Οι 7 καλύτερες κάμερες Vlogging που αγοράζουν το 2018

Είτε πρόκειται για χόμπι είτε για επαγγελματική χρήση, αυτές οι επιλογές θα ανοίξουν το παιχνίδι vlogging σας

Το Vlogging περιοριζόταν σε μια επιλεγμένη ομάδα από τους YouTubers, οι οποίοι αιχμαλωτίστηκαν από μια αυξανόμενη τάση στην αγορά, η οποία οδήγησε στη σημερινή εκρηκτική ανάπτυξη τόσο των ερασιτεχνών όσο και των επαγγελματιών vloggers. Ενώ πολλοί vloggers χρησιμοποιούν τα smartphones τους για να καταγράφουν την καθημερινή ζωή, κάποιοι μπορεί να θέλουν να επεκτείνουν το παιχνίδι τους επενδύοντας σε μια ειδική κάμερα για καλύτερη λήψη ήχου και μεγαλύτερα βίντεο. Με εκατοντάδες διαφορετικές κάμερες διαθέσιμες, βοήθησε να βρούμε τις επιλογές για να επιλέξετε τις καλύτερες κάμερες vlogging που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Με τη μέτρηση 2,4 x 1,65 x 4,15 ίντσες και βάρους 1,4 κιλών, η Canon Powershot G7X Mark II είναι μια από τις πιο γνωστές κάμερες για vloggers. Με έναν εξαιρετικό συνδυασμό βίντεο 1080p σε 30 και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και στερεοφωνικό ήχο, το μόνο πραγματικό μειονέκτημα για το Mark II είναι η έλλειψη λήψης βίντεο 4K. Η οθόνη αφής τριών ιντσών προσφέρει πλήρεις λειτουργίες κάμερας ελέγχου και έχει κλίση 180 μοιρών και κλίση 45 μοιρών. Υπάρχει επίσης οπτική σταθεροποίηση εικόνας, η οποία είναι απαραίτητη για κάθε vlogger.

Η λήψη εικόνας γίνεται από έναν αισθητήρα CMOS 20,1-megapixel με επεξεργαστή εικόνας DIGIC 7 που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα χαμηλού φωτισμού. Το Wi-Fi, το NFC και η δυνατότητα λήψης κάμερας που μπορείτε να κατεβάσετε από την Canon τόσο στο Android όσο και στο iOS, κάνουν έναν εύκολο τρόπο να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας σε έναν υπολογιστή.

Οι Vloggers σε έναν προϋπολογισμό δεν χρειάζεται να ψάξουν πολύ για να βρουν μια συμπαγή κάμερα με εγγραφή βίντεο 1080p. Το Canon SX620 HS διαθέτει αισθητήρα CMOS 20,2 megapixel και εγγραφή βίντεο Full HD στα 30fps. Και η εγγραφή ευθεία σε μορφή MP4 σημαίνει ότι κάθε κλιπ είναι έτοιμο για εξαγωγή, επεξεργασία και μεταφόρτωση χωρίς μετατροπή.

Η συμπερίληψη τεσσάρων διαφορετικών τρόπων οπτικής σταθεροποίησης είναι μια μεγάλη νίκη για vloggers που θέλουν να διορθώσουν τη θαμπάδα κινήσεων, την κίνηση των χεριών και κάθε ανεπιθύμητο κούνημα της κάμερας. Το πίσω μέρος της φωτογραφικής μηχανής διαθέτει οθόνη LCD τριών ιντσών, η οποία προσφέρει εύκολη αναπαραγωγή πρόσφατα καταγεγραμμένων φωτογραφιών για ανασκόπηση ακόμη και σε σταθερή θέση. Με το οπτικό ζουμ 25x, οι vloggers έχουν την ευκαιρία να συλλάβουν σχεδόν ό, τι θέλουν από απόσταση, ενώ η ενσωματωμένη τεχνολογία Wi-Fi και NFC, μαζί με την εφαρμογή λήψης της Canon, μεταφέρουν τα captured footage ένα αεράκι.

Μια άλλη εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή vlogger, το Sony DSC-RX100 V είναι μια ιδανική λύση για ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που θέλουν να καταγράψουν βίντεο 4K. Έχει ένα από τα ταχύτερα συστήματα αυτόματης εστίασης (0,05 δευτερόλεπτα) παγκοσμίως, συν 24fps για συνεχή λήψη. Οι εγγραφές ποιότητας 4K ζευγαρώνουν υπέροχα με την εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση, αλλά η Sony μπορεί να επιβραδύνει τα πράγματα μέχρι και 960fps σούπερ αργή κίνηση εγγραφής βίντεο.

Η προσθήκη 3.6x ψηφιακού ζουμ επιτρέπει στους vloggers να γίνουν στενές και προσωπικές με τα θέματα, ενώ οκτώ megapixel stills μπορούν να εξαχθούν από οποιαδήποτε μαγνητοφωνική εγγραφή 4K. Η ανασκόπηση των φωτογραφικών μέσων γίνεται εξαιρετικά με την εξαιρετική οθόνη LCD Xtra της Sony που ταιριάζει σε τρεις ίντσες, η οποία μετατοπίζεται κατά 180 μοίρες και κάτω από 45 μοίρες με την τεχνολογία WhiteMagic της Sony για αυξημένη ορατότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ενώ το GoPro ίσως να μην είναι η πρώτη κάμερα vlogging που έρχεται στο μυαλό, οι vloggers σε όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει το GoPro Hero 6 να είναι ο απόλυτος συνδυασμός ανθεκτικότητας και ποιότητας. Διαθέτοντας 4K Ultra HD εγγραφή βίντεο έως και 60fps, το GoPro είναι το όνειρο ενός σκοπευτή δράσης, χάρη στην προηγμένη σταθεροποίηση εικόνας και ένα τσιπ GP1 για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας. Και μπορεί επίσης να κάνει εγγραφή σε βίντεο αργής κίνησης στα 120fps.

Η οθόνη δύο ιντσών προσφέρει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στις σωστές λήψεις πλαισίων, αλλαγή των ρυθμίσεων, καθώς και αναπαραγωγή και ανασκόπηση. Η μεταφορά του footage από το GoPro είναι γρήγορη, χάρη στο Wi-Fi 5GHz που φέρνει τρεις φορές ταχύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων από τις προηγούμενες γενιές GoPro. Πέρα από την καταγραφή βίντεο και εικόνας, το GoPro διαθέτει αδιάβροχο περίβλημα που μπορεί να χειριστεί βάθη μέχρι και 33 πόδια και να τοποθετηθεί σε κράνη ή κασέλες με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Ήδη ένα συρραπτικό για τους διάσημους YouTubers, το Panasonic Lumix GH5 δεν έχει καθρέφτη πάνω από τους vloggers σε όλο τον κόσμο λόγω της εργονομίας και της μαγνητοσκόπησης 4K. Διαθέτει αισθητήρα micro 4/3 των 20,3 megapixel χωρίς φίλτρο χαμηλής διέλευσης και διαθέτει σώμα από κράμα μαγνησίου που μπορεί εύκολα να αντέξει αυστηρές συνθήκες λήψης. Το GH5 των 3,34 λιβρών, το οποίο τροφοδοτεί ένα σπρέι και σκόνη, μπορεί επίσης να αντισταθεί σε θερμοκρασίες μέχρι και αρνητικές 10 μοίρες.

Πέρα από την ανθεκτικότητα, η καταγραφή βίντεο 4K είναι κορυφαία εγκοπή στα 60fps, αλλά υπάρχει και μια επιλογή βραδείας κίνησης 180fps. Επιπλέον, η σταθεροποίηση εικόνας σε πέντε άξονες βοηθά στην εξάλειψη κάθε περιττής χειραψίας. Προσθέστε σε δυναμικό εύρος, εξαιρετική απόδοση χαμηλού φωτισμού και λίγες επιλογές συνδεσιμότητας για τη μεταφορά δεδομένων και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί το GH5 είναι αγαπημένο.

Ενώ το Canon EOS 80D DLSR μπορεί να μην είναι η πιο φορητή κάμερα vlogging γύρω, είναι μια άγρια ​​δημοφιλής επιλογή για vloggers που καταγράφουν βίντεο σε ένα στούντιο. Με την καλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής της μπαταρίας 960-shot για λήψη εικόνας και εγγραφή βίντεο, η έλλειψη καταγραφής 4K είναι αξιοσημείωτη, αλλά η εξαιρετική ποιότητα της εγγραφής 1080p HD της Canon με ταχύτητα 60fps υπερβαίνει την εργασία.

Μια πληθώρα ενσωματωμένων επιλογών συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του NFC Wi-Fi, καθιστά εύκολη τη λήψη φωτογραφιών από την κάμερα και στην επιφάνεια εργασίας. Ο αισθητήρας CMOS 24,2 megapixel ζεύγη με οθόνη αφής LCD για γρήγορη πρόσβαση στην ισορροπία λευκού, ISO, λειτουργία εστίασης και έλεγχο ήχου. Ένα σύστημα αυτόματης εστίασης 45 σημείων προσφέρει απίστευτη απόδοση ημέρας και χαμηλού φωτισμού, ενώ η οθόνη LCD τριών ιντσών με διαφορετική γωνία προσθέτει 270 μοίρες κάθετης περιστροφής και 175 μοίρες οριζόντιας περιστροφής για την εύκολη ανασκόπηση των φωτογραφιών καθώς τραβάτε.

Εάν η επαγγελματική vlogging είναι η πορεία σας σταδιοδρομίας, το Sony A7R III είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη φωτογραφική μηχανή λήψης γύρω με μια premium τιμή για να ταιριάζει. Για τους περισσότερους vloggers, ο αισθητήρας Exmor CMOS των 42,4 megapixel θα είναι υπερβολικός, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αντιστοίχιση με προηγμένο υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης 399 σημείων δίνει απίστευτα αποτελέσματα.

Η λήψη βίντεο σε ποιότητα 4K2 HDR3 χρησιμοποιεί ολόκληρο το πλάτος του αισθητήρα εικόνας πλήρους πλαισίου. Το A7R προσθέτει επίσης λήψη βίντεο 1080p σε ταχύτητα 120fps έως και 100Mbps, αν δεν είναι απαραίτητη η λήψη 4K. Με υποστήριξη για δύο υποδοχές πολυμέσων SD, η εγγραφή βίντεο προσφέρει τόσο γρήγορες ταχύτητες εγγραφής, όσο και τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο και φωτογραφιών σε ξεχωριστές κάρτες SD για μέγιστη απόδοση αποθήκευσης. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία A7R έχει σχεδόν διπλάσια διάρκεια ζωής από την προηγούμενη μπαταρία της και η κάθετη λαβή που αγοράστηκε ξεχωριστά μπορεί να φιλοξενήσει μια δεύτερη μπαταρία για ακόμα μεγαλύτερες περιόδους εγγραφής.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .