Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα και κείμενο σε 3D Paint

Προσαρμόστε τον καμβά σας με αυτοκόλλητα διασκέδασης και κείμενο 3D

Το Paint 3D έχει αρκετές επιλογές όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα για το έργο σας. Με μερικές μόνο ρυθμίσεις, μπορείτε να σφραγίσετε κυριολεκτικά τα διασκεδαστικά σχήματα, τα αυτοκόλλητα και τις υφές, για να εμφανίζονται αμέσως στον καμβά σας ή στο μοντέλο σας.

Το εργαλείο κειμένου που περιλαμβάνεται στο Paint 3D είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση. Παρόλο που μπορείτε να κάνετε όλες τις τυπικές προσαρμογές κειμένου όπως τολμηρές ή υπογραμμισμένες, να αλλάξετε το χρώμα ή να δημιουργήσετε μεγάλο / μικρό κείμενο, το Paint 3D σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε κείμενο 3D που μπορεί να βγαίνει από την εικόνα ή ακόμα και να φυτευτεί απευθείας πάνω σε ένα αντικείμενο 3D.

Συμβουλή: Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα 3D σχέδιο στο Microsoft Paint 3D αν είστε νέοι για την οικοδόμηση του έργου σας από την αρχή. Διαφορετικά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το άνοιγμα τοπικών εικόνων 3D και 2D ή τη λήψη μοντέλων από το Remix 3D , στο 3D Τρόπος εισαγωγής και ζωγραφικής σε 3D Paint Guide.

Βάλτε Αυτοκόλλητα 3D

Τα αυτοκόλλητα στο Paint 3D βρίσκονται κάτω από το μενού Αυτοκόλλητα στην κορυφή. Επιλέγοντας αυτό θα εμφανιστεί ένα νέο μενού στη δεξιά πλευρά του προγράμματος.

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες 3D έρχονται με τη μορφή σχημάτων όπως γραμμές, καμπύλες, τετράγωνα, αστέρια κ.λπ. παραδοσιακά αυτοκόλλητα όπως ένα σύννεφο, στροβιλισμό, ουράνιο τόξο και χαρακτηριστικά του προσώπου. και επιφανειακές υφές. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τα δικά σας αυτοκόλλητα από μια εικόνα.

Τα αυτοκόλλητα μπορούν να προστεθούν στον 2D καμβά καθώς και σε τρισδιάστατα μοντέλα και η διαδικασία είναι η ίδια και για τις δύο ...

Κάντε κλικ ή επιλέξτε ένα αυτοκόλλητο από οποιαδήποτε από αυτές τις κατηγορίες και στη συνέχεια σύρετε απευθείας πάνω στον καμβά για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κουτί επιλογής, όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα.

Από εκεί, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος και να επανατοποθετήσετε το αυτοκόλλητο, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί μέχρι να πατήσετε το κουμπί σφράγισης στη δεξιά πλευρά του κουτιού.

Εάν κάνετε κλικ ή πατήσετε το κουμπί Δημιουργία 3D πριν από τη σφράγιση, το σχήμα, η αυτοκόλλητη ετικέτα ή η υφή δεν θα κολλήσουν στον 2D καμβά αλλά αντ 'αυτού θα επιπλέουν σαν άλλα τρισδιάστατα αντικείμενα.

Βάλτε κείμενο 3D

Το εργαλείο κειμένου, το οποίο έχετε πρόσβαση στο εικονίδιο Κείμενο από το επάνω μενού, είναι το σημείο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε κείμενο 2D και 3D στο Paint 3D.

Αφού επιλέξετε ένα από τα εργαλεία κειμένου, κάντε κλικ και σύρετε οπουδήποτε στον καμβά για να ανοίξετε ένα πλαίσιο κειμένου στο οποίο μπορείτε να γράψετε. Οι επιλογές κειμένου προς τα δεξιά σας επιτρέπουν να αλλάξετε τον τύπο κειμένου, το μέγεθος, το χρώμα, την ευθυγράμμιση μέσα στο πλαίσιο και πολλά άλλα .

Το εργαλείο κειμένου 2D σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε ένα χρώμα γεμίσματος φόντου για να προσθέσετε αμέσως χρώμα πίσω από το κείμενο.

Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο επιλογής για να περιστρέψετε το κείμενο και να προσαρμόσετε το μέγεθος και τη θέση του κουτιού για να προσαρμόσετε το σημείο ροής του κειμένου. Αν χρησιμοποιείτε κείμενο 3D, μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε με 3D τρόπο, όπως πίσω από ή μπροστά από άλλα τρισδιάστατα αντικείμενα.

Με κείμενο 2D και 3D, κάντε κλικ έξω από το πλαίσιο επιλογής για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Σημείωση: Το μέγεθος, ο τύπος, το στυλ και το χρώμα του κειμένου μπορούν να τροποποιηθούν ανά χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επισημάνετε μέρος μιας λέξης για να αλλάξετε αυτή την επιλογή.