Πώς να δημιουργήσετε μια ομάδα για την αποστολή αλληλογραφίας στο macOS Mail

Δημιουργήστε μια λίστα αλληλογραφίας στον Mac σας σε ομάδες μηνυμάτων ανθρώπων ταυτόχρονα

Ένας γρήγορος τρόπος για να στείλετε email στην ομάδα σας ή κάποια άλλη ομάδα ανθρώπων ταυτόχρονα στο macOS Mail , είναι να εισάγετε όλες τις διευθύνσεις τους μία προς μία στο πεδίο Bcc :. Ενώ αυτό λειτουργεί ωραία, η δημιουργία ενός email ομάδας είναι ακόμα καλύτερο.

Εάν διαπιστώσετε ότι στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ίδια ομάδα ατόμων όταν γράφετε συγκεκριμένα μηνύματα, μετατρέψτε τα μέλη της ομάδας σας (ή οποιονδήποτε σας στέλνετε συχνά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί) σε μια ομάδα στο βιβλίο διευθύνσεών σας macOS .

Στη συνέχεια, μπορείτε να απευθύνετε τα μηνύματα στην ομάδα αντί για τα άτομα. το macOS Mail θα χρησιμοποιήσει τη λίστα αλληλογραφίας για να στείλει email σε κάθε άτομο για σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια επαφή (την ομάδα).

Σημείωση: Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος αποστολής μηνύματος σε μια ομάδα στο macOS Mail εάν χρειάζεστε βοήθεια χρησιμοποιώντας τη νέα λίστα αλληλογραφίας.

Πώς να κάνετε μια ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο macOS

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε την ομάδα βιβλίων διευθύνσεων και στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε σε κάποιον που θέλετε να συμπεριληφθεί στη λίστα.

Δημιουργήστε τη λίστα αλληλογραφίας του Βιβλίου διευθύνσεων

  1. Ανοίξτε τις Επαφές .
  2. Επιλέξτε Αρχείο> Νέα ομάδα από το μενού.
  3. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για τη νέα λίστα αλληλογραφίας και στη συνέχεια πατήστε Enter .

Προσθέστε μέλη στην ομάδα αλληλογραφίας macOS

Μπορείτε να προσθέσετε νέα μέλη στη λίστα αλληλογραφίας σας, λαμβάνοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την υπάρχουσα καταχώρησή τους ή προσθέτοντας μια νέα επαφή απευθείας στην ομάδα.

  1. Ανοίξτε τις Επαφές .
  2. Βεβαιωθείτε ότι η λίστα της ομάδας είναι ορατή. Αν δεν συμβαίνει, μεταβείτε στην Προβολή> Εμφάνιση Ομάδων από το μενού.
  3. Επισημάνετε όλες τις επαφές στη στήλη ομάδας .
  4. Σύρετε και αποθέστε επαφές στην ομάδα στη στήλη της ομάδας . Εάν αναφέρονται περισσότερες από μία διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το macOS Mail θα χρησιμοποιήσει την πιο πρόσφατα χρησιμοποιούμενη διεύθυνση όταν στέλνετε ένα μήνυμα στη λίστα.
    1. Αν το άτομο δεν είναι ακόμα μια επαφή, επιλέξτε το σύμβολο συν ( + ) κάτω από την κάρτα επαφής και μετά πληκτρολογήστε όλα τα στοιχεία επαφής που θέλετε. Η νέα επαφή θα εμφανιστεί αυτόματα στην περιοχή Όλες οι επαφές .