Τα 8 καλύτερα τηλέφωνα HTC να αγοράσουν το 2018

Αυτές οι καινοτόμες επιλογές θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

Όπως και οι περισσότεροι κατασκευαστές smartphone, η HTC έχει δει τα σκαμπανεβάσματα της στον κλάδο, αλλά αυτό το περιπέτεια αμαυρώνει το γεγονός ότι η εταιρεία βοήθησε να βλάψει ένα ίχνος στις έξυπνες καινοτομίες. Η HTC έχει πρωτοπορήσει στις μοναδικές εξελίξεις smartphone όπως η τεχνολογία ήχου BoomSound, ο σχεδιασμός υλικού από αλουμίνιο και η κάμερα UltraPixel. Αυτά τα ειδικά χαρακτηριστικά βοήθησαν τη θέση της HTC ως πρωτοπόρο που σκέφτεται καλά στο μέλλον, ειδικά στον τομέα των smartphones.

Όταν πρόκειται για την εύρεση του σωστού τηλεφώνου HTC για εσάς, είναι σημαντικό να εξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και τα χαρακτηριστικά που θέλετε, όπως μια μεγάλη φωτογραφική μηχανή, ποιότητα οθόνης, αντοχή και διάρκεια ζωής της μπαταρίας, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Για να βρείτε το καλύτερο τηλέφωνο HTC για εσάς, διαβάστε παρακάτω.

Η πιο πρόσφατη συσκευή ναυαρχίδας της HTC προσθέτει μια σειρά από δυνατά χαρακτηριστικά που την βοηθούν να ξεχωρίζει από ένα πλήθος, ενώ ακόμα οδηγεί σπίτι μερικά από τα καλύτερα λογισμικά Android γύρω. Μέσα στο U11 Plus είναι ένας επεξεργαστής Snapdragon 835 που βοηθά στην άμεση εκκίνηση εφαρμογών, μια μπαταρία 3.930mAh, μνήμη RAM 6GB και οθόνη QHD + 6 ιντσών που είναι τόσο κρυστάλλινη που αναπαράγει μια σχεδόν κινηματογραφική εμπειρία προβολής.

Όταν πρόκειται για λήψη φωτογραφιών, η πίσω κάμερα 12,2 megapixel της HTC προσφέρει πολλά καλά νέα με εξαιρετικές δυνατότητες χαμηλού φωτισμού, γρήγορη λήψη εικόνων, οπτική σταθεροποίηση εικόνας και φωτογραφική μηχανή 8 megapixel προς τα εμπρός για selfies. Η προβολή της εμπειρίας βίντεο του U11 Plus είναι η αποκλειστική τεχνολογία BoomSound της μάρκας για επιπλέον ηχεία υψηλής έντασης ή USonic ακουστικά για ενεργή ακύρωση θορύβου. Η HTC καταφέρνει επίσης να διαχωρίσει το U11 Plus από το πακέτο smartphone με μια μοναδική εμπειρία ενός χεριού που επιτρέπει στους χρήστες να πατούν οπουδήποτε στην αρχική οθόνη για γρήγορη πρόσβαση στις ειδοποιήσεις.

Αμέσως διαχωρισμένος από τον άλλο ανταγωνισμό, το HTC U11 προσφέρει ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό που είναι εντελώς μοναδικό με την τεχνολογία Edge Sense. Αυτή η καινοτομία HTC επιτρέπει στους ιδιοκτήτες της U11 να πιέσουν την πλευρά του U11 και να εκκινήσουν μια εφαρμογή ή να εκτελέσουν διάφορες λειτουργίες, χωρίς να αγγίζουν την αρχική οθόνη. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα για το Edge Sense, το HTC U11 επίσης ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο smartphone που προσφέρει το hands-free Amazon Alexa, επιτρέποντας στους χρήστες απλώς να λένε "Alexa" και να ενεργοποιούν φωνητικές εντολές.

Η τροφοδοσία της συσκευής είναι ένας επεξεργαστής Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, οπίσθια κάμερα HTC UltraPixel 12 megapixel με οπτική σταθεροποίηση εικόνας, μέχρι 2TB διαθέσιμης μνήμης μέσω αποθήκευσης microSD και μπαταρία 3.000mAh για πάνω από 24 ώρες χρόνο ομιλίας με μία μόνο φόρτιση . Η οθόνη 5,5 ιντσών προσφέρει ανάλυση 2560 x 1440 για ευκρινή αποτελέσματα χρώματος και γυαλί Gorilla 5 για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, το οποίο παίζει καλά με την αντοχή σε νερό και σκόνη IP67.

Με τη σωστή ισορροπία μεταξύ ποιότητας κατασκευής και εντυπωσιακού ήχου, το HTC One M8 είναι ένα smartphone που είναι περισσότερο από ικανό να κρατά το δικό του έναντι των νεώτερων ναυαρχίδων. Το σχέδιο αλουμινίου καλύπτει σχεδόν κάθε πτυχή της συσκευής εκτός από την οθόνη και, ενώ φαίνεται υπέροχο, αισθάνεται ακόμα πιο ανθεκτικό στο χέρι. Ως μοναδική μη μεταλλική συνιστώσα στο εξωτερικό της συσκευής, η οθόνη αφής Super LCD3 των 5 ιντσών ενσωματώνει προστασία Gorilla Glass 3 για την αποφυγή γρατζουνιών και υπερήχων. Μια κάμερα 13 megapixel κάθεται στο πίσω μέρος της συσκευής με οπτική σταθεροποίηση εικόνας για σταθερές εγγραφές βίντεο και διάφραγμα f / 2.0 για φωτογραφίες που είναι έτοιμες για εκτύπωση. Με το επεξεργαστή Snapdragon 801, το HTC One M8 διαχειρίζεται το multitasking με aplomb χάρη σε 2GB μνήμης RAM, ενώ η εσωτερική μνήμη 32GB μαζί με την αποθήκευση microSD προσθέτουν αρκετό χώρο για τη λήψη εκατοντάδων εφαρμογών.

Συμβατό με τα δίκτυα AT & T και T-Mobile LTE στις Η.Π.Α., το διεθνώς ξεκλειδωμένο HTC Desire 10 Pro D10i χτυπάει ένα τέλειο μείγμα με μια εξαιρετική κάμερα, εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και καλή εμφάνιση. Η πίσω κάμερα 20-megapixel προσθέτει τεχνολογία αντι-κούνημα για τη μείωση της θολής εικόνας ενώ μια κάμερα 13 μπιτ κάμερας προς τα εμπρός επιτρέπει υψηλότερη ανάλυση για να καταγράψει καλύτερα εαυτούς με φίλους και να καταγράψει περισσότερο τοπίο στο παρασκήνιο. Το ματ σχεδιασμό υλικού του D10i είναι άνετο να κρατάει στο χέρι σας, ενώ οι χρυσές προεκτάσεις περιγράφουν το εξωτερικό της συσκευής. Ένας αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βοηθά να κρατήσετε τις πληροφορίες στο D10i ασφαλές από τα αδιάκριτα μάτια και με την ασφάλεια του HTC Boost + μπορείτε να προστατεύετε ξεχωριστά τις εφαρμογές από το άνοιγμα τους χωρίς άδεια. Κρατώντας τα πράγματα μαζί είναι ένας επεξεργαστής octa-core Media Tek, 4GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικής μνήμης επεκτάσιμη έως και 2TB με κάρτα microSD.

Καθώς οι εγωιστές συνεχίζουν να παραμένουν ένα δημοφιλές μέρος των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, τα smartphones εκμεταλλεύονται συνεχώς αυτήν την τάση βελτιώνοντας τις κάμερες προς τα εμπρός. Τέτοια είναι η περίπτωση του HTC Desire Eye E1 το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει διπλό μπροστινό φλας για να φωτίσει τους εαυτούς σας. Παρόμοια με την πίσω κάμερα 13-megapixel, η κάμερα 13-megapixel που βλέπει προς τα εμπρός, την καθιστά ιδανική επιλογή για παιδιά που θέλουν να τραβήξουν μεγαλύτερες και πιο τολμηρές φωτογραφίες. Η καταγραφή όλων αυτών των φωτογραφιών απαιτεί αρκετή μνήμη και το Eye E1 διαθέτει 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης έως 128GB μέσω κάρτας microSD. Με την ονομαστική τιμή IPX7, το Eye E1 μπορεί να αντέξει τη βύθιση του νερού σε έως και τρία πόδια νερού για έως και 30 λεπτά χωρίς να προκαλέσει ζημιά.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές μας σχετικά με τα καλύτερα τηλέφωνα για παιδιά που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την πολυπλοκότητα, το HTC U Ultra είναι ένα high-end ακουστικό που προσθέτει μια δεύτερη οθόνη για να δείχνει μια πληθώρα πληροφοριών ταυτόχρονα. Η μεγαλύτερη οθόνη κύριου μεγέθους 5,7 ιντσών προορίζεται κυρίως για καθημερινή χρήση, ενώ μια δευτερεύουσα οθόνη 2,05 ιντσών προσθέτει ένα επιπλέον άγχος διευκολύνοντας την γρήγορη πρόσβαση σε κορυφαίες επαφές, συντομεύσεις εφαρμογών ή ειδοποιήσεις συμβάντων. Για ένα τέτοιο τηλέφωνο με πλούσια χαρακτηριστικά, μια μπαταρία 3.000 mAh ακούγεται εκπληκτικά μικρή, αλλά οι έξυπνες βελτιστοποιήσεις του λογισμικού της HTC αποτελούν έκπληξη καθώς το U Ultra μπορεί εύκολα να διαρκέσει για μέση χρήση αξίας ολόκληρης μέρας με χώρο για ανταλλακτικά την επόμενη μέρα. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα ήχου, το U Ultra περιλαμβάνει ήχο Hears U, ο οποίος προσθέτει τέσσερα πολύ ευαίσθητα πανευθυντικά μικρόφωνα για αυξημένη ποιότητα ήχου με εγγραφές βίντεο και ήχου συμπεριλαμβανομένης της λήψης βίντεο 360 μοιρών.

Ανυψώνοντας τη γραμμή για ό, τι θα πρέπει να περιμένουν οι αγοραστές smartphone από το smartphone τους, η οθόνη Quad HD 5.2 ιντσών HTC 10 θέτει ένα εντελώς νέο πρότυπο με την απελευθέρωσή της για ποιότητα ήχου. Δημιουργημένη με γνώμονα τους ομιλητές, η μουσική βρίσκεται στην καρδιά του HTC 10 με πιστοποίηση Hi-Res ήχου και DAC 24 bit που συνεργάζονται με την τεχνολογία BoomSound της HTC. Το μοντέλο HTC 10, διαμορφωμένο από τα οικιακά ακουστικά συστήματα, αποτελείται από ξεχωριστό σχεδιασμό tweeter και woofer για τα λαμπερά μπάσα. Με κάθε ηχείο που λαμβάνει το δικό του ενισχυτή, ο ήχος που προκύπτει είναι ασύγκριτος σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα smartphone. Συνεχίζοντας την ηχητική εμπειρία στα αυτιά σας, η HTC περικλείει ακουστικά με πιστοποίηση Hi-Res με υπερμεγέθη προγράμματα οδήγησης, τα οποία εξάγουν πλούσιο ήχο σε δύο φορές την περιοχή συχνοτήτων των ακουστικών εκτός ραφιού. Η συνολική απόδοση των συσκευών, όπως και ο επεξεργαστής Snapdragon 820 και οι λειτουργίες μνήμης RAM 4GB, κάνουν την καθημερινή χρήση πιο έξυπνη.

Το HTC Bolt είναι ανθεκτικό στο νερό, στην εκτόξευση και στη σκόνη, είναι ένα έξυπνο smartphone που προσθέτει έναν υπαινιγμό στυλ ενώ παραμένει προστατευμένο από τα στοιχεία. Με ονομαστική τιμή IP57, το Bolt μπορεί να αντέξει μέχρι και τα τρία πόδια νερού για έως και 30 λεπτά, πράγμα που είναι αρκετός για να το ανακτήσετε από μια λακκούβα ή μπανιέρα. Προσθέτοντας στις δυνάμεις του το Gorilla Glass 5, ένα από τα πιο σκληρά κομμάτια γυαλιού που διατίθενται για smartphones για να αποτρέψει τις γρατζουνιές καθιστώντας το ιδανικό για ηλικιωμένους που θα μπορούσαν να κολλήσουν το τηλέφωνο σε τσάντα ή τσέπη με κλειδιά και άλλα αντικείμενα που επιπλέουν. Ο σχεδιασμός metal unibody αισθάνεται εξίσου σταθερός, ενώ προστατεύει την οθόνη Quad HD 5,5 ιντσών, την πίσω κάμερα 16 megapixel και τον επεξεργαστή Snapdragon 810. Διαθέσιμο με 3 GB μνήμης RAM με εσωτερική αποθήκευση 32 GB, το Bolt είναι ένα καλό μίγμα από ανθεκτικό υλικό και ισχυρή αξιοπιστία, καθιστώντας την έξυπνη επιλογή για ένα παλαιότερο πλήθος.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα για τους ηλικιωμένους .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .