Τι είναι η Microsoft Paint 3D;

Κάντε δωρεάν τρισδιάστατα μοντέλα στα Windows 10

Διατίθεται μόνο στα Windows 10 , το Paint 3D είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα από τη Microsoft που περιλαμβάνει και βασικά και προηγμένα εργαλεία τέχνης. Όχι μόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βούρτσες, σχήματα, κείμενο και εφέ για να δημιουργήσετε μοναδική 2D τέχνη, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε 3D αντικείμενα και ακόμη και remix μοντέλα που έγιναν από άλλους χρήστες Paint 3D.

Τα εργαλεία Paint 3D είναι εύκολα προσβάσιμα για χρήστες οποιουδήποτε επιπέδου εμπειρίας (δηλαδή δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στο 3D design για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Paint 3D). Επιπλέον, είναι απόλυτα λειτουργικό ως πρόγραμμα 2D και λειτουργεί πολύ όπως το κλασικό πρόγραμμα Paint, μόνο με πιο προηγμένες λειτουργίες και ενημερωμένο περιβάλλον χρήστη.

Η εφαρμογή Paint 3D χρησιμεύει ως αντικατάσταση του παλαιότερου προγράμματος Paint. Περισσότερα για αυτό παρακάτω.

Πώς να κατεβάσετε 3D Paint

Η εφαρμογή Paint 3D είναι διαθέσιμη μόνο στο λειτουργικό σύστημα Windows 10. Δείτε πού μπορείτε να κατεβάσετε τα Windows 10 αν δεν το έχετε ήδη.

Επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο λήψης και κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Λήψη της εφαρμογής για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Paint 3D.

Λήψη εικόνας 3D [ Microsoft.com ]

Χαρακτηριστικά 3D της Microsoft Paint

Το Paint 3D υιοθετεί πολλά χαρακτηριστικά που βρίσκονται στην αρχική εφαρμογή Paint, αλλά ενσωματώνει και το δικό του γύρισμα στο πρόγραμμα, κυρίως τη δυνατότητα δημιουργίας τρισδιάστατων αντικειμένων.

Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να βρείτε στο Paint 3D:

Τι συνέβη με τη Microsoft Paint;

Το Microsoft Paint είναι ο μη επεξεργαστής γραφικών 3D που έχει συμπεριληφθεί στα Windows από τα Windows 1.0, κυκλοφόρησε το 1985. Αυτό το εικονικό πρόγραμμα, βασισμένο σε ένα πρόγραμμα της ZSoft που ονομάζεται PC Paintbrush, υποστηρίζει βασικά εργαλεία επεξεργασίας εικόνας και σκεύη σχεδίασης.

Η Microsoft Paint δεν έχει ακόμη καταργηθεί από τα Windows 10, αλλά έλαβε μια κατάσταση "υποτιμημένη" στα μέσα του 2017, πράγμα που σημαίνει ότι δεν συντηρείται πλέον ενεργά από τη Microsoft και πιθανόν να καταργηθεί σε μια μελλοντική ενημέρωση στα Windows 10.