Επανεξέταση: Πλήρες πληκτρολόγιο της AT & T, οθόνη Quickfire με οθόνη αφής

Τα Textaholics θα είναι κυρίως ευχαριστημένα, αλλά το Quickfire δεν είναι για επαγγελματίες χρήστες

Οδηγός Αποτέλεσμα: Συνιστάται κυρίως

Συνιστάται για: Οι καταναλωτές βαρέων μηνυμάτων
Δεν συνιστάται για: Επιχειρηματικούς χρήστες

Για όσους από εμάς θέλουμε να πυροδοτήσουμε γρήγορα τα μηνύματα κειμένου , το Quickfire πλήρους πληκτρολογίου της AT & T με οθόνη αφής είναι ιδανικό για γρήγορο κείμενο, εικόνα, βίντεο και άμεσων μηνυμάτων.

Οι Texters που χρησιμοποιούν παραδοσιακά κινητά τηλέφωνα σχεδιασμένα κυρίως για να μιλούν γνωρίζουν πολύ καλά την αγωνία να χτυπήσουν το πλήκτρο "7" τέσσερις φορές μόνο για να γράψουν το γράμμα "S".

Ακόμα και με την πρόβλεψη πληκτρολόγησης T9, η οποία μερικές φορές σωστά υποτιμά το υπόλοιπο μιας λέξης για σας, πολλοί βαρύ texters πραγματικά αισθάνονται ότι γεννιούνται για ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY.

Αναπτύχθηκε από τις Συσκευές Προσωπικών Επικοινωνιών (PCD) για την AT & T υπό την επωνυμία GTX75, η απελευθέρωση του Quickfire εγκαίρως για τις διακοπές του 2008 ολοκληρώνει ένα τετράπλευρο πρόσφατα κυκλοφορούντων κινητών τηλεφώνων γρήγορης ανταλλαγής μηνυμάτων για την AT & T.

Αλλά το Quickfire δεν είναι για όλους.

Η οθόνη αφής της δεν είναι τόσο ευαίσθητη ή ακριβής όσο οι οθόνες αφής στο iPhone και το Instinct ούτε οι εφαρμογές λογισμικού της Quickfire είναι σχεδόν τόσο ισχυρές.

Ενώ το γεγονός ότι αυτό το κινητό τηλέφωνο χωρίς smartphone έχει οθόνη αφής χρησιμεύει απλώς ως διαφοροποιητής, το πραγματικό σημείο πώλησης της Quickfire είναι ότι είναι μια συσκευή για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Ο ολισθητήρας ανταγωνίζεται στο ίδιο πνεύμα με τα πολύ δημοφιλή κινητά τηλέφωνα Sidekick με το πλήρες πληκτρολόγιο να διακρίνεται ως το πιο σημαντικό perk στο οπλοστάσιο χαρακτηριστικών του.

Το Quickfire εξυπηρετεί τους καταναλωτές, όχι επιχειρήσεις

Ενώ το Quickfire θα μπορούσε να είναι για τους νέους και έμπειρους texters ίδια, δεν πρέπει να συγχέεται στο ίδιο πνεύμα με το BlackBerry όταν πρόκειται για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Το Quickfire γνωρίζει σαφώς τι είναι και τι δεν είναι.

Αν και το Quickfire παρέχει στους καταναλωτές πρόσβαση σε προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως στο Yahoo !, το Hotmail και το Gmail, μια σημαντική διάκριση είναι ότι δεν είναι τηλέφωνο και δεν υποστηρίζει εταιρικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

"Το Quickfire είναι ιδανικό για ανεμιστήρες γραφής που αφήνουν τους αντίχειρές τους να μιλάνε και θέλουν να επωφεληθούν από ένα πλήρες πληκτρολόγιο αλλά δεν χρειάζονται εταιρική πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή άλλα επιχειρηματικά χαρακτηριστικά", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της AT & T Mark Collins σε δήλωση.

Πλήρες σύνολο λειτουργιών

Ενώ οι πιο σημαντικές λειτουργίες του Quickfire είναι το πλήρες πληκτρολόγιο και η οθόνη αφής του, δεν υπολείπονται με άλλα απαραίτητα χαρακτηριστικά.

Το ακουστικό είναι ορατό σε κατακόρυφη και οριζόντια λειτουργία και μετατοπίζεται αυτόματα στη σωστή για εσάς με βάση τη λειτουργία σας. Εάν μετακινήσετε έξω το πληκτρολόγιο, για παράδειγμα, το Quickfire μεταβαίνει αυτόματα σε οριζόντια προβολή.

Είναι επίσης ένα παγκόσμιο τηλέφωνο 3G , το οποίο σημαίνει ότι η πρόσβαση στο Internet υψηλής ταχύτητας μπορεί να είναι δική σας.

Επιπλέον, το Quickfire διαθέτει κάμερα 1,3 megapixel με ψηφιακό ζουμ και ενσωματωμένη βιντεοκάμερα. Η κάμερα, όμως, θα πρέπει να θεωρείται ως ένα χαρακτηριστικό που "κάνει τη δουλειά". Σίγουρα δεν είναι κάτι που θα έκανε έναν επαγγελματία φωτογράφο ευτυχισμένο.

Το Quickfire διαθέτει επίσης Bluetooth για ασύρματες επικοινωνίες μικρής εμβέλειας (π.χ. για ασύρματα ακουστικά ), GPS για οδηγίες και χάρτες, πρόσβαση στο Web, ήχους κλήσης, ενημερώσεις υλικολογισμικού, λειτουργία πτήσης, παιχνίδια, γραφικά, κινητή μουσική τις δυνατότητες και το κυψελοειδές βίντεο για ροή ειδήσεων, αθλημάτων και τηλεοπτικών εκπομπών.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε μια σημαντική προειδοποίηση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η AT & T έχει συνοδεύσει το GPS στο Quickfire. Η υπηρεσία, η οποία χαρακτηρίζεται ως AT & T Navigator, έρχεται στάνταρ στο Quickfire και είναι δωρεάν μόνο για τις πρώτες 30 ημέρες. Στη συνέχεια, θα χρεωθείτε με 9,99 δολάρια το μήνα για την επόμενη υπηρεσία αν δεν το ακυρώσετε προληπτικά.

Το σετ εργαλείων του θα πρέπει να θεωρείται αρκετά συνηθισμένο και όχι τόσο εκτεταμένο όσο οι ευρείες εφαρμογές που κυκλοφορούν καθημερινά για το iPhone. Το Quickfire διαθέτει ξυπνητήρι, ημερολόγιο, αριθμομηχανή, λίστα υποχρεώσεων, σημειωματάριο, χρονόμετρο και μετατροπέα νομισμάτων.

Το Quickfire διαθέτει επίσης αναγνώριση ομιλίας, ένα μεγάφωνο, φωνητικά μηνύματα μέχρι 4 λεπτά και διεθνή κλήση. Το Napster Music και το eMusic Mobile είναι διαθέσιμα στο Quickfire και κάνουν επιπλέον κόστος. Το Quickfire έρχεται σε πορτοκαλί, ασβέστη και ασήμι.

Μπαταρία: Προειδοποίηση χαμηλής συνομιλίας

Για ένα τηλέφωνο με οθόνη αφής που έχει σχεδιαστεί για βαριά γραπτά μηνύματα, ομιλία, ακρόαση μουσικής, βίντεο και πρόσβαση στο Web, μόνο 3 ώρες ομιλίας μπορεί να υποχωρήσουν για μερικούς.

Ενώ οι ώρες ομιλίας σε αναμονή μέχρι 300 ώρες είναι αρκετές, οι 3 ώρες ομιλίας είναι πιθανό να αποτελέσουν τακτική ενόχληση.

Ύψος, Βάρος: Προειδοποίηση

Το Quickfire δεν είναι ένα ασήμαντο κομμάτι υλικού. Μέτρηση σε ύψος 4,3 ίντσες, 2,2 ίντσες πλάτος και 0,7 ίντσας σε διάμετρο, θα δημιουργήσει μια οπτική διόγκωση στην τσέπη σας.

Με βάρος 4,8 κιλά, θα το νιώσετε και στην τσέπη σας. Αυτό δεν είναι ένα τηλέφωνο που έχει σχεδιαστεί για να είναι μικρό και λεπτό. Αν ψάχνετε για ένα που εξαφανίζεται στην τσέπη σας μέχρι να είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε, το Quickfire δεν είναι αυτό.

Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος της οθόνης του Quickfire 2,8 ίντσες είναι σωστό να είναι οπτικά σημαντικό, χωρίς να είναι πιο δυσκίνητο από το απαραίτητο.

Συγκριτικά όμως, η οθόνη του Quickfire είναι μικρότερη από το iPhone από την Apple και το Instinct από τη Samsung. Το iPhone διαθέτει οθόνη αφής 3,5 ιντσών, ενώ το Instinct διαθέτει οθόνη αφής 3,1 ιντσών.

Αποθήκευση: Προειδοποίηση κάρτας μνήμης

Η εσωτερική μνήμη της Quickfire διατηρεί μόνο 29,3 megabyte αποθήκευσης. Αυτό θα γίνει γρήγορα ανεπαρκές εάν θέλετε να αποθηκεύσετε περισσότερα από μερικά τραγούδια.

Εάν θέλετε το Quickfire να είναι το iPod σας, θα χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα σε αφαιρούμενη μνήμη microSD. Δεδομένου ότι το Quickfire έρχεται με τόσο χαμηλή εσωτερική μνήμη, προσφέρει μια έκπληξη εξωτερική αποθήκευση μέχρι 32 gigabytes μνήμης.

Οθόνη αφής: Ευαισθησία, Προειδοποίηση ακρίβειας

Μόλις αγγίξετε ένα iPhone, σχεδόν σίγουρα θα παρατηρήσετε λιγότερη ακρίβεια με την οθόνη αφής του Quickfire.

Κατά τη δοκιμή, πολύ συχνά χρειαζόταν να χτυπάμε μια εντολή περισσότερες από μία φορές επειδή η οθόνη δεν την ερμήνευσε σωστά.

Επιπλέον, τα πλήκτρα προς το κάτω μέρος της οθόνης εμφανίστηκαν ακόμη λιγότερο ευαίσθητα και επιρρεπή σε σφάλματα.


Ενώ το iPhone , το Instinct και πολλά άλλα τηλέφωνα με οθόνες αφής σας προσφέρουν τη δυνατότητα να τσιμπήσετε το λογισμικό με τη συγκεκριμένη ευαισθησία, το Quickfire δεν το κάνει.

Τιμολόγηση, Σχέδια υπηρεσιών

Με την τιμολόγηση χωρίς δέσμευση μέχρι το ποσό των 329,99 δολαρίων, μια σύμβαση διάρκειας δύο ετών φέρνει το Quickfire στα $ 179,99. Μια online έκπτωση $ 150 επιπλέον φέρνει το κόστος κάτω σε 29,99 δολάρια.

Το Quickfire είναι συμβατό με τα προγράμματα ανταλλαγής μηνυμάτων της AT & T που προσφέρουν 200, 1.500 και απεριόριστη γραπτή μηνύματα για επιπλέον μηνιαία χρέωση $ 5, $ 15 και $ 20 αντίστοιχα.

Οι πελάτες σε ένα κοινό πρόγραμμα ATTT FamilyTalk μπορούν να πληρώσουν $ 30 για απεριόριστη ανταλλαγή μηνυμάτων σε όλες τις γραμμές. Η πλήρης κατάλογος dll.com όλων των AT & T σχέδια υπηρεσιών που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά μπορεί να βρεθεί εδώ.

Η κατώτατη γραμμή

Για ένα τηλέφωνο που πέφτει κάτω από το φράγμα τιμών των 100 $ (ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύετε την αξία της ασυνήθιστης κατάθεσης έκπτωσης της AT & T), το Quickfire είναι μια ισχυρή συσκευή ανταλλαγής μηνυμάτων για μη επιχειρησιακούς χρήστες με προσιτό κόστος.

Το Quickfire, ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται για τους επαγγελματίες πελάτες. Οι μη επαγγελματίες χρήστες πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη την ακρίβεια της μπαταρίας του φορητού ακουστικού, το μέγεθος, το βάρος και την οθόνη αφής.

Ενημέρωση: Όταν κυκλοφόρησε το Quickfire, η AT & T κυκλοφόρησε τρία άλλα κινητά τηλέφωνα ταχείας επικοινωνίας: τα Pantech Matrix C740 , Pantech Slate C530 και το Samsung A767 Propel .