Οδηγός κοινωνικών ταξιδιωτικών ιστότοπων

Τα κοινωνικά δίκτυα ταξιδιού αξιολόγησαν

Τα κοινωνικά ταξίδια είναι ένας καυτός χώρος για την καινοτομία στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ως τόνος εκκίνησης των υπηρεσιών εκκίνησης για να καταστήσει τον ταξιδιωτικό σχεδιασμό πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό, ενσωματώνοντας τα τελευταία εργαλεία και δίκτυα κοινωνικών μέσων.

Κατά τη διαδικασία, διαταράσσουν την καθιερωμένη ταξιδιωτική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων σχεδιαστές ταξιδιών, ταξιδιωτικά γραφεία και υπηρεσίες ενοικίασης όλων των ειδών. Ακόμη και οι ιστοσελίδες κοινωνικής ταξιδιωτικής πρώτης γενιάς όπως το TripAdvisor με τα εκατομμύρια ταξιδιωτικών σχόλιών τους που δημιουργούνται από τους χρήστες, αντιμετωπίζουν αυξημένο ανταγωνισμό από ταξιδιωτικά κοινωνικά δίκτυα που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια.

Τι είναι το κοινωνικό ταξίδι;

Τα κοινωνικά ταξίδια αφορούν απλά την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τα ταξίδια. Συνήθως, οι νέες υπηρεσίες περιλαμβάνουν έναν ιστότοπο και μια εφαρμογή για κινητά και σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε τα υπάρχοντα κοινωνικά σας δίκτυα στο Twitter και στο Facebook για ταξιδιωτικές συμβουλές καθώς και να επικοινωνήσετε με άλλους ταξιδιώτες που δεν γνωρίσατε ποτέ μέσω του δικτύου κοινωνικών ταξιδιών του ιστότοπου. Ορισμένοι επικεντρώνονται σε κρατήσεις και ενοικιάσεις, αλλά περισσότερα αφορούν τα εργαλεία ανακάλυψης και ανταλλαγής και έχουν ως στόχο να είναι το προσωπικό σας ταξιδιωτικό ημερολόγιο.

Οι νέοι παίκτες κοινωνικής κληρονομιάς όπως οι πτήσεις με φίλους και το ταξίδι Trip Tern με βάση το Σαν Φρανσίσκο συνεχίζουν να αναδύονται μήνα μετά τον μήνα. Δεδομένου ότι μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιοι ιστότοποι αξίζουν προσοχής επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί, καταρτίσαμε τον παρακάτω κατάλογο οκτώ αξιοσημείωτων καινοτομιών στα κοινωνικά ταξίδια.

8 κορυφαίους ιστοτόπους κοινωνικής διαμονής και υπηρεσίες

01 του 06

Trippy

Sunshinemartin / Wikimedia Commons

Το Trippy είναι μια ηλεκτρονική υπηρεσία τύπου Pinterest για προγραμματισμό ταξιδιών που έχει συνδέσεις με κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter. Βοηθάει τους ανθρώπους να αναζητούν ταξιδιωτικές συμβουλές από τις συνδέσεις τους σε αυτά τα δίκτυα και άλλους που έχουν ταξιδέψει σε μέρη που σκέφτονται να πάνε. προσφέρει επίσης εργαλεία προγραμματισμού διαδρομών με κοινωνικά χαρακτηριστικά. Η διεπαφή μοιάζει με το Pinterest με ένα οπτικό πλέγμα αυτού που ονομάζει "πίνακες ταξιδιών", συλλογές εικόνων από μέρη που σας αρέσουν ή έχουν επισκεφθεί. Η ιστοσελίδα ξεκίνησε το 2011. Trippy έχει επίσης μια δωρεάν εφαρμογή iPhone. Περισσότερο "

02 του 06

Everplaces

Everplaces App για το iPhone. iTunes

Το Everplaces είναι ένα κοινωνικό δίκτυο τύπου Pinterest και μια εφαρμογή για κινητά που στοχεύει να σας επιτρέψει να παρακολουθείτε τα μέρη που έχετε ή θέλετε να επισκεφθείτε ανά κατηγορία. Ξεκίνησε σε κλειστή βήτα το 2011 και στο κοινό το 2012. Η ετικέτα σας δίνει τη βασική ιδέα: "Δημιουργήστε τη δική σας συλλογή από μέρη που αγαπάτε". Η εκκίνηση της Δανίας είναι όλα σχετικά με την παρακολούθηση και τον προγραμματισμό βάσει τοποθεσίας. Όπως το Pinterest, επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν το ένα το άλλο. Η Everplaces ξεκίνησε πρόσφατα ένα επιχειρηματικό εργαλείο που επιτρέπει στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να δημιουργούν οδηγούς mini-travel ως εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα. Το Everplaces είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή iPhone. Περισσότερο "

03 του 06

Gogobot

Gogobot

Το GoGoBot είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ταξιδιού, χάρη εν μέρει στην έγκαιρη ενσωμάτωση στο Facebook. Εκτελεί μια παρόμοια υπηρεσία με την Trippy, αλλά με μια πιο πρωτότυπη διασύνδεση, κατάλληλη για το σχεδιασμό ταξιδιών. Ξεκίνησε το 2010 και μοιάζει περισσότερο με το TripAdvisor από το Pinterest, με έμφαση στους μίνι οδηγούς σε συγκεκριμένους προορισμούς που χτίστηκαν γύρω από τις ανασκοπήσεις των χρηστών. Το GoGoBot επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κλείνουν ξενοδοχεία κατά τον προγραμματισμό, να δημιουργούν καρτ ποστάλ για κοινή χρήση, να ανασκοπούν χώρους, να λαμβάνουν "σφραγίδες" από τα μέρη που επισκέπτεστε και να διατηρούν ένα "διαβατήριο" από μέρη που έχετε επισκεφτεί. Εκτός από τον ιστότοπο, το GoGoBot διαθέτει εφαρμογή iPhone. Περισσότερο "

04 του 06

TripIt

Τρελή

Το TripIt είναι ένα κοινωνικό δίκτυο για τη δημιουργία δρομολογίων και ταξιδιωτικών σχεδίων. Παρέχει εργαλεία για τη μετατροπή των επιβεβαιώσεων πτήσης, ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων σας σε δρομολόγια κινητής τηλεφωνίας. Το TripIt διαθέτει δωρεάν κινητές εφαρμογές για iPhone, iPad και Android. Περισσότερο "

05 του 06

AirBnB

AirBnB

Η AirBnB είναι ένας σημαντικός καινοτόμος παίκτης σε απευθείας σύνδεση ενοικιάσεις που επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν κράτηση χώρου σε σπίτια άλλων ανθρώπων. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προφίλ και να εμφανίζουν τις κριτικές τους για τα μέρη που έχουν νοικιάσει και έμειναν. Ξεκίνησε το 2008, η Airbnb είχε εκατοντάδες χιλιάδες καταχωρίσεις σε μερικές εκατοντάδες χώρες μέχρι το 2012. Πολλές καταχωρήσεις είναι δωμάτια εντός ιδιωτικών κατοικιών που καταλαμβάνουν άλλοι, αλλά περιλαμβάνουν επίσης πλήρη διαμερίσματα και σπίτια. Οι φιλοξενούμενοι και οι επισκέπτες προσφέρουν δημόσια αξιολόγηση μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής, η οποία βοηθά στην ασφάλεια. Ήταν αρχικά ονομάζεται Airbedandbreakfast και οι άνθρωποι συχνά εξακολουθούν να το ονομάζουν air bed & breakfast. Η Airbnb διαθέτει κινητές εφαρμογές iPhone και Android. Περισσότερο "

06 του 06

WAYN

WAYN
Το WAYN σημαίνει "Πού είσαι τώρα;" και είναι ένα κοινωνικό δίκτυο για ταξίδια και τον τρόπο ζωής που ξεκίνησε το 2005, στις αρχές του κοινωνικού βιασμού των ταξιδιών. Είναι πιο δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις ΗΠΑ από τότε που ιδρύθηκε στο Λονδίνο. Περισσότερο "