Οι 6 καλύτερες αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές που αγοράζουν το 2018

Βρείτε τις καλύτερες κάμερες για να φέρετε τις υποβρύχιες περιπέτειές σας

Οι αδιάβροχες κάμερες είναι κάτι περισσότερο από κάμερες που μπορείτε να κάνετε υποβρύχια. Οι σκληρές και ανθεκτικές κατασκευές τους επιτρέπουν τη χρήση σε διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες, είτε πρόκειται για τις κατεψυγμένες κορυφές των Βραχώδη Όρη είτε για τα βάθη ορισμένων παράκτιων υφάλων. Εάν βρίσκεστε συνεχώς να επιθυμείτε να έχετε κάμερα για κάποια κατάσταση που μια φωτογραφική μηχανή smartphone απλά δεν μπορεί να χειριστεί, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό στις καλύτερες αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές.

Αυτή η φρεσκοαλεσμένη αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή ισχυρίζεται ότι είναι αδιάβροχη έως 15m / 50ft, αδιάβροχη από 2,1m / 7ft, ανθεκτική σε θραύση έως 100kgf / 220lbf και αντοχή σε σκόνη. (Αν ψάχνετε να βυθιστείτε σε βάθη 45μ, δείτε το υποβρύχιο στέγαστρο PT-058 που πωλείται ξεχωριστά.)

Το TG-5 συσκευάζει έναν νέο αισθητήρα CMOS BSI 1 / 2.3-ιντσών 12MP, ο οποίος αποτελεί αλλαγή από το τσιπ BSI CMOS 1 / 2.3-inch 16MP που χρησιμοποιήθηκε στο προηγούμενο μοντέλο. Παρόλο που πέφτει από 16MP σε 12MP, η Olympus λέει ότι αυτή η κίνηση βοηθά στη βελτίωση της σύλληψης χαμηλού φωτός. Ο φακός είναι παρόμοιος με αυτόν του TG-4: είναι ένας φακός με ζουμ 4x (ισοδύναμος με 25-100mm) που διαθέτει μεταβλητό f / 2-4.9 διάφραγμα, αλλά τώρα διαθέτει και γυαλί διπλής όψης αντι-ομίχλης που εμποδίζει το φακό από το να πάρει ομίχλη όταν υποστεί κλιματική αλλαγή. Οι βιντεογράφοι θα είναι επίσης ευτυχείς που γνωρίζουν ότι υποστηρίζουν 4Κ καταγραφή σε 30p και Full HD υψηλής ταχύτητας footage σε 120fps. Ενώ η φωτογραφική μηχανή δεν έρχεται φθηνή, είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή στην αγορά.

Αυτό που θέτει το Canon PowerShot D30 εκτός από άλλες αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές είναι η αντοχή του. Είναι αδιάβροχο έως βάθος 82 ποδιών, ανθεκτικό σε κραδασμούς μέχρι 6,5 πόδια και μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο 14 μοίρες και έως και 104 βαθμούς Φαρενάιτ. Στις ηλιόλουστες μέρες, η λειτουργία Sunlight LCD μειώνει την αντανάκλαση, καθιστώντας ευκολότερη την λήψη και την ανασκόπηση των φωτογραφιών σας. Ο αισθητήρας CMOS υψηλής ευαισθησίας 12,1 megapixel δεν είναι τόσο ισχυρός όσο άλλοι σε αυτήν τη λίστα, αλλά σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4, παρέχει εξαιρετική απόδοση χαμηλού φωτισμού.

Αν πρόκειται για βίντεο που θα ακολουθήσετε, θα βρείτε χρήσιμο το κουμπί ταινίας αποκλειστικής λειτουργίας της D30. Καταγράφει βίντεο Full HD 1080p σε 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο και βίντεο HD 720p σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, καθώς και βίντεο σούπερ αργής κίνησης στα 640 x 480. Με την τεχνολογία GPS μπορείτε να κάνετε γεωγραφική ταξινόμηση τόσο των φωτογραφιών σας όσο και των βίντεο, από τη μία φωτογραφία στην άλλη. (Όπως και με άλλες υποβρύχιες κάμερες, εάν χρησιμοποιείτε το D30 σε θαλασσινό νερό, θα πρέπει να το ξεπλύνετε με γλυκό νερό λίγο αργότερα για να αποφύγετε τα κουμπιά, αλλά αν πάρετε κατάλληλες προφυλάξεις, αυτό το σημείο-και-σουτ θα πυρπολήσει όλες τις άλλες κάμερες μεσαίας κατηγορίας.

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ένα χέρι και ένα πόδι για να έχετε μια συμπαγή κάμερα για όλες τις καιρικές συνθήκες που συλλαμβάνει εντυπωσιακές εικόνες υψηλής ποιότητας. Και ας το αντιμετωπίσουμε, χρειάζεστε πραγματικά μια φωτογραφική μηχανή που είναι αδιάβροχη κάτω στα 50 πόδια; Μπορεί 20 πόδια να το τέχνασμα; Πληκτρολογήστε: το Panasonic Lumix DMC-TS30. Αυτός ο ανθεκτικός μικρός τύπος αδιάβροχος μέχρι τα 26 πόδια, που είναι απόλυτα ανθεκτικός στους 14 ° F, και έχει κραδασμούς έως και 4,9 πόδια. Είναι ακόμη και ανθεκτικό στη σκόνη. Καταγράφει φωτεινές, ζωντανές ακίνητες εικόνες μέσω του αισθητήρα CMOS 16,1-megapixel και ομαλή HD (720p), είτε υποβρύχια είτε σε ξηρά. Έχει μια σειρά από ενσωματωμένα εφέ και τρόπους λήψης, και έρχεται σε τρία χρώματα-κόκκινο, μπλε και μαύρο. Υπάρχει ένας οπτικός σταθεροποιητής εικόνας, σκοποβολή και ένα φανάρι για να φανεί τα σκοτεινά υπόγεια απομεινάρια που βρίσκετε στις διακοπές σας.

Οι εναλλάξιμες κάμερες φακών δεν έχουν παραδοσιακά πλέγμα με αδιάβροχα σχέδια. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν πολλά από αυτά στην αγορά, αλλά αν αυτό είναι ο τύπος φωτογραφικής μηχανής που ψάχνετε, δείτε το Nikon 1 AW1. Ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη αδιάβροχη, αδιάβροχη, εναλλάξιμη φωτογραφική μηχανή φακού. Είναι ανθεκτικό στο νερό έως και 49 πόδια, ανθεκτικό σε κατάψυξη στους 14 ° F, και ανθεκτικό σε κραδασμούς έως και 6,6 πόδια. Είναι συμβατό με όλους τους φακούς Nikon 1 και δύο ιδιόκτητους αδιάβροχους και αντικραδασμικά φακούς. Η ίδια η φωτογραφική μηχανή διαθέτει αισθητήρα CMOS μήκους 14,2 megapixel, συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας 15 fps και πλήρη εγγραφή βίντεο 1080p HD. Αυτή είναι μια εύρωστη, ανθεκτική, πολυλειτουργική κάμερα. Ωστόσο, αν υποκινηθείτε να τραβήξετε τη σκανδάλη, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι χρειάζεστε μια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το κάνουν, και αυτό δεν είναι πραγματικά φθηνό (ωστόσο, περιλαμβάνει φακό 11-27.5mm).

Ας το παραδεχτούμε: Αν βρίσκεστε στην αγορά για μια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή που θα σας συνοδεύσει στην επόμενη περιπέτεια σας, πιθανότατα δεν πάσχετε πολύ από το σχεδιασμό. Μετά από όλα, ένα κομψό σώμα θα εξυπηρετήσει λίγο σκοπό, καθώς βυθίζεται στο πάτωμα της θάλασσας. Αλλά το Nikon Coolpix AW130 έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να επιβιώσει το ταξίδι σας. το γεγονός ότι θα φανεί καλό ενώ κάνει αυτό είναι απλώς ένα μπόνους. Το AW130 είναι αδιάβροχο μέχρι 14 βαθμούς Κελσίου, ανθεκτικό σε κρούσεις για σταγόνες έως και επτά πόδια και αδιάβροχο μέχρι ένα καταπληκτικό 100 πόδια - αυτό είναι ένα καλό 20 πόδια περισσότερο από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο στην κατηγορία του. Έχει επίσης μια εύχρηστη λαβή από καουτσούκ με μια ετικέτα NFC, ώστε να μπορείτε να την συνδυάσετε με το smartphone σας μέσω του ενσωματωμένου WiFi και να αρχίσετε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας ενώ είστε ακόμα στη ζωή. Για όσους εξερευνούν την άγνωστη επικράτεια, το ενσωματωμένο GPS έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα ενδιαφέροντος που σας δίνει μια ματιά για το πτηνό της γύρω περιοχής.

Βράζει έναν αισθητήρα 16-megapixel, 1 / 2,3-ιντσών, πίσω από έναν φακό f / 2.8-4.9 5x zoom 4.3-21.5mm (24-120mm ισοδύναμου πλήρους πλαισίου). Ο μικρότερος αισθητήρας σημαίνει περισσότερος θόρυβος από ό, τι οι περισσότερες φωτογραφικές μηχανές αντικατάστασης φακών θα παράγουν, αλλά οι περισσότεροι που αναζητούν περιπέτεια δεν θα το βρούν να είναι ένας διαχειριστής. Μερικοί αναθεωρητές του Amazon απογοητεύονται από την εξασθένηση του 921k-dot OLED, αλλά άλλοι δεν φαίνεται να ενοχλούνται από αυτό. Έτσι, αν είναι σχεδιασμός που ακολουθείτε, αλλά δεν θέλετε να σπάσετε τις προδιαγραφές, το AW130 είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αδιάβροχες κάμερες για όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς να αναφέρεται η Fujifilm. Ίσως είναι γνωστό για τη σειρά των εντυπωσιακών φωτογραφικών μηχανών χωρίς καθρέφτες, η Fujifilm κάνει επίσης μία από τις πιο δημοφιλείς γραμμές αδιάβροχων συμπαγών σημείων και βλαστών. Το Fujifilm FinePix XP80, ειδικότερα, πιστώνεται ως ανταγωνιστής των Olympus TG-3 και TG-870, αλλά μπορεί να βρεθεί με σημαντικά χαμηλότερο κόστος. Για αυτή την πιο ακριβή τιμή που ζητάτε, μπορείτε να πάρετε μια μικρή φωτογραφική μηχανή για όλες τις καιρικές συνθήκες που είναι αδιάβροχη κάτω από τα 50 πόδια, με δυνατότητα κατάψυξης κάτω των 14 ° F, ανθεκτική σε καταπόνηση έως και 5,8 πόδια και ανθεκτική στη σκόνη. Έχει έναν αισθητήρα CMOS 16,2 megapixel, ο οποίος λειτουργεί καλά σε υποβρύχιες συνθήκες χαμηλού φωτισμού, συνεχείς λήψεις έως 10 fps, εγγραφή βίντεο Full HD (1080p), ασύρματη μεταφορά εικόνων και απομακρυσμένη λήψη. Και έρχεται σε ένα λεπτό, ανθεκτικό πακέτο σε ένα από τα τρία χρώματα: γραφίτη μαύρο, μπλε και κίτρινο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .