Τα 7 Best Studio Φωτιστικά για Φωτογράφοι που θα αγοράσουν το 2018

Δείτε πώς μπορείτε να ανάψετε τις φωτογραφίες σας σαν επαγγελματίας

Όταν πρόκειται να συλλάβει την τέλεια φωτογραφία στούντιο, υπάρχουν μερικά πρέπει να έχουν στοιχεία στη λίστα αγορών σας. Έξω από την κάμερα, ίσως το πιο σημαντικό εξάρτημα είναι το κιτ φωτισμού που θα σας επιτρέψει να έχετε το καλύτερο φως για να τραβήξετε την πιο φυσική εμφάνιση. Και ενώ υπάρχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά σε κάθε κιτ φωτισμού, ένα πράγμα που όλοι έχουν είναι κοινό είναι η ικανότητά τους να βελτιώνουν σημαντικά τη φωτογραφία σας. Ανεξάρτητα από τα αιτήματά σας, αυτά τα κορυφαία εξαρτήματα φωτισμού είναι απαραίτητα για τους φωτογράφους.

Γιορτάζεται για την σταθερή ποιότητα κατασκευής, την ευελιξία και τον ισχυρό φωτισμό, το κιτ φωτισμού softbox της Fovitec StudioPRO είναι μια εξαιρετική επιλογή. Συμπεριλαμβάνονται δύο βάσεις, τρία softboxes, δύο κεφαλές πέντε υποδοχών, μία κεφαλή με μία υποδοχή, μία βάση στήριξης με βάση, 11 λαμπτήρες πυρακτώσεως 45 watt και μία σακούλα μεταφοράς. Ουσιαστικά, το StudioPRO είναι γεμάτο από όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το τέλεια φωτισμένο στούντιο. Το σύνολο του πακέτου ζυγίζει 26,1 λίβρες, γεγονός που καθιστά εύκολη τη μεταφορά από στούντιο στο στούντιο. Στην ιδανική περίπτωση, το Fovitec χρησιμοποιείται καλύτερα για πορτραίτα, τέχνη και φωτογραφική μηχανή προϊόντων, καθώς το λογισμικό μεσαίου μεγέθους και δύο φώτα είναι αναμφισβήτητα το ελάχιστο για μια επαγγελματική εγκατάσταση. Η κεφαλή των πέντε υποδοχών είναι μια ισχυρή πηγή τεχνητού φωτός και με την προσθήκη ενός άλλου softbox (συν το βραχίονα βραχίονα 5 ιντσών), το αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη ρύθμιση φωτισμού για πορτραίτα.

Το κιτ φωτισμού LimoStudio είναι ιδανικό για αρχάριους που θέλουν να κάνουν σχεδόν άψογη πορτραίτα. Συμπεριλαμβάνονται δύο βάσεις τρίποδων που μπορούν να σταθούν ψηλά στα 86 ίντσες, ώστε να είναι ρυθμιζόμενα για σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση φωτισμού που μπορεί να χρειαστείτε. Αυτό το κιτ περιλαμβάνει επίσης δύο φώτα, δύο βάσεις και δύο λαβές. Σε 10,4 κιλά με την ενσωματωμένη τσάντα ταξιδιού, είναι επίσης εξαιρετικά φορητό. Η εγκατάσταση απαιτεί μόλις τέσσερα βήματα, επομένως οι λαμπτήρες λευκού φωτός 85 watt καθιστούν τις σκηνές πιο φυσικές και ζωντανές σε λίγα μόνο λεπτά.

Αν είναι ένα κιτ τριών σημείων που χρειάζεστε, το απλό κιτ 600W της LimoStudio είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε και είναι διαθέσιμο σε πολύ φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή. Αυτό το κιτ συνεχούς φωτισμού προσφέρει διπλές ημιδιαφανείς ομπρέλες μεγέθους 86 ιντσών, μια σειρά από τρία φώτα φθορισμού και μια υποδοχή φωτός (ύψος 28 ιντσών) που λειτουργεί ως φωτισμός έμφασης (το οποίο είναι χρήσιμο για οποιαδήποτε μακροεντολή). Με το τσάντα αποθήκευσης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, το LimoStudio 600W με μέγεθος 10,1 λιβρών προσθέτει λαμπτήρες 45 βαρών που μπορούν να αντικατασταθούν με πιο δυναμικές επιλογές για ακόμα καλύτερο φωτισμό, ανεξάρτητα από το είδος του σεναρίου λήψης που συναντάτε. Αντίθετα από το πιο ακριβό αδελφό, το 600W περιορίζει το μέγεθος του υλικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εστιάσει το φως, αλλά, για την τιμή, αυτό το στούντιο στούντιο παίρνει τη δουλειά που κάνει με το δωμάτιο για ανταλλακτικά.

Το σετ φωτισμού StudioPRO είναι το βήμα προς τα πάνω από το σετ 2500W και έχει ένα άλμα τιμής. Αλλά οι επιπλέον λίγες εκατοντάδες δολάρια θα σας δώσουν ένα πιο ισχυρό σύστημα φωτισμού για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του στούντιο σας. Το κιτ έρχεται με τρία διαφορετικά φόντα μουσελίνας - μαύρο, λευκό και πράσινο - για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε ένα επαγγελματικό σκηνικό στο έτοιμο για ακόμα και τους απλούστερους βλαστούς.

Η φωτεινή βάση είναι 7 '6 "με στήριγμα στελέχους 5/8 ιντσών, έτσι ώστε να ταιριάζει με τις πιο συνηθισμένες εγκαταστάσεις φωτισμού και συστήματα φωτισμού. Κάθε συμπεριλαμβανόμενο περίπτερο είναι κατασκευασμένο από αλουμινένιο χυτό αλουμίνιο, έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, ενώ μόνο ζυγίζει περίπου 2,5 κιλά το καθένα. Κάθε softbox είναι 20 ίντσες με 28 ίντσες και περιλαμβάνει ακόμη και αφαιρούμενο εσωτερικό διαχύτη φωτός για τον απόλυτο έλεγχο της απαλότητας του φωτός που βάζετε. Κάθε ένα από τα φώτα βγάζει 3000W, έτσι σας δίνει ένα καλό βασικό επίπεδο φωτεινότητας για να προχωρήσετε με τα diffusing softboxes και ο κατασκευαστής έχει σχεδιάσει ολόκληρο το σύστημα των 50 λιβρών για χρήση με στούντιο συνεντεύξεις, γυρίσματα πορτρέτου και πολλά άλλα.

Προσαρμοσμένη ειδικά προς τους αρχάριους, το σετ τριών τεμαχίων StudioFX 2400 περιλαμβάνει τρεις κύριες μονάδες softbox, τρεις φωτεινές βάσεις και τρεις κεφαλές φωτός. Τα softboxes μπορούν να χωρέσουν συνολικά πέντε λαμπτήρες, το καθένα με τα δικά τους ξεχωριστά χειριστήρια on / off, καθιστώντας τα τέλεια για πορτραίτα, λήψεις προϊόντων και ακόμη και λήψη βίντεο. Τα φώτα έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν εξαιρετικά με κάμερες DLSR (συμβατές με Nikon, Sony, Canon Olympus και άλλα) ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας του φωτογράφου. Εάν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα (και ίσως να μην το αποκαλείτε μειονέκτημα), το StudioFX ζυγίζει 29 κιλά, καθιστώντας το ελαφρώς λιγότερο φορητό από ό, τι κάποιο από τα διαγωνίσματα. Εάν μπορείτε να παραβλέψετε το βάρος, αυτό το σετ 10 βολβών με την εκτόξευση γενικά προσθέτει όλες τις επαγγελματικές επιδόσεις που χρειάζεστε, ενώ εξακολουθείτε να είστε φιλικός για αρχάριους.

Το πακέτο ομπρέλας Julius Studio είναι το ιδανικό πακέτο εκκίνησης για το στούντιο στο σπίτι σας ή μια ωραία δευτερεύουσα εξέδρα. Οι δύο ομπρέλες διαμέτρου 33 ιντσών αποτελούν το τυπικό σύστημα διάχυσης ανακλαστήρα που θα σας επιτρέψει να ανακατευθύνετε τέλεια το φως για τους στούντιο. Υπάρχουν τρία διαφορετικά συστήματα φωτισμού που φιλοξενούν τους τρείς λαμπτήρες CFL, 45-watt, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον λαμπτήρες για να φέρετε το στούντιό σας από το έδαφος.

Υπάρχουν δύο συμπεριλαμβανόμενες βάσεις 86 ιντσών και μία βάση επιτραπέζιου φωτισμού 28 ιντσών που θα σας επιτρέψει να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία για τη δημιουργία μιας σειράς φωτιστικών, ιδιαίτερα για σχηματισμούς που διαχέονται μέσω του συστήματος ομπρέλας. Οι λαμπτήρες είναι φθορίζοντες και προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας έως 80%, σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Ολόκληρη η δέσμη ζυγίζει μόλις πάνω από 10 κιλά και έρχεται σε μια ανθεκτική θήκη μεταφοράς, ώστε να μπορείτε να την αφήσετε ως στούντιο ή να την καταστήσετε ένα πιο διασκεδαστικό σύστημα.

Δημιουργημένος για επαγγελματίες που εστιάζουν σε μεγάλο βαθμό στην παραγωγή βίντεο, το σετ τεσσάρων τεμαχίων Cowboystudio περιλαμβάνει τρεις βολβούς ημερήσιου φωτισμού, διπλές βάσεις επτά ποδιών και μόνιμη μίνι φωτεινή βάση. Προστέθηκαν στο μίγμα είναι τρεις φωτεινές πρίζες που περιλαμβάνουν δύο λευκές ομπρέλες για να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον φωτισμού για λήψη. Τα περίπτερα είναι κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου για ισχυρή και ανθεκτική κατασκευή που θα διαρκέσει για τα επόμενα χρόνια. Ζυγίζοντας 12,95 λίβρες, το Cowboystudio παραμένει φορητό με μια γεμισμένη θήκη μεταφοράς για να μεταφέρει όλο το σετ στούντιο μαζί σας στα ταξίδια σας. Είτε γυρίζετε για το YouTube ή το Facebook, οι 45 βολβοί 5500k βολβών ημέρας συμβάλλουν στη δημιουργία μιας απαλής λάμψης που υπογραμμίζει εσάς ή τα θέματά σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .