενο επειδή δεν υπάρχει «λάμψη» ανάκλασης του φωτός στο μάτι. Θα προσθέσουμε πίσω την λάμψη στη συνέχεια.

04 του 09

Καθορισμός ματιών Pet - Απόκρυψη της ζωγραφισμένης στιβάδας προσωρινά

Προσωρινή απόκρυψη του στρώματος στο οποίο ζωγραφίσατε μαύρο πάνω από το μάτι στο τελευταίο βήμα. Στο Photoshop και στο Photoshop Elements, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ματιών δίπλα στο στρώμα της παλέτας στρώσεων. Το άλλο λογισμικό θα πρέπει να έχει μια παρόμοια μέθοδο για την προσωρινή απόκρυψη ενός επιπέδου.

05 του 09

Καθορισμός Pet Eye - Ζωγραφίζοντας ένα νέο 'Glint' στο μάτι

Ρυθμίστε το πινέλο σας σε ένα πολύ μικρό, σκληρό πινέλο. Συνήθως δεν θα πρέπει να το χρειάζεστε περισσότερο από 3-5 pixels.

Ορίστε το χρώμα βαφής σας σε λευκό.

Δημιουργήστε ένα νέο κενό επίπεδο πάνω από όλα τα άλλα επίπεδα του εγγράφου σας.

Με τη βαμμένη στρώση κρυμμένη, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε την αρχική φωτογραφία. Σημειώστε πού εμφανίζονται οι λάμπες στην αρχική φωτογραφία και κάντε κλικ μία φορά με το πινέλο πάνω από κάθε λάμψη στο πρωτότυπο.

06 του 09

Καθορισμός ματιών Pet - Το τελικό αποτέλεσμα (Παράδειγμα σκύλου)

Τώρα αποκαλύψτε το κενό στρώμα χρώματος και θα πρέπει να έχετε ένα πολύ καλύτερο look pet pet!

Συνεχίστε να διαβάζετε για συμβουλές σχετικά με την αντιμετώπιση των ματιών της γάτας και άλλα κοινά προβλήματα.

07 του 09

Καθορισμός Pet Eye - Αντιμετώπιση Προβλημάτων Glint

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μάτι κατοικίδιων ζώων είναι τόσο κακό που δεν θα μπορείτε να βρείτε τα αρχικά μάτια. Θα πρέπει να κάνετε μια καλύτερη εικασία σχετικά με το πού θα πρέπει να βασίζονται στην κατεύθυνση του φωτός και πώς άλλες αντανακλάσεις εμφανίζονται στη φωτογραφία. Απλά θυμηθείτε να διατηρείτε και τα δύο μάτια λάμψη σε σχέση μεταξύ τους και για τα δύο μάτια.

Εάν διαπιστώσετε ότι δεν φαίνεται φυσικό, μπορείτε πάντα να καθαρίσετε το στρώμα και να συνεχίσετε να προσπαθείτε.

08 από 09

Καθορισμός ματιών Pet - Αντιμετώπιση ελλειπτικών μαθητών γάτας

Όταν ασχολείσαι με την ελλειπτική κόρη ενός ματιού της γάτας, μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσεις τη βούρτσα σε περισσότερο ελλειπτικό σχήμα.

09 του 09

Καθορισμός ματιών Pet - Το τελικό αποτέλεσμα (Παράδειγμα γάτας)

Αυτή η φωτογραφία πήρε λίγο περισσότερη προσπάθεια για να πάρει ακριβώς το δικαίωμα, αλλά βασική τεχνική είναι η ίδια και τα αποτελέσματα είναι μια σαφής βελτίωση.

Σε αυτό το παράδειγμα είχα να αλλάξω το σχήμα της βούρτσας μου και να ζωγραφίσω προσεκτικά. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα το εργαλείο γόμας για να καθαρίσω τη μαύρη βαφή που βγήκε έξω από την περιοχή των ματιών πάνω στη γούνα της γάτας. Χρησιμοποίησα μια μικρή ποσότητα Gaussian θολώματος πάνω στο στρώμα μαύρης βαφής για να αναμειχθεί ο μαθητής στην ίριδα. Έπρεπε επίσης να μαντέψω τη λάμψη. Σε αμφιβολία, το κέντρο του ματιού είναι ένα καλό στοίχημα!