Minecraft Mobs Επεξήγηση: Οι χωρικοί

01 από 05

Οι χωρικοί

Ένας βιβλιοθηκάριος του Minecraft Villager !.

Όταν εισέρχεστε στις πόλεις τους, δεν περιμένετε τίποτα άλλο παρά να τα αντιμετωπίζετε. Λοιπόν, μια συμφωνία για αυτούς. Θα σας εμπορίσουν χωρίς δισταγμό και δεν θα σας προσφέρουν πολλά σε αντάλλαγμα. Περιστασιακά, θα πάρετε μια συμφωνία υπέρ σας, αλλά μην το περιμένετε.

02 του 05

Βιολογία

Ένα πολύπλοκο Minecraft Village !.

Οι χωρικοί είναι ένας παθητικός όχλος που ωριμάζει στα χωριά. Οι χωρικοί έρχονται με πολλά διαφορετικά επαγγέλματα και μορφές. Τα διάφορα επαγγέλματα των χωρικών είναι αγρότες, σιδεράδες, κρεοπώλες, ιερείς και βιβλιοθηκονόμοι. Οι διαφορετικές μορφές τους είναι οι Βρετανοί (σχεδόν το ίδιο πράγμα με έναν κανονικό χωριανό, αλλά ένα μωρό) και τους χωρικούς των Ζόμπι. Οι χωρικοί Zombie ενεργούν σαν να είναι φυσιολογικά ζόμπι, αλλά διατηρούν τις ιδιότητες ενός χωρικού. Επί του παρόντος, η μόνη ποιότητα που διατηρείται σε ένα χωριό ζόμπι που προέρχεται από τους κανονικούς χωρικούς είναι το κεφάλι, το οποίο έχει μια πράσινη απόχρωση έναντι του φυσιολογικού χρώματος του δέρματος. Στην επερχόμενη έκδοση 1.9 , όμως, οι Zombie Villagers θα διατηρήσουν τα κανονικά τους επαγγέλματα και θα έχουν εξαπατήσει, βρώμικες εκδόσεις των ρούχων τους για να ταιριάζουν.

03 του 05

Εμπορία

Ένας ιερέας Minecraft Villager !.

Όταν ένας παίκτης κάνει δεξί κλικ σε έναν Villager, θα εμφανιστεί μια διεπαφή όπου θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές. Ενώ ο μηχανικός συναλλαγών είναι ο ίδιος για κάθε επάγγελμα του Villager, τα στοιχεία που διαπραγματεύονται δεν είναι. Κατά την αποδοχή μιας συμφωνίας με ένα Villager και τη διαπραγμάτευση, με την πάροδο του χρόνου νέες διαθέσιμες «βαθμίδες» για εμπορικές συναλλαγές. Όταν ενεργοποιούνται όλες οι "σειρές", δεν θα ξεκλειδωθούν νέες σειρές. Ο χωρικός που είναι ιερέας θα ανταλλάξει τα πράγματα που είναι μαγεμένα , αυτά τα αντικείμενα μπορεί να περιλαμβάνουν το '' OCHATING '' Μπουκάλι O ', ή πράγματα αυτής της φύσης. Η εμπορία ενός χωρικού με το επάγγελμα της γεωργίας θα σας εμπορεύσει αντικείμενα επικεντρωμένα γύρω από τα τρόφιμα. Ο χωρικός που είναι σιδεράς θα σας εμποδίσει με τα στοιχεία του σπαθιά, τις πανοπλίες, τον άνθρακα και άλλα. Η εμπορία ενός βιβλιοθηκονόμου Ο χωρικός θα ανταλλάξει συχνά πράγματα όπως βιβλία (μαγεμένο και μη-μαγεμένο), ράφια, ρολόγια και πυξίδες (και πολλά άλλα). Τέλος, ο χασάπης θα σας εμποδίσει πράγματα σύμφωνα με τις γραμμές του δέρματος και των κρεάτων, είτε πρόκειται για σέλα είτε γενικά για φαγητό.

04 του 05

Αρκετά κοινωνικά

Ο Minecraft Villagers μιλάει ο ένας στον άλλο !.

Οι χωρικοί είναι γνωστοί για να τρέχουν και να αλληλεπιδρούν με άλλους χωρικούς ή να εξερευνήσουν τις μικρές πόλεις τους. Εάν ένας παίκτης τρέχει σε κάποια απόσταση από έναν Villager, ο Villager θα κοίταξε τον παίκτη και μέχρι να εκδιωχθεί από ένα ζόμπι, όταν ξεκινήσει ο νυχτερινός κύκλος ή όταν αρχίσει να θύελισε. Οι χωρικοί θα τρέξουν στα σπίτια τους και δεν θα φύγουν μέχρι να τελειώσει κανένα από αυτά τα γεγονότα. Μερικές φορές, θα δείτε πολλούς χωρικούς σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Οι χωρικοί έχουν την τάση να συσκευάζουν όσο περισσότερους ανθρώπους σε ένα κτίριο όσο μπορούν.

Εάν ένας Οικογένεια Μωρό παρατηρήσει ένα Iron Golem και το Iron Golem κρατά ένα λουλούδι της ποικιλίας παπαρούνας, ο νεαρός χωρικός θα πάρει το λουλούδι από τα χέρια του. Εάν ο σιδήρου Golem δεν κρατάει ένα λουλούδι, τότε οι Baby Villagers θα προσέξουν το Iron Golem. Ένα διασκεδαστικό σημείωμα, το οποίο πολλοί παίκτες συχνά έχουν υποθέσει, είναι όταν οι Μικροί Χοηθούς τρέχουν γύρω από το ένα με το άλλο και μπορεί να παίζουν "ετικέτα". Αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ούτε αμφισβητήθηκε, αλλά πολλοί άνθρωποι το έχουν καταλάβει και έχουν δημοσιεύσει διάφορα βίντεο σχετικά με το θέμα.

05 του 05

Πόρτες; Πραγματικά?

Οι χωρικοί σκέφτονται πόρτες με μπλοκ πάνω τους = πλήρες σπίτια!

Πόρτες. Διαβάζετε αυτό το δικαίωμα. Ο αποφασιστικός παράγοντας για το αν ένας χωρικός θα μοιράζεται ή όχι έναν άλλο Villager είναι (κυριολεκτικά) μια πόρτα. Οι χωρικοί ζευγαρώνουν γενικά μέχρι ο πληθυσμός των χωρικών σε μια πόλη να είναι 30% έως 40% περισσότερο από τον αριθμό των θυρών. Όταν δύο σύντροφοι, αν κάποιος είναι αγρότης και άλλος ένας αγρότης, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το παιδί θα είναι αγρότης. Δεν υπάρχει καθορισμένος τρόπος για να αποκτήσετε ένα καθορισμένο επάγγελμα του Villager μέσω αναπαραγωγής.

Ανάλογα με την αναπαραγωγή είναι η προθυμία. Αν δύο χωρικοί πρόκειται να μοιραστούν πρέπει να είναι πρόθυμοι. Για να μπορεί ένας villager να γίνει πρόθυμος ο παίκτης μπορεί να κάνει δύο διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας παίκτης για να κάνει έναν Villager πρόθυμο είναι να ρίξει 12 πατάτες, 12 καρότα και 3 ψωμί στο Villager. Αυτό θα δελεάσει τον Villager να γίνει πρόθυμος. Όταν ο Villager τρώει το φαγητό, θα γίνει πρόθυμος. Το δεύτερο πράγμα που μπορεί να κάνει ο παίκτης για να προσελκύσει έναν χωρικός να γίνει πρόθυμος είναι να κάνει εμπόριο. Η εμπορία χωρικών για πρώτη φορά θα κάνει έναν Villager πρόθυμο. Η εμπορία ενός Villager πάλι μετά την πρώτη φορά θα δημιουργήσει μια πιθανότητα 20% να γίνει Πρόθυμος.

Συμπερασματικά
Οι χωρικοί είναι ένας πολύ ενδιαφέρουσα όχλος και σίγουρα υπάρχουν περισσότερα από αυτά που βλέπουμε γενικά. Προτείνω να πάτε να βρείτε ένα χωριό στον κόσμο του Minecraft και να δείτε ποια πράγματα κάνουν οι χωρικοί σας σε ένα χωριό σε σχέση με το άλλο. Κοιτάξτε έξω κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης όμως, οι ντόπιοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν!