Χρησιμοποιήστε τα Smileys για να προσθέσετε συναισθήματα στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Τα emoticons μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε παρερμηνείες στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ο παραλήπτης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας δεν μπορεί να σας δει

Ο παραλήπτης ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εσάς δεν μπορεί να σας δει. Δεν σε βλέπει να χαμογελάς. Δεν μπορεί να σε δει να κοκκινίζει. Όλη η ουσιαστική μη λεκτική επικοινωνία που λαμβάνει χώρα όταν μιλάτε σε κάποιον λείπει σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και, όπως όλοι γνωρίζουμε, πιο σημαντικό από αυτό που λέτε συχνά είναι το πώς το λέτε. Οι πληροφορίες που κωδικοποιούνται στον τόνο, την έκφραση και τις χειρονομίες χάνονται. Είναι "μυστικά".

Η περίπτωσή της που λείπει η πληροφορία για τα μυστικά

Εάν λείπουν όλες οι μυστικές πληροφορίες που συνοδεύουν ένα μήνυμα, διακινδυνεύουμε μια τρομερή παρεξήγηση, ειδικά όταν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι προσωπικό. Οι παρεξηγήσεις μπορούν πάντα να συμβούν, συχνά είναι αστείες, αλλά μπορούν επίσης να κάνουν τη ζωή εξαιρετικά δύσκολη.

Όλοι δεν είναι Σαίξπηρ

Όταν γράφετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ανάλογα με το πόσο χαρισματικό είστε ως συγγραφέας, η επιτυχία σας στο να μεταφέρετε τα συναισθήματά σας θα διαφέρει.

Η χρήση της γλώσσας είναι δύσκολη όταν πρόκειται για συναισθήματα. Γι 'αυτό έχει αναπτυχθεί μια στενογραφία. Ονομάζονται emoticons ή smileys , και προσφέρουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να μεταδώσουν τα συναισθήματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χρησιμοποιώντας ένα "emoticon like", ";-)" σημαίνει κάτι σαν ένα wink και δείχνει ότι έχετε κάνει μια αστεία ή μια ελαφρώς σαρκαστική παρατήρηση.

Ρίξτε μια ματιά στο emoticon: ;-) Μοιάζει με ένα χαμογελαστό, κλείνοντας το πρόσωπο. Εάν δεν το βλέπετε ταυτόχρονα, δοκιμάστε να γυρίσετε το κεφάλι σας προς τα αριστερά λίγο.

Χρησιμοποιήστε τα Smileys για να προσθέσετε συναισθήματα στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Το πιο βασικό συναισθηματικό είναι το απλό χαμόγελο: :-) Δηλώνει ότι χαμογελάς και χαρούμενος για αυτό που μόλις είπες.

Ένα άλλο ουσιαστικό emoticon είναι το πρόσωπο που μπερδεύει: :-( Ας ελπίσουμε ότι δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείτε πολύ συχνά, όπως σημαίνει θλίψη και δείχνει ότι είστε δυσαρεστημένοι με αυτό που μόλις είπατε.

Ανάμεσα στο χαμόγελο και το προσβεβλημένο πρόσωπο είναι το ακόλουθο emoticon :: - | Δείχνει την αδιαφορία και ότι δεν σας ενδιαφέρει.

Ένα τέταρτο emoticon που μπορείτε πιθανώς να χρησιμοποιήσετε είναι το πρόσωπο του γέλιου: :-D Ας ελπίσουμε ότι έχετε την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσετε συχνά.