Καλές υποβρύχιες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και αξεσουάρ

Βρείτε μια αδιάβροχη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Η ακραία φωτογραφία και οι υποβρύχιες φωτογραφίες είναι εξαιρετικές ... εφ 'όσον κατέχετε μία από τις καλύτερες υποβρύχιες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Αν δεν είστε σίγουροι αν η φωτογραφική μηχανή σας έχει βαθμολογηθεί ως αδιάβροχη, διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης ή επισκεφθείτε την τοποθεσία Web του κατασκευαστή. Αγνοώντας το εγχειρίδιο χρήσης και δοκιμάζοντας την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σε μια πλήρη μπανιέρα για να διαπιστώσετε εάν είναι αδιάβροχο, δεν συνιστάται.

Εάν θέλετε να πάρετε αυτούς τους τύπους φωτογραφιών, θα χρειαστείτε είτε μια υποβρύχια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, όπως καθορίζεται από τον κατασκευαστή, είτε θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα υποβρύχιο περίβλημα για την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή ή κάποια άλλα εξαρτήματα που σας δίνουν τη φωτογραφική σας μηχανή την ικανότητα να χρησιμοποιείται υποβρύχια. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα πολλές από τις καλύτερες αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές που μπορείτε να αγοράσετε έχουν επίσης πολλά "σκληρά" χαρακτηριστικά, που σημαίνει ότι μπορούν να επιβιώσουν σε πτώση μερικών ποδιών, να λειτουργήσουν σε κρύο καιρό και να είναι ανθεκτικά στη θραύση. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες υποβρύχιες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και αξεσουάρ.

Κανόνας

Η Canon προσφέρει πολλές υποβρύχιες μονάδες κατοικιών σχεδιασμένες για συγκεκριμένα μοντέλα και μάρκες ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών. Εκτός από το αν μπορείτε να αγοράσετε τις υποβρύχιες μονάδες κατοικιών στην τοποθεσία Web της Canon, θα βρείτε επίσης συμβουλές για τη χρήση του μοντέλου σας με ασφάλεια υπό τη θάλασσα.

Μία από τις τελευταίες αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές της Canon είναι το PowerShot D20 .

Περισσότερες πληροφορίες από τη Canon

Ewa-Marine

Η Ewa-Marine είναι μια γερμανική εταιρεία που προσφέρει υποβρύχια περιβλήματα για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές από πολλούς διαφορετικούς κατασκευαστές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τοποθεσία Web της εταιρείας για να προσδιορίσετε εάν υπάρχει ένα αδιάβροχο περίβλημα για το μοντέλο της ψηφιακής κάμερας.

Περισσότερες πληροφορίες από την Ewa-Marine

Fantasea

Για αρχάριους φωτογράφους, η τοποθεσία Web Fantasea ειδικεύεται σε υποβρύχια περιβλήματα για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Nikon compact. Πιο έμπειροι φωτογράφοι θα βρουν πολλά άλλα προϊόντα που αποσκοπούν στην υποβρύχια φωτογραφία, όπως τα φώτα, οι φακοί και τα φίλτρα.

Περισσότερες πληροφορίες από το Fantasea

Fujifilm

Για την πιο βασική υποβρύχια φωτογραφία, δοκιμάστε μια φθηνή "σκληρή" κάμερα, όπως το FinePix XP10 ή το XP170 της Fujifilm.

Ikelite

Η Ikelite μεταφέρει υποβρύχια περιβλήματα για κάμερες από διάφορους κατασκευαστές, όπως Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus και Sony. Μπορείτε επίσης να δείτε υποβρύχιες φωτογραφίες που έχουν μεταφορτώσει οι πελάτες στην τοποθεσία Web, δίνοντάς σας μερικές ιδέες για τις φωτογραφίες σας.

Περισσότερες πληροφορίες από την Ikelite

Nikon

Η Nikon εισήγαγε πρόσφατα την πρώτη αδιάβροχη κάμερα DIL της αγοράς, τη Nikon 1 AW1 , η οποία είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα.

Άλυμπος

Η Olympus κατασκευάζει υποβρύχια περιβλήματα για αρκετές από τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της και η εταιρεία κατασκευάζει κάποιες δύσκολες κάμερες σταθερού φακού, όπως το TG-860 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκληρούς καιρούς και σε ρηχά νερά χωρίς αδιάβροχα περιβλήματα. Τέλος, η ιστοσελίδα του Olympus έχει μερικές εξαιρετικές συμβουλές για τη λήψη φωτογραφιών υποβρύχιας .

Περισσότερες πληροφορίες από την Olympus

Panasonic

Ψάξτε για μερικά σημεία και πυροβολήστε μοντέλα που μπορούν να λειτουργήσουν υποβρύχια από την Panasonic, συμπεριλαμβανομένου του Panasonic Lumix TS4 . Παρόλο που μπορείτε ακόμα να αγοράσετε μερικές παλαιότερες αδιάβροχες κάμερες Panasonic, ο κατασκευαστής δεν εστιάζει πλέον σε αυτούς τους τύπους φωτογραφικών μηχανών.

Περισσότερες πληροφορίες από την Panasonic

Pentax

Το Pentax διαθέτει κάποιες "δύσκολες" κάμερες που έχουν σχεδιαστεί για χρήση κάτω από το νερό, συμπεριλαμβανομένου του σημείου και πυροβολούν το Pentax WG-3 . Αλλά η Pentax δεν προσφέρει πολλές νέες αδιάβροχες κάμερες.

Sea & amp; Θάλασσα

Οι αρχηγοί και οι προηγμένοι ψηφιακοί φωτογράφοι θα βρουν προϊόντα για ποικίλες καταστάσεις στον ιστότοπο Sea & Sea. Η Sea & Sea έχει επίσης δημοσιεύσει έναν Υποβρύχιο οδηγό φωτογραφιών για συμπαγείς ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (που απεικονίζονται παραπάνω). Είναι ένας χρήσιμος οδηγός με συμβουλές, οδηγίες και δείγματα φωτογραφιών για τις νέες υποθαλάσσιες φωτογραφίες.

Περισσότερες πληροφορίες από την Sea & Sea

Θαλάσσια ζωή

Μέσω της τοποθεσίας Web της SeaLife, θα βρείτε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που κατασκευάζονται ειδικά για υποβρύχια χρήση. Η SeaLife προσφέρει επίσης φακούς και μονάδες φλας για τις κάμερές της, καθώς και μια γκαλερί υποβρύχιων φωτογραφιών που έχουν ληφθεί με τις κάμερές της.

Περισσότερες πληροφορίες από τη SeaLife

Sony

Η Sony κάνει επίσης κάποιες ενδιαφέρουσες αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές, συμπεριλαμβανομένου του Cyber-shot TX30 . Όπως συμβαίνει με ορισμένους από τους κατασκευαστές που αναφέρονται παραπάνω, η Sony δεν προσφέρει πολλές νέες αδιάβροχες κάμερες.