Πώς να ακυρώσετε οικονομικά τη σύμβαση κινητού τηλεφώνου σας

Υπάρχουν τρόποι για να βγείτε από τη σύμβαση κινητού τηλεφώνου σας

Οικονομικές δυσκολίες μπορεί να συμβούν σε οποιονδήποτε, είτε πρόκειται για οικονομική ύφεση, απώλεια θέσεων εργασίας, είτε για δαπανηρά απρόβλεπτα ιατρικά ζητήματα. Τι συμβαίνει εάν είστε σύμβαση με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας σας και πρέπει να μειώσετε το κόστος;

Πώς μπορείτε να μειώσετε ή ακόμα και να σπάσετε τη σύμβαση κινητού τηλεφώνου σας χωρίς να υποβάλετε μεγάλες αμοιβές;

Προσωρινά τέλη τερματισμού

Συνήθως μπορείτε να υποβαθμίσετε το σχέδιό σας εύκολα online ή με μια κλήση προς τον πάροχο υπηρεσιών σας και να μειώσετε τον μηνιαίο σας λογαριασμό. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν σχέδια συμβάσεων που τους κλειδώνει σε μια περίοδο παροχής υπηρεσιών.

Για να αποθαρρύνουν τους πελάτες από το άλμα πλοίο κινητής τηλεφωνίας , οι συμβάσεις συνήθως περιλαμβάνουν κάποια μορφή τέλους τερματισμού. Αυτά τα τέλη είναι συχνά εξαιρετικά υψηλά. Αυτά τα τέλη είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους τα συμβόλαια χωρίς προμήθεια και τα προπληρωμένα κινητά τηλέφωνα συνεχίζουν να κερδίζουν τη δημοτικότητα.

Το επιχείρημα ότι οι εταιρείες κυψελοειδών υπηρεσιών υποστηρίζουν τα τέλη τερματισμού είναι ότι είναι απαραίτητες για να βοηθήσουν τις εταιρείες να ανακτήσουν το κόστος τους για επιδότηση κινητών τηλεφώνων που σας επιτρέπουν να τις αγοράσετε σε χαμηλότερη τιμή κατά την εγκατάσταση της υπηρεσίας.

Αντίθεση στα τέλη τερματισμού

Οι ομάδες συμφερόντων των καταναλωτών, στις 21 Απριλίου 2009, ζήτησαν από τους μεγάλους μεταφορείς κινητής τηλεφωνίας να παραιτηθούν από τα υπερβολικά υψηλά τέλη τερματισμού για όσους έχασαν τη δουλειά τους. Ο Συνασπισμός Δικαιωμάτων Καταναλωτών του Maryland και η Εθνική Ένωση Καταναλωτών έστειλαν επιστολές προς την Sprint, την Verizon Wireless και την AT & T για λογαριασμό των καταναλωτών που διαμαρτύρονταν για την τυπική πολιτική αμερικανικών τελών τερματισμού.

Ενώ οι περισσότεροι αερομεταφορείς δεν θέλησαν να εξαλείψουν εξ ολοκλήρου τα τέλη τερματισμού, οι μεγάλοι αερομεταφορείς έχουν παραχωρήσει στους καταναλωτές το δικαίωμα να καταβάλουν τέτοιες αμοιβές, συνεπώς οι κυρώσεις βασίζονται στον χρόνο που απομένει σε μια σύμβαση.

Πώληση ή μεταφορά της σύμβασης κινητού τηλεφώνου σας

Αντί να πληρώνετε στον μεταφορέα σας ένα σκληρό πρόστιμο για να σπάσετε μια σύμβαση, υπάρχει η δυνατότητα να διαπραγματευτείτε ή να πωλήσετε τη σύμβασή σας σε κάποιον άλλο. Διάφορες ιστοσελίδες σας βοηθούν να το κάνετε αυτό για πολύ λιγότερο από ό, τι θα σας κοστίσει να τερματίσετε νωρίς.

Το CellTradeUSA.com προσφέρει μια υπηρεσία για τη μεταφορά ενός συμβολαίου (για να "βγει"), καθώς και την ικανότητα να αναλάβει το συμβόλαιο κάποιου άλλου (για να "εισέλθει"). Η εταιρεία υποστηρίζει την Sprint, την AT & T, την Verizon Wireless, την T-Mobile, το Cricket Wireless, την US Cellular και άλλους. Το CellSwapper.com είναι μια άλλη υπηρεσία παρόμοια με την Celltrade.

Υπάρχει συνήθως μια μικρή αμοιβή που θα πρέπει να πληρώσετε για την εκφόρτωση ενός συμβολαίου μέσω αυτών των υπηρεσιών, αλλά είναι πιθανώς ένα κλάσμα του τι θα πληρώσετε για τις πρόωρες αποζημιώσεις τερματισμού.

Ρωτήστε τον μεταφορέα σας σχετικά με μια πολιτική δυσκολιών

Εάν δεν μπορείτε να βγείτε από τη σύμβασή σας ή δεν θέλετε να προσπαθήσετε να το πουλήσετε ή να το μεταφέρετε, καλέστε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας και ζητήστε τους να σας βοηθήσουν να μειώσετε τον λογαριασμό σας στο ασύρματο δίκτυο. Αν έχετε πρόσφατα απολυθεί ή βρίσκεστε σε άσχημη οικονομική κατάσταση, ρωτήστε για την "πολιτική οικονομικών δυσκολιών". Ο μεταφορέας κινητής τηλεφωνίας σας θα μπορούσε να μειώσει τον λογαριασμό σας απόλυτα, να σας βοηθήσει να υποβαθμίσετε μερικές από τις υπηρεσίες σας ή να σας χορηγήσετε μια πιο επιεική σχέδιο πληρωμής.

Ίσως να εκπλαγείτε πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι μια κλήση.